- Rychle dodanie
- Vyborna kvalita materialov
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za milou recenzi. Jsme moc šťastní, že jste s nákupem u nás spokojená.
- Kvalitní materiály
- Skvělá domluva
- Rychlé doručení
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, Andrys, mnohokrát děkujeme za milou recenzi. Máme velkou radost, že objednávka proběhla podle vašich představ :-)
- Kvalitní bavlněné/mušelínové spací pytle
Myslela jsem, že se jedná o český obchod a výrobky, takže zjištění, že je polský mě překvapilo.
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, Leni moc vám děkujeme za milou recenzi. Mám radost, že jste s našimi bavlněnými a mušelínovými spacími pytli spokojená a věřím, že vám a vašemu andílkovi budou sloužit dlouhou dobu.
Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee -
- Velmi milá, ochotná a vstřícná paní na zákaznickém oddělení
- Komunikace obchodu na jedničku
- Nádherné kvalitní zboží
- Každý kus zboží krásně samostatně zabalen v krabičce
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za nádhernou recenzi. Jsme opravdu moc šťastní, že jste s nákupem u nás spokojená a věřím, že vám i vašemu miminku budou Sleepee produkty dělat radost. Přeji vám pohodové dny i noci, Monika ze Sleepee
Vse bez problemu, zbozi kraaaasne :)
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, moc vám děkujeme za milé hodnocení. Jsme moc šťastní, že jste s našimi produkty spokojená a věřím, že vám a vašemu miminku budou dělat radost dlouhou dobu :-)
Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee -
Vše proběhlo v pořádku. Rychlé doručení :-).
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, Jani, mnohokrát děkujeme za milou recenzi. Máme radost, že vše proběhlo v pořádku :-)
- Krasne prijemne kvalitní zboží
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den Ireno, mnohokrát děkujeme za krásné hodnocení. Jsme opravdu moc rádi, že jste s našimi produkty spokojená a věříme, že budou vašemu miminku dlouho sloužit :-)
Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee -
komunikace perfektní, zboží dodáno velmi rychle
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za krásné hodnocení. Máme velkou radost, že nákup proběhl podle vašich představ :-)
Pohodové dny i noci vám přeje Monika ze Sleepee -
Kvalitní výrobek
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, moc děkujeme za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s naším spacím pytlem spokojená.
- Kvalita výrobku
- Rychlost vyřízení objednávky
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za pozitivní hodnocení. Jsme moc rádi, že jste spokojená s kvalitou našich produktů i rychlostí vyřízení a doručení vašeho balíčku. Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee
Výborné vstřícné jednání obchodu, rychlé dodání a krásné zboží!!
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den Veroniko, mnohokrát děkujeme za milou recenzi. Jsme šťastní, že jste s nákupem u nás spokojená a naše produkty vám udělaly radost. Přeji vám pohodové dny i noci, Monika ze Sleepee
- pěkné motivy
- opravdu pohodlné spací pytle
- konečně dobrý spací pytel s výplní
- spací pytel je sice oboustranný, ale na jedné straně na zádech u krku je gumová nášivka, která když by dítě bylo jen v plence a byl by pytel tou stranou dovnitř je nepříjemná
- sice je to pěkný, pevný zip, ale jelikož je vetší, tak nedrží schovaný za krytkou a mému dítěti překáží u brady a hraje si s ním
Jsou to skvělé pytle(pytel s nohavicemi), konečně nějaký co moje dítě zahřeje a je pohodlný. Rozhodně doporučuji.
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, Zuzko, moc vám děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme šťastní, že jste s naším spacím pytlem spokojená a vaše dítko teď spí v teplíčku. Pohodové dny i noci vám přeje Monika ze Sleepee
Rýchle doručenie a hlavne krásny tovar. Zavinovačka aj dečka sú velmi príjemné na dotyk, materiál je naozaj jemnučký. Krásne prepracovanie. Som velmi spokojná :) 100%
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, mockrát děkujeme za krásnou zpětnou vazbu. Jsme moc šťastní, že jste se zavinovačkou i dečkou spokojená a věřím, že vám i vašemu miminku budou naše produkty dělat radost dlouhou dobu :-)
Pohodové dny i noci s miminkem přeje Monika ze Sleepee -
- Hezké a kvalitní produkty
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, Martine, děkujeme vám za milou recenzi. Jsme moc rádi, že jste s našimi produkty spokojený :-)
Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee -
Veĺký výber, krásne, kcalitné veci, cankúš motýlik je perfektný. Doporučujeme
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, moc děkujeme za milou zpětnou vazbu. Máme radost, že jste s polštářkem spokojená :-)
Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee -
Bohužel jsem zjistila, že zboží je pouze distribuováno z Polska a kdoví jak se vyrábí, což je zklamání. Vysoká cena za mě tím pádem neodpovídá.
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, děkujeme vám za zpětnou vazbu. Máte pravdu, že Sleepee produkty dovážíme z Polska. Výroba látek, nití i samotné šití probíhá přímo v Polsku. Za kvalitu materiálů a výroby ručíme na 100%. Velmi nám záleží na tom, aby byly naše produkty kvalitní a férově vyráběné. Pravidelně tedy navštěvujeme šicí dílnu a výrobu kontrolujeme. Jakožto majitelka e-shopu osobně ručím za Sleepee produkty a mohu říci, že v Polsku mají šikovné švadlenky, vynikající látky a potrpí si na perfektní kvalitu ušití, stejně jako my v České Republice. Věřím, že budete s produkty spokojená :-) Pohodové dny dny i noci, Monika ze Sleepee
Zavinovačka velice zklamala...luxusní mušelínová zavinovačka ani omylem, kus sešitého hadru, slabá , nedrží tvar , za ty peníze jsem si představovala něco jiného,kvalitnějšího
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, děkujeme vám za zpětnou vazbu. Velmi nás mrzí, že nejste s mušelínovou zavinovačkou spokojená. Máte pravdu, že je zavinovačka lehoučká a nemá pevná záda. Mušelínová zavinovačka je určená především pro jarní a letní měsíce, kdy je žádoucí, aby byla tenká a miminko se v ní nepřehřívalo. Pevná záda u zavinovaček nemáme z důvodu, že to není doporučováno fyzioterapeuty a s miminkem se lépe manipuluje, když je zavinovačka měkoučká a přizpůsobí se tak tvaru těla miminka v náručí. Nicméně naprosto rozumím, že ne každému mohou parametry naší zavinovačky vyhovovat. V případě, že nejste se zavinovačkou spokojená, napište nám prosím na [email protected] a můžete zavinovačku vrátit a my vám obratem pošleme zpět peníze. Děkuji za pochopení a přeji krásný den, Monika ze Sleepee
Super komunikace. Vyšli mi vstříc a rychlé dodání zboží.
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, děkujeme vám za milé hodnocení. Mám radost, že nákup proběhl podle vašich představ :-)
Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee -
Rychlé odeslání a kvalitní zpracování produktů.Vřele doporučuji.
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, Evi, mnohokrát děkujeme za nádhernou recenzi. Jsme šťastní, že nákup proběhl podle vašich představ a jste s našimi produkty spokojená. Přeji vám pohodové dny i noci, Monika ze Sleepee
- Eko balení
- Rychlost doručení
- Kvalitní zboží
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, děkujeme vám za milou recenzi. Jsme moc rádi, že jste s nákupem u nás spokojená :-)
Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee