Dopravně těžko dostupná výdejna V Lužích 818 má mít dle stránek obchodu otevřeno PO - PÁ od 8:00 do 17:00. V pátek 2/5 jsem absolvoval dost dlouhou cestu, abych ve 14:45 zjistil, že na místě nikdo není. Tuto ztrátu času a dopravních nákladů nehodlám opakovat. Navrhl jsem změnit osobní odběr za odeslání zboží poštou (bez navýšení o poštovné), nebo zrušení objednávky. K tomuto se obchod nevyjádřil.

• žádné
    • nekomunikují

• levnost
    • Dodací lhůta, na www stránkách slibují dodací lhůtu 5 dnů, a mě zboží přišlo až za 8 dní (nepočítám víkendy).

• velmi špatná komunikace
    • zboží nemají skladem, ačkoli na eshopu mají skladem

Objednala jsem toner (v eshopu bylo skladem), zaplatila jsem předem. Po několika dnech jsem začala zboží shánět, bylo mi řečeno, že bude odesláno v den, kdy jsem volala. Druhý den nic nedorazilo, volala jsem opět do eshopu, kde mi řekli, že s těmito tonery je vždy problém a že ho nemají. Jednalo se o HP toner HP285ce - kompatibilní. Domluvili jsme se na zrušení. Dodnes NEMÁM vráceny peníze :-(

Reakce obchodu SAVERMAN

v pátek 25.4. zákazník volal pouze jednou, aby se informoval o stavu své objednávky. Jelikož byla platba převodem, zboží odesíláme, až po přípsání částky na Náš účet.
    Bohužel objednaný toner je dlouhodobě nedostupný, což bylo řečeno i zákazníkovi, kterému jsme se za tuto situaci omluvili.
    V pondělí 28.4. vracíme částku zpět zákazníkovi.
    Děkuji

Kvalita služeb, komunikace, termínu dodání OK. Zboží však bylo poškozené a kazové. Závady nemohla vzniknout při přepravě - na basketbalové desce je nerovně nalepená svrchní krycí fólie a jsou na ní mastné skvrny, nejspíše od oleje.

Reakce obchodu SAVERMAN

E-shopu zboží odcházelo v pořádku a čisté. Pokud by bylo zboží poškozené, v žádném případě bychom ho zákazníkovi neodeslali. Chyba bude zřejmě na straně dopravce. Zákazník má samozřejmě možnost zboží vyměnit, nebo vrátit.
    Děkuji

• rozmanité zboží na jednom místě, přijatelné ceny
    • Nelze u zboží vybrat barvu - objednávala jsem zboží pro malého syna, do poznámky jsem napsala, že prosím o barevné varianty pro chlapce (zelená, modrá, žlutá, hlavně ne růžová), přesto přišla růžová stolička k umyvadlu.
    • Zboží vracet nebudu, ale nakupovat v tomto obchodě už taky ne.
    • Dodací lhůta také celkem dlouhá.

Pokud vám nevadí, že barevnou variantu výrobku za vás vybere někdo jiný a zboží přijde až za týden, obchod klidně využijte.

• Dodací doba
    • Informace o objednávce

Objednávka se už 10 dní zpracovává. Peníze už jsem odeslala dávno a zatím žádná nová informace o změně objednávky. Snad se brzy dočkám a budu moci pozměnit hodnocení k lepšímu. Takže zatím rozhodně nedoporučuji

• Přehledný, e-shop, vstřícná komunikace.
    • Klamání, že věc je skladem. Dodání jiné velikosti.

Na e-shopu tvrdí, že věc je skladem, ale fakticky jsem si ji mohl vyzvednout 3-6 dnů od objednávky. Objednány dvě věci, jedna z nich přišla v jiné velikosti. Nicméně vstřícná komunikace a ochota.

• komunikace s vedením v pořádku
    • špatně nafocené zboží,na obrázku jsem si objednala jsem bílý květináč,dorazil zelený a prodejce mi tvrdil že na obrázku je dozelenala...at prý zboří vrátím...poštovné 120kč?! to jsem si je..20ks nechala a koupila jsem za stovku bílou barvu a přestříkala je...

nejsem spokojena..

