Příště si výrobky koupím radši v rossmanu. Zboží sem objednala, zaplatila a je to už 10 dní a objednávka stále nikde :/
- Špatná komunikace a žádná snaha napravit chybu, protože peníze už mají.
30.11.2023 jsem objednal na e-shopu Šampony. Balíček přišel dost poškozený a potrhaný, ale to není hlavní problém, navíc to mohlo být způsobeno i dopravcem.
Místo jednoho šamponu přišel kondicionér a proto jsem ihned po převzetí kontaktoval e-shop na jejich e-mailu včetně fotografie produktu, který přišel a screenshotu produktu, který jsem objednal. Po chvíli mi někdo od nich zmatený volal a znovu se mě 2x ptal, co přesně teda přišlo. Tak jsem to zopakoval a poslali štítek na reklamaci.
3.11. Jsem balík odeslal zpět a dle zásilkovny si 7.11. balík se špatným produktem převzali zpět. 9.11. mi opět volali (nevím proč neustále volají a nepošlou radši e-mail - mně to nevadí, ale věřím že spoustu lidí preferuje e-mail), ale bohužel jsem nemohl tel. zvednout. Tímto okamžikem veškerá komunikace ze strany e-shopu skončila. Volal jsem jim zpátky ten samý den 27 minut po zmeškaném hovoru a nikdo nezvedl.
Druhý den nevolali, nenapsali e-mail, neposlali správný produkt ani nevrátili peníze. Je 22.11. a nemám nic.
Dle hodnocení jsem výjimka, nicméně to byla moje první a poslední objednávka. Dlouho jsem se nesetkal s takovou ignorancí ze strany e-shopu a hodnotím ho proto jako podvod.Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
Dobrý den, velice nás celá situace mrzí. Rozhodně Vaší reklamaci ihned vyřídíme a chybějící produkt zašleme. Bohužel v tomto množství objednávek a především před Vánoci se může stát chyba v kompletaci objednávky. Omlouváme se za komplikace a budeme Vás kontaktovat e-mailem o stavu reklamace. Děkujeme za trpělivost.
Rada bych hodnotila,ale zbozi doposud nedorazilo. Hlavne, ze je pozadovana platba predem a pote pres tyden nebo kdo vi, jak dlouho cekate na balicek. ♀️
- Zboží ještě nemám a to jsem objednala 12.11. 2023
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
Dobrý den, velice se omlouváme za zdržení objednávky. Jedná se o výpadek ve skladu, ale zkontrolujeme stav Vaší objednávky a budeme Vás kontaktovat. Jde nám o doručení produktů v nejlepší kvalitě a Vaše spokojenost je na prvním místě. Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně objednávky či produktů, rádi Vám poradíme. Děkujeme za Vaší trpělivost.
- Dlouhá doba dodání
- Dlouhá doba dodání
- Neustálé posouvání termínu odeslání
- Nevím co bych zde měla hodnotit, když mi stále zboží nedošlo. Začíná mě to pěkně štvát!!!
Něco si objednate, když je 20% sleva a nikdo vám ani neodepisuje např. omlouváme se, že nam to tak trvá, nebo cokoliv, peníze poslané a zboží nikde!!!!! Co to má znamenat????
Bohužel ruším tu to objednávku ,měl to být dárek .
- Eshop absolutně nereaguje na maily, vubec neřeší vrácení zboží, po telefonickém hovoru se slečnou mne již týden nechali čekat na štítek pro vrácení zboží... nedoporučuji
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
Dobrý den, omlouváme se za zdržení. Předáme Vaší zprávu a reklamaci ihned vyřešíme. Děkujeme za Vaší trpělivost.
- Parfémy jsou super,dlouho vydrží,krásně voní
- Místo nejdražšího parfému Tatiana mi přišel Caviar Wood,po odeslání reklamace mi ještě nebylo odepsáno co mám dělat,je to již 3.den ...
Až obdržím zprávu od Arsov shop ohledně reklamace,opravím tuto recenzi.
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
Dobrý den, omlouváme se za zdržení. Předáme Vaší zprávu na eshop a reklamaci dnes vyřešíme. Děkujeme za Vaší trpělivost.
