Nikdo mi nedal vědět ohledně objednávky. Žádná komunikace. O produkt už nemám zájem. Zvolila jsem jinou alternativu.

Dobrý den
    Vaše objednávka nebyla vyřízena z důvodu neprošlé platby.
    Snažili jsme se vás telefonicky kontaktovat, ale bohužel jste nezvedla telefon.

Nemohu hodnotit produkty, protože mi zásilka dosud nebyla doručena.Dne 6.9.2022 přišla zpráva, že bylo předáno zboží přepravci.Dnes je 12.9.2022, a stále nic. Nevím, zda je chyba na straně obchodu, nebo u přepravní společnosti.

• Po 6 dnech zásilku stále nemám a konverzace se shopem na bodu mrazu, nereagují.

Zboží, které je označeno jako dostupné skladem mně zatím ještě nedorazilo. Ve dnešní době je to extrém.

Objednala jsem si sadu na blond vlasy...vše proběhlo v pořádku, platba přijata...a když jsem chtěla sledovat doručení objednané sady, tak byla zrušena...nevím proč, na email nikdo neodpovídá...

Dobrý den.
    Vaše objednávka nebyla zrušena. Jen se čekalo na platbu ta se připsala dnes 4.8.2022 12:30.
    Z tohoto důvodu se objednávka začal vyřizovat až dnes.
    Můžete nám prosím napsat na jaký email jste psala? Jelikož z vašeho emailu nemáme žádný email.
    S pozdravem Michal Klohna

Zboží mi stále nedorazilo!

Dobrý den.
    Omlouváme se za zpoždění vaší objednávky
    U vámi objednaného produktu byla informace, že o tyto produkty je mnohonásobně větší zájem než jsme očekávali. V tuto chvíli čekáme na dodání další várky produktů z výroby. Jakmile dorazí, dáme vám hned vědět a vaši objednávku vám obratem zašleme. 1.8

• Dlouhá doba dodání
    • Špatná komunikace

Zboží ani po týdnu nedorazilo, přesto že je uvedeno jako "skladem"
    Komunikace ze strany obchodu nulová! Po telefonickém dotazu ohledně dodání zboží mi bylo řečeno, že určitě dorazí do konce příštího týdne..

Zboží zaplaceno 6.7 a 7.7 údajně předáno přepravci....dnes je 13.7 a zboží ještě ani není na cestě...zaplaceno 5728 kc !!! už nikdy vice tady nakupovat nebudu a rozhodně nedoporučuji !!! katastrofa v dnešní době tak dlouho čekat na zboží když je hned zaplaceno a skladem !!

Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov

mockrát se Vám omlouváme za komplikace z naší strany. Bohužel jsme měli díky velkému zájmu o produkt Hair booster, který získal i ocenění, výpadek. Balíček byl z naší strany odeslaný a předaný dopravci. Doufáme, že i přes veškeré komplikace budete s našimi produkty spokojena.

Děkujeme za pochopení. S přáním krásného dne,

E-shop Tomas Arsov

ZBOŽÍ MI VÚBEC NEPŘIŠLO ČEKÁM PŘES TÝDEN.

Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov

moc nás mrzí, že čekáte na naše produkty delší dobu. Bohužel nám náš výrobce slíbené produkty nedodal v termínu, na kterém jsme se domluvili a díky tomu jsme měli nečekaný výpadek produktu Hair booster. Dnes jsme dostali zprávu od dopravce, že Vám bude dnes balíček doručený.

Děkujeme za pochopení a za Vaši trpělivost. Hezký den,

E-shop Tomas Arsov

• Daji vam k objednavce vzorecek vune. Me osobne vubec nevoni ale je to i tak mile.
    • Probaleno v eko obalech a prislo to v male krabicce.
    • Probaleno dukladne aby se nic neznicilo
    • Objednane zbozi nebylo skladem ac na e-shopu mi to ukazovalo ze ano. Ze 3 objednanych masek na vlasy mi tudiz dorazila 1. Na e-shopu sice mila holka ale volala v jeden den i nasledujici den kvuli cislu uctu ktere jsem nakonec stejne musela poslat jeste emailem(kvuli vraceni platby za masky). Byla to moje prvni zkusenost neb jsem dostala voucher-a posledni.
    • Vic nez 3dny cekani na produkt mi prijdou hodne. Objednavam zbozi ze Svetkadernictvi a produkty mam druhy den doma.
    • Na e-shopu se porad pracuje a nektere polozky zcela chybi.