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Tvrdí že zboží má skladem.
    • Ač tvrdí že zboží má skladem a zboží bylo zaplaceno tak více jak po 10 dnech stále zboží nedorazilo. Komunikace ze strany obchodu žádná.

Nakoupil jsem protože tvrdili že zboží mají skladem. Zaplatil jsem předem protože dobírka je proti už tak drahému poštovnému ještě dražší. Zboží čekám marně víc jak 10 dní a stále nic.. Nakupujte pouze pokud jste mladí - jinak by se mohlo stát že se dodání nedožijete!

• - Cena mnou pohledávaného produktu oproti konkurenci
    • - Dodací lhůta ( i když dodrželi termín dle obchodních podmínek)
    • - Balení zboží
    • - E-shop (vzhled, přehlednost produktů)

Bohužel jsem byl zklamán, zboží objednáno v Neděli, a dorazilo až v Pátek, sice byla dodržena doba dle obchodních podmínek e-shopu, ale na zboží, které je dle info na webu skladem mi přijde délka expedice pět dní až moc. Nejsem na toto zvyklý. V jiných e-shopech udávají délku expedice leckdy delší, ale zboží mám doma do 24 hodin, prakticky vždy. Bohužel po těch pěti dnech přišlo zboží poškozené. Chyba je asi jak na straně kurýrní služby, tak na straně e-shopu. Zboží bylo zabaleno sice v bublinkové fólii a označeno "Fragile-Křehké", ale vloženo pouze do tzv. "Produktového obalu" nikoliv "Transportního obalu" (Slovem "Produktový Obal" rozuměj krabici stejného typu jako v ní jsou třeba čajové sáčky, zkrátka měkký obal. Nikoliv klasický karton.)
    Můj celkový dojem je velmi slabý. Z tohoto e-shopu první nákup a určitě poslední.

Třeba jsem měl jen já smůlu. E-shopu přeji hodně zdaru.

nedoporučuji, platba v pořádku odeslána, pan majitel nemohl mojí platbu dohledat, prý nedorazila, vyřešeno až po 12 dnech, několik bezesných nocí, nedoporučuji !!!!!!! obloukem vyhnout!!!!!!

nakoupil jsem protože měli požadované zboží v odpovídající ceně
    Objednáno 17.12.2013 a dodáno po urgencích dne 29.1.2014
    špatně vystavená faktura,

• Velice špatně popsán výrobek v nabídce internetu. Koupil jsem něco podobného co jsem požadoval ale jiný systém.

zbozi potvrdili, poslali email ze se pripravuje a pak 1x volali, ze zbozi neni, bohuzel jsem telefon nezvedla a druhy den mi prislo bez dalsiho vysvetleni storno objednavky. Kdyz jsem odepsala proc, tak mi bylo vysvetleno, ze mi NEKOLIKRAT volali (coz znamena jednou) a ze je zbozi vyprodane, i kdyz pri objednavce ho meli na sklade dost. Myslim, ze to mohli rovnou napsat k tomu stornu objednavky a usetrilo by to cas jim i me. Nic proti, ale prvni nakup nevysel, tak to uz asi zkouset nebudu.

• Široký sortiment
    • Ačkoliv trvrdí, že má položky skladem. Není to pravda.

• žádné
    • Objednané zboží nebylo připravené i když jsem k jeho odběru byla vyzvána mailem. Na ploše prodejny kde je skutečně velký nepořádek se nepodařilo dohledat všechno objednané zboží, tím se čas který jsem strávila na vaší prodejně neúměrně prodloužil.

Volte jiný obchod, určitě nebude horší.

zboží nabízí se statusem "na skladě". nikdo mě nekonaktoval.Po telefonickém dotazu na zboží, mně bylo sděleno, že mají pouze jeden kus a rozhodují se komu z objednávacích jej přidělí.
    po té mně zavolali, že zboží nemají.

• Všiml jsem si cenově dostupných alternativních pásek do jehličkové tiskárny.
    • Ač to vypadalo, že pásky mají skladem, tak je snad nechávají vyrábět.

Objednávejte pásky do jehličkových tiskáren s větším předstihem.