Zatím se mi nepodařilo dovolat ohledně informací v jakém stavu objednávka je, již 8 dní od zaplaceni.
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
Dobrý den, velice se omlouváme za zdržení objednávky. Jedná se o výpadek ve skladu, ale tento týden bude Vaše objednávka vyřízena. Jde nám o doručení produktů v nejlepší kvalitě a Vaše spokojenost je na prvním místě. Kolegyně z našeho eshopu Vás budou ihned kontaktovat. Děkujeme za Vaší trpělivost.
- ani týden po objednání zboží nebylo dodáno
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
Dobrý den, velice se omlouváme za zdržení objednávky. Jedná se o výpadek ve skladu, ale tento týden bude Vaše objednávka vyřízena. Jde nám o doručení produktů v nejlepší kvalitě a Vaše spokojenost je na prvním místě. Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně objednávky či produktů, rádi Vám poradíme. Děkujeme za Vaší trpělivost.
po 5 dnech a problematickém dovolání se na telefon jsem se dozvěděla, že jedno zboží se musí teprve naskladnit....
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
Udělala jsem objednávku, ihned jsem zaplatila QR kódem. Po týdnu byla objednávka zrušena, že jsem jí neuhradila. Poslala jsem na email obchodu výpis z účtu. Obratem jsem dostala odpověď - bez vysvětlení, že se objednávka vyřizuje. Druhý den došlo, že mají hodně objednávek a že mi objednávku doručí až příští týden. Obchod působí neprofesionálním dojmem, raději příště koupím v drogerii, Douglasu, kde nabízejí stejné slevy a zboží máte okamžitě k dispozici. Výrobky jsou fajn, bohužel obchod jim podráží nohy....
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
Dobrý den, omlouváme se za komplikace. Bohužel online placení se provádí pomocí platební brány a nijak neovlivníme, když se něco pokazí a platba neprojde. Poté, co jste nám psala zprávu, tak jsme platbu zkontrolovali a spárovali s Vaší objednávkou. Výpadek skladu je chyba na naší straně a jsme si vědomi Vašeho nepříjemného pocitu čekání, ale Jde nám o doručení produktů v nejlepší kvalitě a Vaše spokojenost je na prvním místě. Objednávku jsme nyní odbavili. Děkujeme za trpělivost.
Přejeme pěkný zbytek dne -
Objednala jsem zboží 6. 11., dne 14. 11. mi poslali pouze dotazník spokojenosti, aniž by mi doručili zboží. To je špatný vtip nebo něčí neschopnost?
Zbozi nedorazilo
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
I přesto,že jsem fakturu zaplatila v den objednávky 6.11.2023 částku 1708,-již dvakrát mi byla objednávka stornována. Nejdříve,že jsem objednávku nezaplatila.Odeslala jsem doklad o platbě a byla ujištěna že je vše v pořádku a balíček bude odeslán 13.11.2023 ale opět v tento den jsem dostala SMS A Email že objednávka byla stornována. Opět jsem volala na informace a to již po šesté,opravdu mě nebaví pořád se domáhat zboží které jsem zaplatila a neobdržela.že Nikdo ze zaměstnanců nedokáže vysvětlit důvod i přes to že jsem poslala doklad o platbě.
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
Dobrý den, v návaznosti na Váš komentář bychom Vám rádi vysvětlili, že se Vás nesnažíme nijak očerňovat. Platba se nám nespárovala, jelikož jste měla zadaný špatný variabilní symbol. Chyběla Vám nula na konci. Proto se celý proces platby prodloužil a 10.11. to s Vámi řešili kolegové. Snažili jsme se vám vyjít vstříc a objednávku co nejdříve kompletovat. Děkujeme za pochopení.
- Evidentně se nabízí zboží, které není skladem, ale zaplatit se musí hned.
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
Čekám na zboží již skoro týden a přijde mi NPS s ohodnocením tak to celkem nechápu. Zbytečně si kazíte skóre.
- dlouhá dodací lhůta
Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov
Dobrý den, velice se omlouváme za zdržení objednávky. Jedná se o výpadek ve skladu. Jde nám o doručení produktů v nejlepší kvalitě a Vaše spokojenost je na prvním místě. Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně objednávky či produktů, rádi Vám poradíme. Děkujeme za Vaší trpělivost.