• kvalita produktov
    • rýchle dodanie

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den Kristíno, moc děkujeme za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s našimi produkty spokojená a balíček přišel včas. Krásné a pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee

• Super

Spokojná

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, děkujeme vám za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Přeji vám spoustu krásných a pohodových dnů i nocí, Monika ze Sleepee

• Krásný výběr věcí pro mimi
    • Rychlé doručení
    • Super komunikace

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, Terez, děkujeme krásně za moc milou recenzi. Jsme šťastní, že jste s našimi produkty spokojená a dobře se vám u nás nakupovalo. Přejeme spoustu pohodových dní i nocí s vaším miminkem. Za celý tým Sleepee zdraví Monika

Vše rychle vyřízeno

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, moc děkujeme za milé hodnocení. Máme radost, že nákup proběhl podle vašich představ. Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee

• Přehlednost e-shopu
    • Velký výběr produktů
    • Kvalitní a krasné materiály
    • Vyšší cena

Se spacím pytlem jsme já i syn moc spokojení. Já jsem nadšená z designu a materiálu a jemu se v něm hezky spinká. Cena je trochu vyšší, ale zase dle mého názoru odpovídající kvalitě.

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, mnohokrát děkujeme za krásnou recenzi, udělala nám velkou radost. Jsme šťastní, že jste vy a váš syn se spacím pytlem spokojení a dobře se mu v něm spinká. Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee

Kvalitní zpracování, rychle doručené. Maximální spokojenost.

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, moc vám děkujeme za krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že nákup proběhl podle vašich představ a naše produkty splnily vaše očekávání. To je naše nejkrásnější odměna. Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee

• Krásně zabaleno

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, moc děkujeme za milou zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že se vám balíček od nás líbil :-)
    Krásné a spokojené dny i noci přeje Monika ze Sleepee

• Kvalitni produkty
    • Rychlost

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, moc děkujeme za milé hodnocení, které nám udělalo radost. Jsme šťastní, že jste s našimi spacími pytli spokojení a přejeme spoustu klidných a pohodových nocí. S láskou Monika ze Sleepee

Rychle dodání

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, děkujeme vám za pozitivní hodnocení. Jsme moc rádi, že balíček dorazil v pořádku a včas. Krásné a pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee

• Kvalita produktu
    • Rychlost dodání
    • Balení
    • Příliš hlasitý zip na spacím pytli

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, moc děkujeme za milé hodnocení. Máme radost, že balíček dorazil v pořádku a že jste se spacím pytlem spokojení :-) Děkujeme také za zpětnou vazbu ohledně hlasitosti zipu. Určitě to s kolegyněmi prověříme. Krásné a pohodové dny a noci přeje Monika ze Sleepee

• Kvalita
    • Rychlost
    • Velký výběr
    • Doporučení spokojených zákazníků
    • Není vše skladem, až za 14 dnů

Maximální spokojenost s výrobkem! Syn spí ráno o necelé 3 hodiny déle!!!! Absolutní blaženost a i maminka si chrochtá blahem! Děkuji a rozhodně koupím další větší! Vypít si ráno teplou kávu je k nezaplacení.

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, Lenko, děkujeme za vaší milou zpětnou vazbu. Jsme moc šťastní, že jste s naším spacím pytlem spokojení a synovi se v něm krásně spí. Máte naprostou pravdu, že ranní teplá káva je k nezaplacení! Přeji vám spoustu dalších klidných nocí a pohodových rán! S přátelským pozdravem Monika ze Sleepee

• Kvalitní výrobky
    • Vyšší ceny

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den Kristýno, děkujeme vám za pozitivní zpětnou vazbu na naše produkty. Jsme moc rádi, že jste s jejich kvalitou spokojená :-) Máte pravdu, že nejsou nejlevnější, což je dáno kvalitou použitých materiálů i samotného ušití. Věci díky tomu dlouho vydrží a mohou se dědit i po generace. Krásné a pohodové dny i noci vám i vašemu miminku přeje Monika ze Sleepee

• rychlé vyřízení objednávky

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den Jitko, děkujeme vám za pozitivní zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že balíček dorazil včas a v pořádku :-)
    Krásné a pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee

Je to moje první objednávka v obchodě .

• prehľadný
    • kvalitný materiál

materiál je kvalitný. Malý v tom spí úplne bez problémov.

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, Ivane, děkujeme krásně za milou recenzi. Jsme moc šťastní, že je syn s našimi produkty spokojený a hezky se mu v nich spí.
    Spoustu dalších pohodových nocí i dnů vám přeje Monika ze Sleepee

jsme moc spokojená s kvalitou výrobků a s rychlostí dodání

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den Soňo, mnohokrát děkujeme za krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s našimi produkty i rychlostí doručení balíčku spokojená. Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee

• Opravdu lehoučký pytel, vhodný na léto
    • Příliš dlouhá gumová úchytka na zipu

Musela jsem úchytku z horního zipu sundat, protože náš mladej pán si ji samozřejmě okamžitě celou strčil do krku a úspěšně si tak vyvolával dávicí reflex :D

Ocenila bych nějaký tunýlek, kam zip pod krkem zajede a celý se schová. Ne jen kousek ochranné látky, abych dítěti omylem neskřípla kůži na krku.

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, děkujeme moc za milou recenzi. Mám radost, že jste se spacím pytlem spokojení. Co se týká zipu, tak s kolegy už přemýšlíme nad vylepšeními, které bychom mohli zavést, aby byl zip ještě více zakrytý. Děkujeme za zpětnou vazbu, která je pro nás velkým přínosem, abychom mohli naše produkty neustále zlepšovat. Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee

Nebyl žádný problém, zboží dorazilo rychle, krásně zabalené.

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den Lenko, děkujeme vám za milé hodnocení. Máme radost, že nákup proběhl podle vašich představ :-)
    Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee

• Rychlost dodání
    • Designy
    • Kvalita materiálu
    • Potisky
    • Zákaznická linka
    • Krásné zabalené

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, Veroniko, mnohokrát vám děkujeme za milou zpětnou vazbu, která nám udělala velkou radost. Jsme šťastní, že jste s produkty i naším obchodem spokojená. Pohodové dny i noci s vaším miminkem přeje Monika ze Sleepee

• Kvalitní zboží
    • Rychlé dodání
    • Dobrá komunikace

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, děkujeme vám za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s nákupem u nás spokojená :-)
    Krásné a pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee