Rychlé dodání,rychlá možnost na splátky

Dobrý den, Brigitko,

děkujeme Vám za krásnou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlým dodáním a možností splátek. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě. Pokud budete potřebovat jakoukoli další pomoc nebo máte nějaké dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro Vás.

Těšíme se na Vaše další nákupy a budeme se snažit překvapit Vás opět rychlostí a kvalitou našich služeb.

super

Reakce obchodu Samsung.cz

děkujeme za Vaši skvělou zpětnou vazbu a doporučení. Jsme rádi, že jste s našimi službami na 100 % spokojeni.

Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo potřebujete pomoc, můžete se na nás obrátit. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Jsme tu pro Vás a těšíme se na Vaši další návštěvu.

Všechno skvělé jako vždy

Reakce obchodu Samsung.cz

děkujeme Vám za skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste s naším obchodem a dodáním spokojený. Vaše doporučení pro nás znamená hodně a těšíme se, že se k nám budete vracet i v budoucnu.

Pokud byste měl jakékoliv další otázky nebo potřeboval pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Jsme zde pro Vás a rádi Vám pomůžeme s čímkoli dalším.

Těšíme se na Vaši další návštěvu a věříme, že i příště najdete něco, co Vás potěší.

• Super akce 1+1 za 50%
    • Výborná komunikace s přepravcem
    • Nulová informovanost emailem o stavu objednávky. Pokud se chce zákazník o stavu dozvědět, musí přímo na stránkách prodejce.
    • První objednávka neproběhla a já tak přišel o voucher na 2500,-
    • Neproběhlou první objednávku a ztrátu voucheru se mnou sice řešil operátor Samsungu. Přislíbil, že se ještě ozve a ... Ticho.

Hodnotím sice více/méně kladně, ale upřímně jen kvůli různým slevovým akcím. Je to ale asi bohužel opravdu jediný důvod proč zde nakupovat.
    Celkově je rozhodně co zlepšovat a to hlavně co se týče péče o zákazníka.

Dobrý den, pane Libore,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Chápeme, že je pro Vás důležité být informován o stavu objednávky, a omlouváme se za způsobené nepříjemnosti. V našem systému evidujeme zaslání čtyř e-mailů (pro vytvoření objednávky, uhrazení platby, předání dopravci a dokončení objednávky). Doporučujeme, abyste zkontroloval i složku SPAM, protože někdy mohou e-maily skončit tam. Pokud ani tak e-maily nenaleznete, doporučujeme zkontrolovat správnost e-mailové adresy zadané při objednávce.

Co se týče ztráty voucheru a neúspěšné objednávky, rádi Vám pomůžeme najít řešení. Prosíme, napište nám na e-mail [email protected], naši specialisté Vás co nejdříve kontaktují.

Je ještě něco, s čím Vám můžeme pomoci? Jsme zde pro Vás a děkujeme za Vaši trpělivost. Doufáme, že naše budoucí služby budou plně vyhovovat Vašim očekáváním.

• Rychlost dodani
    • Jistota originalniho zbozi

Nevím jestli to psat do nevyhod, ale nektere zbozi se da bezne sehnat o neco levneji, nicmene s kombinovanou slevou na black friday se nakup vyplatil

Reakce obchodu Samsung.cz

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a za to, že jste si vybral Samsung. Těší nás, že jste ocenil rychlé doručení i jistotu originálního zboží. Vaše poznámka o cenách je zcela pochopitelná. Usilujeme o to, aby naše produkty a služby nabízely co nejlepší poměr ceny a kvality, a proto připravujeme speciální akce, jako byla právě sleva na Black Friday. Pokud byste chtěli být informováni o dalších akcích a slevách, doporučujeme sledovat naše webové stránky nebo sociální sítě.

Kdybyste měli jakékoliv další dotazy nebo potřebovali poradit, jsme Vám k dispozici. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected].

Přejeme Vám mnoho radostných zážitků s produkty Samsung a těšíme se na Váš další nákup.

• Funguje se všemi informacemi

Reakce obchodu Samsung.cz

moc děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a doporučení. Jsme rádi, že vše funguje podle Vašich představ. Pokud byste někdy potřebovali jakoukoli pomoc nebo měli dotazy, neváhejte se na nás obrátit – jsme tu vždy pro Vás.

Děkujeme za Vaši důvěru a těšíme se, že Vám budeme moci i nadále poskytovat ty nejlepší služby.

Samsung, péče o zákazníky

Dobrá cena, rychlé dodání.

Reakce obchodu Samsung.cz

děkujeme za Vaši skvělou zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že jste spokojený s rychlostí doručení a cenou našich produktů. Velmi nás těší, že jsme Vám mohli udělat radost. Pokud byste chtěl být informován o dalších akcích a slevách, doporučujeme sledovat naše webové stránky nebo sociální sítě.

Kdybyste měl v budoucnu jakékoliv dotazy nebo potřeboval další pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Jsme Vám k dispozici.

