- Zboží zatím nedorazilo. Doufám že se dočkám. Ani žádná informace, kdy mám zboží očekávat.
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
Dobrý den, velice se omlouváme za nepříjemné čekání. Bohužel se nám vyskytl interní problém, který se snažíme co nejdříve vyřešit a objednávky rozesílat v tom nejlepším stavu. Rozumíme, že je to nepříjemné, ale zaručujeme tu nejlepší kvalitu produktů a rádi Vám zodpovíme na jakékoliv dotazy ohledně objednávek i produktů. Děkujeme za pochopení.
- Celkem kvalitní produkty
- Dlouhé dodací lhůty
- Při platbě APPLE PAY vyžaduje komplet údaje o kartě.!?!
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
Spousta zbytecnych emailu a sms kvuli jedne male objednavce...protukty prisly spatne a nikdo ani nereaguje na reklamaci...
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
velice se omlouváme za komplikace.
Ihned objednávku vyřešíme a v nejbližší době Vás kontaktujeme.
Děkujeme a s pozdravem Tomas Arsov tým -
- Žádnou "výhodu" nevidím.
Objednané zboží nepřišlo. Ale přišel mi dotazník "spokojenosti". Pro druhé urgenci mi došel pouze nic neříkající email. Objednávku jsem tudíž zrušila.
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
po vzájemné telefonické domluvě by mělo být vše v pořádku. Moc se omlouváme za nepříjemnosti.
Velice nás to mrzí.
Přeji krásný zbytek dne,
Tomas Arsov tým -
- po objednání spoustu nabídek,ale zboží nedorazilo-zájem ?
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
mrzí nás že čekáte delší dobu. Objednávku ihned prověříme.
Můžete se těšit na menší dáreček.
Přejeme krásný zbytek dne,
Tomas Arsov tým -
Toto byl první nákup a bohužel teda zatím nemohu posoudit, protože na zboží stále čekám už déle než týden a na můj emailový dotaz nikdo nereaguje. Asi se akce 20% sleva trochu vymkla kontrole...
velice se omlouváme.
Zboží bude v příštím týdnu expedováno. Zasílali jsme informační e-mail.
Můžete se tešit na malý dáreček.
Děkujeme
Tomas Arsov tým -
První dvě objednávky na dobírku ok, třetí, dopředu zaplacená, katastrofa. Ani po týdnu zboží nedorazilo, dva dny nikdo neodpověděl na mail, ani na messenger, telefonicky nemáte šanci. Nakonec mi napsali, že zboží, které jsem objednala není skladem, ačkoliv na eshopu uvádí, že skladem je. To, že se dodání zdrží se nikdo neobtěžoval dát vědět, naopak napsali, že už jen čeká na zabalení a za chvíli míří k vám. Na to, jak se pan Arsov všude prezentuje jako TOP, bych očekávala jiný přístup.
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
omlouváme se za nepříjemnosti. Bohužel jsme teď měli vetší množství objednávek, než jsme očekávali.
To nás rozhodně neomlouvá. Doufáme, že Vás to neodradilo.
Dáme si pozor, aby se situace neopakovala.
Přejeme krásný zbytek dne,
Tomas Arsov tým -
objednáno 15.5.23, do dnešního dne zásilka nedorazila. Mailový dotaz ohledně časového horizontu doručení zásilky bez reakce.
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
omlouváme se za zdržení Vaší objednávky z důvodu výpadku produktu. Pokusíme se, aby se toto již neopakovalo. Zasílal se informační e-mail o prodlení Vašeho zboží. Doufáme, že budete s produkty plně spokojená. Můžete se těšit na malý dáreček.
Eshop Tomas Arsov -
žádná komunikace ze strany prodávajícího, zboží stále nikde a nikdo neodpovídá na můj mail
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
omlouváme se za zdržení Vaší objednávky z důvodu výpadku produktu. Čekáme na dodání pouze jednoho produktu, v nejbližší době bude expedována. Pokusíme se, aby se toto již neopakovalo. Zasílal se informační e-mail o prodlení Vašeho zboží. Doufáme, že budete s produkty plně spokojená. Můžete se těšit na malý dáreček.
Eshop Tomas Arsov -
- Komunikace! Absolutně nulová!
