• Nabízí k prodeji zboží,které není skladem a u produktu má uvedenou opačnou informaci.

• Kupovala jsem zboží, které nabízíte ve dvou variantách... na obrázku je ta, kterou jsem chtěla, ale přišla mi ta druhá... u objednávání jsem nebyla upozorněna, že si mám vybrat variantu... a výměna již podle vás není možná....

Nelíbí se mi stránky..... neupozorňují na varianty zboží a nutnost výběru správné varianty v poznámce.... a následně ani přístup obchodu - kdy mi bylo sděleno, že když jsem nespecifikovala barvu, poslali jste mi tu, kterou vám dorazila.... a přitom stačil jeden krátký dotaz na můj mail, na který bych odpověděla obratem...

• cena
    • adresa pro vyzvednutí je špatně dostupná

• Je to blízko mého bydliště
    • Musela jsem pro zboží dvakrát, než se uracili mi ho vydat
    • Lhali mi do telefonu

Rozhodně už se do tohoto obchodu nevrátim. Špatná komunikace...trvá to dlouho než něco dodají a ochota je nulová.

Reakce obchodu SAVERMAN

Dobrý den, hovořili jsme spolu, abychom upravili část Vaší objednávky díky změně stavu zásob akčních produktů. Na všem jsme se vzájemně domluvili. Poté jste byla opět telefonicky informována, že zboží je připraveno k vyzvednutí a to jste si vyzvedla. Vše proběhlo v rámci aktivní komunikace a podle kolegy, který Vám v doprovodu Vaší dcery zboží předával, i k Vaší spokojenosti. Opravdu netušíme, kde je prostor pro lhaní a také nevíme, proč byste si pro zboží chodila dvakrát. My automaticky informujeme, kdy je zboží kompletně k vyzvednutí (nebo po domluvě jinak). Opravdu jste tuto referenci umístila na správný e-shop?

Team Saverman

• Ilustrační foto - na stránkách nemají uvedeno, že se jedná pouze o ilustrační obrázky

• žádné
    • zmatkové popisy na stránkách

zapomeňte na to, běžte jinám

nekomunikují, objednané zboží nezaslali. palec dolů.

• Posílá zboží socialistickou Českou poštou.

Obchod za to asi nemůže, ale totálně to zesrala Česká pošta. moje zkušenosti z doručování přes tenhle spolek jsou letos opravdu tristní.

• nebyl jsem informován o termínu zaslání objednávky, až poté co jsem si zavolal, tak po 5-ti dnech od objednávky zboží dorazilo.

Pokud nepatříte k lidem, u kterých funguje tzv. zákon schválnosti, tak objednávejte. Já jsem objednala poprve (!) 2 ks zboží a oba kusy jsem druhý den zaslala zpět k reklamci. Nyní jsem v čekací lhůtě, co bude dál - buď bude nové zboží anebo odstoupím od kupní smlouvy.

• -
    • Naprostá nekomunikace ze strany obchodu.

Objednané zboží nedorazilo ani do dvou týdnů.
    Obchod mě nekontaktoval.
    Zboží je nyní z nabídky vyřazeno.

Reakce obchodu SAVERMAN

Nebýt této reakce zde, asi bychom se až za dlouho dozvěděli, že balík nedorazil. Že balík nebyl dvakrát doručen. Nedá se předpovídat vše. Z našeho pohledu nebyl ke komunikaci důvod. Vše zdánlivě probíhalo v pořádku.
    Ale jakmile jsme zde viděli, co se stalo, zjednali jsme okamžitě nápravu. Po domluvě se zákazníkem jsme vyladili a objednali třetí zaslání na to správné místo. Nakonec se zdálo, že vše dobře dopadlo... ale balík se nám i tak vrátil :(

Ano, zboží pokud není skladem, se nezobrazuje. Skladové zásoby se aktualizují každých 24 hodin. Zboží se mezitím může vyprodat, nebo stáhnout z prodeje.

Váš Saverman

• dobré ceny
    • zboží inzerované Skladem ve skutečnosti skladem není

Potřeboval jsem notebook rychle. Vybral jsem si i podle toho, že byl Skladem. Přišla automatická odpověď, že zboží bude připraveno do 5 pracovních dnů. Volal jsem tam, zboží skladem neměli a teprve druhý den jsem se od nich měl dozvědět, jestli je ještě vůbec kdy budou mít. Notebook jsem nakonec koupil v Alza, sice trochu dráž, ale hned.

• kvalita zboží

zakoupil jsem 4 míče. 2 na volejbal, 2 na kopanou. Jeden míč na kopanou - při nafukování zjištěno, že uniká vzduch mimo ventil, u druhého míče na kopanou - při hře na palubovce (cca 30 min.) došlo k přetrhání švů míče a vyhřeznutí duše.
    Nekvalitní zboží.

• Nízké ceny
    • Velmi špatná komunikace

Po objednání přišla rekapitulace objednávky, ale zboží nebylo dodáno.

• žádné výhody nevidím
    • levá ruka neví co dělá pravá,slibují,že zboží odpovídá fotografii v nabídce a přitom pošlou něco jiného,mají dost drahé dopravné

nevěřte jim když něco slíbí,třeba že se ozvou nebo že něco zařídí

Reakce obchodu SAVERMAN

Dobrý den, děkujeme Vám za postřehy. Váš případ byl jeden z těch komplikovaných. Dublování dvou výrobků se stejným kódem. Obhospodařujeme na našem shopu na cca 114.000 různých výrobků a k takovým situacím bohužel někdy dochází.
    V takovém případě pak celou záležitost komunikujeme aktivně telefonicky. Pokud se nepodaří omyl vyřešit ke spokojenosti zákazníka, samozřejmě vrátíme peníze, jako se to stalo ve Vašem případě.
    Váš Saverman.cz

Je to klasika. Na web uvedeme minimalni dostupnost zbozi a kdyz pak dojde na objednavku a neni co vyskladnit tak delame mrtveho brouka.

• ?
    • V nabídce má zboží, které není schopen dodat! Objednal jsem 4 kusy odpařovače na radiátor kov.32x30x4cmA2092. Po týdnu jsem obdržel zprávu, že zboží není. Dnes jsem se podíval do nabídky a odpařovače jsou vedeny stále SKLADEM !!! Ani se nenamáhali to opravit!

ZKLAMÁNÍ!

Reakce obchodu SAVERMAN

Vážený zákazníku, docela nás udivila Vaše reakce, která neodpovídá naší vzájemné e-mailové komunikaci, kde jsme se snažili najít nějaké jiné řešení. Ta probíhala zcela bez vykřičníků a s pochopením. Saverman v této chvíli obsahuje na 114.000 produktů aktivních i neaktivních. To si s sebou nese složitá systémová řešení a tedy bohužel i určité procento chyby. Trochu nevíme, proč jste tuto “notu” korespondence nezahrnul zde ve Vaší referenci.
    Váš Saverman

10,4. jsem objednal, dodnes, tj 6.5. se vubec neozvali .

• Osobní odběr v místě bydlíště
    • Nevím na čem jsem a zda si mám produkt objednat jinde

nedoporučuji

• Sou v praze
    • poměrně slabá komunikace ze strany personálu.sklad se zbožím v praze je jeden velkej svinčik.