Velice jsem byla mile překvapena s rychlostí dodání. V neděli ( na státní svátek) jsem potřebovala spící pytle pro dvojčata. Objednala jsem a druhý den tedy v pondělí mi je doručili. Úžasné!

• Rychlé doručení, kvalitní zboží.

Reakce obchodu Sleepee

Krásný den, moc děkujeme za hodnocení. Jsme moc rádi, že nákup proběhl podle vašich představ. Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee

• rychlé
    • dobře zabalené
    • kvalitní zboží
    • vyšší ceny
    • žádné akce, slevové kupóny

pořízen fusak s nožičkami pro ročního a je opravdu suprový, štve mě že jsem nekoupila dřív
    hodili by se i 2 ks, ale pořizovací cena je opravdu vysší

Reakce obchodu Sleepee

Krásný den, děkujeme za milou zpětnou vazbu. Máme radost, že jste s naším spacím pytlem s nohavicemi i rychlostí dodání balíčku spokojená :-) Máte pravdu, že naše produkty nepatří mezi nejlevnější. Můžete si ale být jistá, že kupujete pečlivě ušitý produkt z kvalitních materiálů, který vám vydrží po generace. Přejeme vám spoustu klidných a pohodových nocí. Vaše Monika ze Sleepee

• Siroky vyber produktů
    • Kvalitni zboží
    • Krasne provedeni
    • Rychlost vyřízení objednavek

Obchod můžu vsemi deseti doporucit. Nakupovala jsem zde jiz několikrát a urcite ne naposledy.

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den Markét, z celého srdce vám děkujeme za nádhernou recenzi. Jsme moc šťastní, že se vám u nás dobře nakupuje a naše produkty vám dělají radost. To je naše největší odměna. Přeji vám spoustu krásných dní i nocí, Monika ze Sleepee

Děkujeme za krásný celoroční spaci pytel s nohavicemi, za který jsem diky VIP losovačce zaplatila minimum.

Reakce obchodu Sleepee

Krásný den Míšo, jsme moc rádi, že spací pytel udělal radost. VIP losování probíhá každý měsíc a každý měsíc máte šanci vyhrát :-) Tak přejeme pohodové dny i noci (nejen) s naším spacáčkem. S láskou Monika ze Sleepee

Moc milá komunikace, velmi rychlé dodání, balíček krásně zabalený a produkt (spací pytel Grow Up) krásný.

Reakce obchodu Sleepee

Krásný den, moc vám děkujeme za milou recenzi, udělala nám obrovskou radost :-)
    Pohodové dny i noci s vaším andílkem (nejen) v našem spacím pytli přeje Monika ze Sleepee

• Rychle dorucenie
    • Pekny dizajn aj spracovanie
    • Spaci vak s nozkami je trosku uzky v casti lytok. Myslim, ze vak je idealny na chudsie deticky, lebo tabulkovo priemerne dieta ma v spodnej velkostnej hranici vaku lytka dost tesne a ked dorastie do druhej velkosti, ktoru by produkt mal pokryt, tak moze byt niektorym citlivym detom nepohodlne stiesnujuci. Toto je nas druhy vyrobok a bolo to tak aj na predoslom.

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den Murbello, mnohokrát děkujeme za zpětnou vazbu. Máme radost, že balíček dorazil v pořádku a včas :-) Nohavičky spacího pytle nejsou příliš volné, aby spacáček dětem dobře seděl a z nožiček nesjížděl nebo naopak nevyjížděl nahoru směrem k hlavičce. Celý spací pytel je ale vyrobený z velmi elastické látky, takže o pohodlí děťátka je postaráno <3 Přeji vám spoustu pohodových dní i nocí s vaším andílkem. S láskou Monika ze Sleepee

• Fast delivery, quality product with beautiful pattern

Reakce obchodu Sleepee

Hello, thank you very much for your kind feedback. We are glad you like our products and the package arrived on time. I wish you many cozy nights with your baby. Best Regards, Monika from Sleepee

