Rychlé dodání, dobrá komunikace.
- Kvalitní a krásně vypadající výrobky
Rychlé odeslání, pěkně zabaleno
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za recenzi. Jsme moc rádi, že nákup u nás proběhl podle vašich představ. Přejeme vám kouzelné Vánoce a vše nejlepší do roku 2025. S láskou Monika ze Sleepee
Zbozi prislo rychle, komunikace s obchodem vyborna i informovanost o odeslani objednavky.
Obchod vsem doporucuji.Reakce obchodu Sleepee
Krásný den, děkujeme za milé hodnocení. Jsme šťastní, že se vám u nás dobře nakupovalo a že nás rádi doporučíte dále. To je naše nejkrásnější odměna. Přeji vám nádherné Vánoce plné pohody a šťastný vstup do roku 2025. S láskou Monika ze Sleepee
- Velmi mile a rychle poradili s vyberem
- Zbozi dorazilo dle predpokladu
Reakce obchodu Sleepee
Krásný den Jajo, moc vám děkujeme za krásné hodnocení. Udělala jste nám velkou radost :-)
Pohodové adventní dny vám přeje Monika ze Sleepee -
- Velmi rychlé jednání
- Hezké zboží
- Krásné balení
Celkově jsem velmi spokojena, synovi se ve spacím pytli moc hezky spinká
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den Jano, děkujeme! Jsme moc rádi, že se vašemu synovi v našem spacím pytli krásně spinká. To je náš největší sen a nejkrásnější odměna za naši práci. Přejeme pohodový a kouzelný advent. Za tým Sleepee, Monika
- kvalitní
- rychlé doručení
- sleva s kódem
- konkretni vzor, ktery se mi libil bohuzel nebyl skladem
- vyssi ceny
se zbožím jsem velice spokojená, doobjednávala jsem podruhé a tentokrát jsem byla ráda i za slevu z blackfriday
Reakce obchodu Sleepee
Krásný den, moc děkujeme za milé hodnocení. Jsme moc šťastní, že se vám naše produkty líbí a že jste stihla využít naší Black Friday Akci :-) Přeji vám pohodové adventní dny i noci! S láskou Monika ze Sleepee
- Úžasné a rychlé, spolehlivé
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den Jani, děkujeme krásně za zpětnou vazbu. Máme radost, že vše proběhlo podle vašich představ :-)
Pohodový advent přeje Monika ze Sleepee -
- Rýchle odoslanie a následné dodanie
Reakce obchodu Sleepee
Krásný den, děkujeme za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že balíček dorazil v pořádku a včas :-) Pohodové adventní dny vám přeje Monika ze Sleepee
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že nákup proběhl podle vašich představ :-) Krásné adventní dny i noci vám přeje Monika ze Sleepee
- Rychle dodání zboží
- Krásný a příjemný spací pytel
Reakce obchodu Sleepee
Krásný den Jolano, moc děkujeme za hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s naším spacím pytlem spokojení. Přejeme spoustu pohodových nocí s vaším andílkem (nejen) v našem spacáčku :-) S láskou Monika ze Sleepee
vše ok
Reakce obchodu Sleepee
Krásný den, moc děkujeme za pozitivní hodnocení. Jsme moc rádi, že nákup proběhl podle vašich představ :-)
Pohodový adventní čas přeje Monika ze Sleepee -
- Naprostá spokojenost, bez problémů jsem se dovolal do firmy
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den Petře, děkujeme za sdílení své zkušenosti. Jsme moc rádi, že jste s nákupem u nás spokojen. Přeji vám krásné a pohodové dny i noci. Monika ze Sleepee
- Rýchlosť doručenia
- Kvalita produktov
Večer objednané, na druhý deň už prišlo potvrdenie o poslaní balíčku a o deň na to som už mala veci doma. Všetko pekne zabalené, kvalita sa zdá zatiaľ výborná. Môžem len doporučiť!
Reakce obchodu Sleepee
Krásný den Heleno, mnohokrát děkujeme za nádhernou zpětnou vazbu. Jsme šťastní, že naše produkty splňují očekávání :-) Pohodové dny i noci přeje, Monika ze Sleepee
Přehledné stránky, rychle objednáno i dodáno.
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Jsme moc rádi, že se vám u nás dobře nakupovalo :-)
Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee -
Velice jsem byla mile překvapena s rychlostí dodání. V neděli ( na státní svátek) jsem potřebovala spící pytle pro dvojčata. Objednala jsem a druhý den tedy v pondělí mi je doručili. Úžasné!
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den Aleno, děkujeme! Bylo nám velkým potěšením :-) Přejeme, ať se dvojčátkům ve spacích pytlích krásně spinká.
Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee -
- Rychlé doručení, kvalitní zboží.
Reakce obchodu Sleepee
Krásný den, moc děkujeme za hodnocení. Jsme moc rádi, že nákup proběhl podle vašich představ. Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee
- rychlé
- dobře zabalené
- kvalitní zboží
- vyšší ceny
- žádné akce, slevové kupóny
pořízen fusak s nožičkami pro ročního a je opravdu suprový, štve mě že jsem nekoupila dřív
hodili by se i 2 ks, ale pořizovací cena je opravdu vysšíReakce obchodu Sleepee
Krásný den, děkujeme za milou zpětnou vazbu. Máme radost, že jste s naším spacím pytlem s nohavicemi i rychlostí dodání balíčku spokojená :-) Máte pravdu, že naše produkty nepatří mezi nejlevnější. Můžete si ale být jistá, že kupujete pečlivě ušitý produkt z kvalitních materiálů, který vám vydrží po generace. Přejeme vám spoustu klidných a pohodových nocí. Vaše Monika ze Sleepee
- Siroky vyber produktů
- Kvalitni zboží
- Krasne provedeni
- Rychlost vyřízení objednavek
Obchod můžu vsemi deseti doporucit. Nakupovala jsem zde jiz několikrát a urcite ne naposledy.
Reakce obchodu Sleepee
Dobrý den Markét, z celého srdce vám děkujeme za nádhernou recenzi. Jsme moc šťastní, že se vám u nás dobře nakupuje a naše produkty vám dělají radost. To je naše největší odměna. Přeji vám spoustu krásných dní i nocí, Monika ze Sleepee
Děkujeme za krásný celoroční spaci pytel s nohavicemi, za který jsem diky VIP losovačce zaplatila minimum.
Reakce obchodu Sleepee
Krásný den Míšo, jsme moc rádi, že spací pytel udělal radost. VIP losování probíhá každý měsíc a každý měsíc máte šanci vyhrát :-) Tak přejeme pohodové dny i noci (nejen) s naším spacáčkem. S láskou Monika ze Sleepee