- Rychlé jednání, rychlá doprava
- neznám
Za pár hodin jsem měla zásilku doma. Doručení zdarma. Cena ve srovnání s konkurencí nižší.
- Zboží mám doma
- Při útratě 2600 kč NEbyla doprava zdarma
- Měla jsem dobírku a nešlo platit KARTOU !! Trapné. V malé obci nejsou bankomaty, aby bylo možné vybrat peníze kdykoliv.
- Poznámku v objednávce ignorují...
- Na internetu píší, že lze platit různými způsoby
- široký sortiment
- dobré ceny + slevové akce
- možnost osobního odběru
- zboží skladem na prodejně je k vyzvednutí do pár minut
- prodejci rozumí tomu, co prodávají
- skvělá cena
- rychlé doručení
Spokojenost s nákupem, rychlost, bezproblémové vyzvednuti v obchodě.
- Do hodiny od objednání jsme měli objednávku na firmě. Navíc s dopravou zdarma a zboží za nejlepší cenu na dostupných e-shopech.
- Dobré ceny, rychlé doručení zboží.
- Nic.
Obchod doporučuji.
- Rychlé jednání
- Dobrá cena
- rychlost,vzdy spokojenost
objednal jsem si to a tak do dvou dnu to mi to přišlo za mě velice spokojený a balíček přišel nepoškozený a velmi dobře zabalení takže super doporučuji
- Rychlé jednání
- Dobrá cena
- Proveřený prodejce
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že nákup u nás proběhl v pořádku a jsme rádi, že oceňujete příznivé ceny a také rychlost dodání od prověřeného prodejce. Budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu naší prodejny.
Tým Smarty -
- Zbozi nebylo připraveno, po mém příchodu na prodejnu zaměstnanec moje předem zaplacené zbozi teprve vyhledával a vytahoval z prodejních regálů z toho 2kusy zaplaceneho zbozi se vůbec nenašly. Zatím stale čekám na SMS , že si toto nedodané zbozi můžu vyzvednout.
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. rezervaci evidujeme jako připravenou k vyzvednutí. Vaše zkušenost s návštěvou prodejny nás mrzí, nicméně věříme, že další případný nákup dopadne mnohem lépe.
Přejeme příjemný den,
tým Smarty -
nová tvář, nová konkurence, hezké webové stránky, a někdy až brutální slevy
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že nákup u nás proběhl v pořádku a jsme rádi, že oceňujete vzhled eshopu a také nabízené slevy. Budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu naší prodejny.
- Nedodržuje dodací dobu
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Ke zpoždění expedice Vaší objednávky došlo pravděpodobně z důvodu velké sezónní vytíženosti skladu, za což se velice omlouváme. Veškeré objednávky se snažíme vyřizovat v co nejkratším možném termínu. Vaše zkušenost nás mrzí, nicméně věříme, že další případný nákup dopadne mnohem lépe.
Přejeme příjemný den,
tým Smarty -
- Vše proběhlo rychle
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že nákup u nás proběhl v pořádku a jsme rádi, že oceňujete rychlost dodání. Budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu naší prodejny.
Tým Smarty -
Jste jeden z nejlepších e shopu přes který jsem objednával
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup u nás proběhl v pořádku a budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu naší prodejny.
Tým Smarty -
Kvalitní produkty za příznivé ceny, rychlé a bezproblémové doručení. Doporučuji
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že nákup u nás proběhl v pořádku a jsme rádi, že oceňujete kvalitu námi nabízeného zboží, rychlost dodání a také příznivé ceny. Budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu naší prodejny.
- rychlé vyřízení objednávky
- rychlé doručení
- Vše ok
- Super cena
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že nákup u nás proběhl v pořádku a jsme rádi, že oceňujete příznivé ceny. Budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu naší prodejny.
Tým Smarty