• hezký design
    • rychlé dodání
    • praktické výrobky
    • ze spacích pytlů mi odpadlo již několik cvočků na zapínání, a to dokonce hned po dvou dnech používání

Reakce obchodu Sleepee

Krásný den, mnohokrát děkujeme za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že balíček přišel brzy a s našimi produkty jste spokojená. Za odpadlé cvočky na zapínání pytle se hluboce omlouváme, tohle by se v žádném případě nemělo stát. Prosím, pošlete nám reklamaci na [email protected] a my vám obratem zašleme nový bezvadný kus. Ve výrobě ihned prověříme, kde se stala chyba. Záleží nám na tom, aby naše výrobky byly vždy 100% a za tuto komplikaci se velmi omlouváme a děkujeme za pochopení a pomoc při vyřízení reklamace. Pohodové dny a noci vám přeje Monika ze Sleepee

• Rychlost dodáni
    • Hezky zabaleno

Dobrý den Téro,
    moc děkujeme za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s nákupem u nás spokojená.
    Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee

• Rychlé dodání,krásně zabaleno, luxusní výrobek,
    • Žádnou nevidím

úplně paráda,malá v něm rada spinká a zdrhá z postele, kupovala jsem již druhý, úplně ji ho zavidim

Reakce obchodu Sleepee

Krásný den, mnohokrát děkujeme za nádhernou zpětnou vazbu. Jsme moc šťastní, že dcera spací pytel s nohavicemi od nás miluje a dobře se jí v něm spinká... i běhá :-) Mnoho dalších spokojených nocí přeje Monika ze Sleepee

• Kvalitní, krásné zpracování
    • Trochu vyšší ceny, ale odpovídají kvalitě

Reakce obchodu Sleepee

Krásný den Markét, moc děkujeme za milé hodnocení. Máte pravdu, že naše produkty nepatří k nejlevnějším, protože vybíráme opravdu kvalitní materiály, dáváme si záležet na perfektním šití a férových podmínkách pro naše švadlenky. Jsme proto moc o to více vděční, že kvalitu oceňujete a jste s našimi produkty spokojená. To je pro nás ta nejkrásnější zpětná vazba. Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee

Zavinovačka je z kvalitního materiálu krásně ušitá.Objednávka rychle vyřízena. 100%spokojenost.♥️

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den Gabrielo, děkujeme! Jsme moc šťastní, že zavinovačka splnila vaše očekávání a že se vám u nás dobře nakupovalo. To je naše největší odměna <3 Pohodové dny i noci s miminkem přeje Monika ze Sleepee

obchod pracuje velmi rychle a kvalitně

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, děkujeme za krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že se vám u nás dobře nakupovalo :-)
    Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee

• rychlé vyřízení objednávky
    • kvalita zboží

Dobrý den Adeline,
    děkujeme vám za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s rychlostí odeslání objednávky i našimi produkty spokojená :-)
    Krásné dny i noci přeje Monika ze Sleepee

naprostá spokojenost

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, to jsme moc rádi, děkujeme za milou zpětnou vazbu :-) Spoustu spokojených dní i nocí s vaším miminkem přeje Monika ze Sleepee

Velká spokojenost. Opakovaně

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, mnohokrát děkujeme za milou zpětnou vazbu. Máme radost, že jste s nákupy u nás spokojená. To je naše největší odměna. Pohodové dny i noci s vaším miminkem přeje Monika ze Sleepee

Naprostá spokojenost

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, to jsme moc rádi, že jste s nákupem u nás spokojená :-) Přejeme spoustu pohodových dní i nocí s miminkem. S láskou Monika ze Sleepee

Dodáno velmi rychle

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, děkujeme za pozitivní hodnocení. Jsme moc rádi, že jste spokojení s naší rychlostí doručení. Přejeme vám spoustu krásných dní i nocí s vaším miminkem. Za tým Sleepee Monika

• Skvělá komunikace ze strany eshopu.

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, děkujeme za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že nákup proběhl podle vašich představ :-) Spoustu pohodových dní i nocí s vaším miminkem přeje Monika ze Sleepee