Ja za sebe jsem se ,,rozmazlila" jinym pristupem a rychlosti doruceni na jinem e-shopu. Taky mam rada kdyz veci jdou hladce a funfguji. Za sebe uz e-shop nenavstivim a neobjednam

Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov

mrzí nás, že jste s našim eshopem nebyla spokojená. Vznikl tam bohužel problém v systému, kdy se naskladnil o jeden kus vzorku masky Wella System Repair Mask R3 15 ml navíc, proto jsme Vás ihned kontaktovali a částku vrátili na účet. Co se týče našeho opětovného telefonátu kvůli zaslání účtu na email. Potřebovali jsme mít někde účet od Vás písemně zaznamenaný, aby nenastalo žádné nedorozumění, nebo se dala v případě nejasností chyba dohledat.

• zboží dodnes nedorazilo
    • nulová komunikace

Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov

omlouváme se za zdržení Vaší objednávky z důvodu výpadku produktu. Pokusíme se, aby se toto již neopakovalo. Doufáme, že jste s produkty plně spokojená.

Eshop Tomas Arsov

• 5.6. objednávka, 6.6. objednávka se vyřizuje, od té doby nic, jen požadavek na hodnocení

Objednávka se vyřizuje od 3 .6.

Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov

opravdu nás mrzí to zdržení. Pracujeme na tom, aby náš tým byl co nejlépe zkoordinovaný a Vaše objednávky jsme Vám dodávali, jak nejrychleji to bude možné.

Přejeme hezký zbytek dne
    Eshop Tomas Arsov

• Bylo mi napsáno,že výrobky nejsou a musím počkat,že to řeší.

Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov

velice se omlouváme, bohužel je poptávka po našich produktech větší, než jsem očekávali. S výpadkem na našem eshopu se snažíme co nejrychleji vypořádat a zboží Vám dodat v té nejlepší kvalitě.
    Děkujeme za Vaší trpělivost.
    Eshop Tomas Arsov

Objednano pred tydnem, objednavka zatim stale nedorazila

Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov

omlouváme se za zdržení. Vzhledem k množství objednávek je možné, že se Vaše zásilka může zdržet, ale vždy se snažíme všechny objednávky kompletovat co nejdříve. Děkujeme za pochopení.
    Eshop Tomas Arsov

Po jednom e-mailu se mnou bohužel obchod přestal komunikovat. Objednávka za 4000Kč ze dne 16.5. ještě 1.6. nedorazila a bohužel nemám ani ponětí, zda někdy dorazí..

Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov

Vaší objednávku jsme odeslali. Bohužel vzniklo zdržení kvůli nedodanému zboží od dodavatele, na čemž momentálně pracujeme, aby se to již neopakovalo. Zásilku můžete co nejdříve očekávat. Omlouváme se za zdržení.
    Eshop Tomas Arsov

Objednávala jsem před týdnem a zboží dosud nedorazilo. Nikdo se mi neozval. Až poté, co jsem se sama dotazovala na stav objednávky, mi bylo řečeno, že je prodleva v dodání zboží od dodavatele. Ovšem na e-shopu je veškeré zboží z mé objednávky označeno jako "skladem".

Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov

Omlouváme se za výpadek zboží. Váš balík by měl každou chvíli dorazit. Pro rychlejší spojení s našim eshopem nás prosíme kontaktujte telefonicky v otevírací době uvedené na internetu. Děkujeme.
    Přejeme hezký zbytek dne
    Eshop Tomas Arsov

Již je to více než týden, nemám žádné zprávy a zboží mi zatím nedorazilo.

Přišel mi e-mail, že zboží nemají na skladě kvůli velké poptávce. Nicméně na stránkách e-shopu zboží stále nabízí jako skladem. :(

Čekám týden a stále nic