Bohužel nemohu doporučit. Objednala jsem zde poprvé a nevím zda to nebude naposledy. Na zboží čekám již týden a pokud bych si sama dnes nezavolala o informace, nic bych se nedozvěděla! Paní na lince tedy byla příjemná a ta za toto rozhodně nemůže. Ten kdo vlastní tento e-shop by měl sakra zapracovat na komunikaci se zákazníky minimálně mailem. A na e-shopu jako takovém taktéž. Zboží které jsem objednala na skladě nemají, teprve čekají na dodání, ale na e-shopu si ho vesele nabízejí jako zboží skladem!!!! To jsem tedy opravdu zažila poprvé. Jsem zvědavá zda mi zboží dorazí. Pan Arsov by měl asi zapracovat na spokojenosti svých zákazníků!
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
Je to už týden, co jsem objednala a zaplatila. Od té doby pouze jeden den, že moje objednávka je ve frontě. Zatím žádné jiné info.
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
omlouváme se za zdržení Vaší objednávky z důvodu většího množství objednávek. Dnes bylo zboží odesláno. Pěvně věříme v pondělní doručení. Pokusíme se, aby se toto již neopakovalo. Doufáme, že budete s produkty plně spokojená. Můžete se těšit na malý dáreček.
Eshop Tomas Arsov -
Zboží jesm objednala, zaplatila, objednávka mi byla potvrzena, platba také. Od té doby se nic neděje. Psala jsem v pátek dotaz a odpověď zatím nepřišla.
Klára JelinkováReakce obchodu Shop Tomáš Arsov
omlouváme se za zdržení Vaší objednávky z důvodu výpadku produktu. Čekáme na dodání pouze jednoho produktu, brzy bude expedována. V nejbližší době Vás náš tým kontaktuje. Pokusíme se, aby se toto již neopakovalo. Zasílal se informační e-mail o prodlení Vašeho zboží. Doufáme, že budete s produkty plně spokojená. Můžete se těšit na malý dáreček.
Eshop Tomas Arsov -
- objednáno a zaplaceno před 7 dny, ačkoli bylo při obj. zboží skladem, teprve dva dny po obj. přišla zpráva, že se produkty doskladňují a zboží bude zasláno v příštím týdnu, dnes sedm dní od objednání a zaplacení a stále nic na cestě ani info o objednávce..
Eshop Tomas Arsov -
Objednáno před týdnem a zboží nemám
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
velice se omlouváme za delší čekání. Dnes byla objednávka zkompletována. Pevně doufáme, že ji brzy obdržíte a budete s produkty spokojená. Můžete se těšit na malý dáreček jako omluvu.
Děkujeme.
S pozdravem,
Tomas Arsov tým -
Kosmetika asi vyborna, ale když je slevova akce, tak ani za tyden není možné zboží vyzvednout na pobocce. Mel to byt darek, takže bohužel zatim zklamani.
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
velice nás mrzí, že jste čekala. Není to obvyklá situace a nerozumíme, kde se stala chyba. Klidně příště zavolejte na pobočku a zažádejte o upřednostnění.
Děkujeme a přejeme krásný víkend.
Tomas Arsov tým -
Nemohu hodnotit, zboží mi zatím nebylo doručeno!!!
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
omlouváme se za zdržení Vaší objednávky z důvodu výpadku produktu. Čekáme na dodání pouze jednoho produktu, dnes bude expedována. Pokusíme se, aby se toto již neopakovalo. Zasílal se informační e-mail o prodlení Vašeho zboží. Doufáme, že budete s produkty plně spokojená. Můžete se těšit na malý dáreček.
Eshop Tomas Arsov -
- Po týdnu od objednávky stále čekám na dodání a bohužel obchod nekomunikuje ani na výslovný dotaz ke stavu objednávky.
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
Objednala jsem 9.5. 2023, nyní je 18.5.2023 a doposud jsem zboží neobdržela.
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
velice se omlouváme za delší čekání. Vaše zásilka na Vás už čeká na výdejní pobočce. Doufáme, že budete spokojená.
S pozdravem,
Tomas Arsov tým -
Zboží stále nemám. Po deseti dnech.
Zatím mi zboží nedorazilo.