• špatná komunikace, zboží ještě nedorazilo

Zbozi nedorazilo

Super

Objednávka byla zaplacená ale pořad nic nedorazilo ani e-maily neodpovídají. Nechápu takové lidi/firmy. Další internetový obchod zlodějů

Bohužel mi přišly úplně jiné produkty a na můj email ohledně chybné objednávky nikdo nereaguje.

Je mi to líto, ale nemohu obchod doporučit. Co se týká objednávky, vše proběhlo naprosto v pořádku. Objednala jsem fialové kapky, bohužel moc nefungují i když jich dám víc. Co mě ale dost zaráží, jsou ty brutální hrubky a chyby v textu na obalu výrobku. Ani návod není přiložen, natož složení. To si musíte dohledat na internetu. Já bych se pod takový produkt určitě nepodepsala.

Zboží došlo zabalené v krabičce bez vypolstrování , takže při přepravě se krabička zmačkala o šampony vytekly.l

• Telefonní ,e-mailová a facebook komunikace téměř nulová

Výrobky jsou super.Mám už víc zboží a do teď velká spokojenost.Až do posledního balíčku.Místo šamponu 1000ml mi přišel jen 250ml.Dovolat se nedalo 2 dny.E-mail žádná odpověď.Facebook -brzy se Vám ozveme a už nic.V pátek jsem se konečně dovolala s tím že mi šampon pošlou.Je úterý a nic se neděje.Pokud příjde to co má je vše ok.Pokud ne OBROVSKÝ PROBLÉM.

Nepříjemná prodavačka.

Rychlost, komunikace na jedničku, precizně zabaleno.
    Produkty mi nevyhovují

nekomunikuji se mnou a zásilka stále ještě nedorazila

Dobrý den.
    Mrzí nas vaše zkušenost.
    bohužel před vánocemi je dodací lhůta delší.
    Vaše objednávka byla poslána 2. den po objednání, ale pak už to je na zvoleném dopravci.
    Věříme, že teď by dobylo o mnoho rychlejší

• Velice dlouhá dodací lhůta. Zboží objednáno 18. 11. 22, dosud nedodáno. :( Došel e mail, že zboží se doobjednáva a ten dorazil 23.11.22. Budu se těšit, že převezmu co nejdříve .

Dobrý den
    Omlouváme se za dlouhou dodací lhůtu.
    Problém jsme vyřešili a objednávky balíme v den objednání, nebo následulící pracovní den.

Objednávka mi přišla na zasilkovnu neúplná, z pěti produktů dorazil jeden i když jsem zaplatila pět. Psala jsem Vám, ale odpověď žádná.

Již deset dní čekám,stále nic........

• Zboží jsem si objednala, které bylo skladem, po více než týdnu mi zboží nedorazilo a při telefonickém dotazu mi bylo sděleno, že mají objednávek hodně a chybí jim jeden z produktů, které očekávají. Každopádně mi přišlo hodnocení produktu, což mi přišlo úsměvné, když ještě objednávka nedorazila. Snad budu moci ještě poskytnout i kladnou zkušenost po vyzkoušení výrobků.
    • Případně bych očekávala, že dorazí alespoň částečná objednávka, aby zákazník obdržel alespoň něco.

• Očekávala jsem, že sada bude samostatně balena dle fotografie na webu a nevím, za co jsem platila příplatek za dárkové balení ? Na doručeném zboží se to nedalo poznat, jsem opravdu zklamaná.

Nejdříve paní na recepci domluvila soukromí hovor, pak přišla po mě slečna pro tašku, které se věnovala. Několikrát se mi zeptala, zda jsem Liběna a pak mi nutila, že jsem to objednala 30.10 a já přitom 21.10. Chtěla jsem jí dát číslo objednávky, ale to ona nepotřebuje..docela zoufalá zkušenost. Při mém odchodu se paní usmála, ale to divadlo před tím.
    Ještě byla jedna třešinka na dortu - my jsme salón a ....tak to nenabízejte. To by koukali kolegové z ND.

Na zboží čekám 9 den, obchod nereaguje na email a telefonní číslo je neplatné. Zřejmě jsem přišla o peníze. No za blbost se platí .

Vaše produkty němu chybu.

Nikdo mi nedal vědět ohledně objednávky. Žádná komunikace. O produkt už nemám zájem. Zvolila jsem jinou alternativu.

Dobrý den
    Vaše objednávka nebyla vyřízena z důvodu neprošlé platby.
    Snažili jsme se vás telefonicky kontaktovat, ale bohužel jste nezvedla telefon.