Velká rychlost i spokojenost

Dobrý den, Joe,

děkujeme za Vaše krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste spokojený s rychlostí a celkovou zkušeností. Vaše spokojenost je pro nás vždy na prvním místě. Pokud budete v budoucnu potřebovat jakoukoliv pomoc nebo radu, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro Vás, rádi Vám pomůžeme.

Přejeme Vám spoustu skvělých zážitků s našimi produkty.

Samsung, péče o zákazníky

• Rychlá reakce

Reakce obchodu Samsung.cz

moc děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu a za doporučení našeho obchodu. Rychlá reakce je pro nás prioritou, protože si vážíme Vašeho času a spokojenosti. Pokud byste kdykoliv potřebovali s něčím pomoci, neváhejte se na nás obrátit – jsme tu pro Vás. Můžeme Vám s něčím dalším ještě dnes pomoci? Rádi Vám poskytneme veškerou potřebnou podporu.

Přejeme Vám krásný den a těšíme se na Vaše další návštěvy.

pro vánoce dcera radost a starsi a70

Reakce obchodu Samsung.cz

děkujeme za Vaši skvělou recenzi. Jsme moc rádi, že Vánoce přinesou Vaší dceři radost díky Samsung Galaxy A70. Pokud byste potřebovali s čímkoli poradit – ať už s nastavením nebo využitím zajímavých funkcí – jsme tu pro Vás. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci?

Přejeme Vám i celé rodině krásné a pohodové Vánoce.

Samsung péče o zákazníky

• V případě nákupu pro firmu neumí vystavit proforma fakturu. Takže nákup pouze na firemní kartu, kterou ne každá společnost má.
    • Při snaze na zákaznické podpoře o řešení možnosti nákupu jinou cestou, absolutně nekompetentní osoba bez znalosti a velni špatnou češtinou.

Dobrý den, děkujeme,

že jste nás kontaktoval, a moc nás mrzí, že Vaše zkušenost nebyla v souladu s našimi standardy. Rozumíme, že možnost vystavení proforma faktury je pro firemní zákazníky zásadní, a Vaši zpětnou vazbu jsme již předali týmu, který se zabývá zlepšováním našich služeb.

Zároveň se omlouváme za nedostatečnou úroveň podpory, kterou jste od nás obdržel. Naším cílem je vždy zajistit prvotřídní péči, a proto bychom rádi váš případ co nejdříve vyřešili. Abychom vám mohli co nejlépe pomoci, kontaktujte nás, prosím, na [email protected] a uveďte číslo objednávky spolu s krátkým popisem situace. Jakmile obdržíme Vaše informace, ihned je prověříme a uděláme vše pro to, aby se tato situace neopakovala.

Pokud byste potřeboval jakoukoli další pomoc, dejte nám vědět – rádi Vám pomůžeme. Děkujeme, že jste nám poskytl zpětnou vazbu, a doufáme, že budeme mít příležitost zlepšit Vaši zkušenost.

• Rychlost
    • Kvalita doručení

Za mě super..

Reakce obchodu Samsung.cz

děkujeme za Vaši skvělou zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že jste spokojeni s rychlostí a kvalitou doručení. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.

Pokud budete v budoucnu cokoli potřebovat, jsme tu vždy pro Vás. Můžeme Vám s něčím dalším ještě dnes pomoci?

• Přehledný výběr
    • Rychlé dodání
    • Velký výběr skladem

Dobrý den, pane Milane,

děkujeme za Vaši skvělou recenzi a důvěru v náš obchod. Jsme velmi rádi, že Vás potěšil přehledný výběr, rychlé doručení a široká nabídka zboží skladem. Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou.

Pokud budete mít jakékoli další dotazy nebo potřebujete s něčím poradit, jsme tu pro Vás. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected].

Těšíme se na Vaši příští návštěvu a doufáme, že Vám naše produkty i nadále budou přinášet radost.

• Bezproblémový nákup a doručení
    • Doručení zdarma
    • Výhodné nabídky a slevy v obchodě

Bezproblémový nákup v obchodě a doručení. Občas se v obchodě vyskytují různé akce, kterým rozhodně je dobré věnovat pozornost, protože dokáží nákup velmi zvýhodnit. Zajímavé je, že zboží bylo doručeno na prodejnu až večer, ale díky dostatečné časové lhůtě nebyl problém vyzvednout následující den.

Dobrý den, Petře,

děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Jsme opravdu rádi, že Vás naše nabídky tak oslovily, zejména bezproblémový nákup a rychlé doručení. Pokud používáte naše zařízení, mohlo by Vás zaujmout členství v aplikaci Samsung Members, kde získáte exkluzivní slevy, návody a přímou podporu. Také doporučujeme sledovat sekci s aktuálními slevami na našem webu, aby Vám žádná výhodná nabídka neunikla.

Pokud budete mít v budoucnu jakékoli dotazy nebo potřeby, jsme tu pro Vás. Je zde ještě něco dalšího, s čím Vám můžeme pomoci?

• Velmi rychle dodani

Velmi rychle dodani, rozumna cena odpovidajici kvalite. Perfektni nakup. Spokojenost :)

Dobrý den, paní Iveto,

děkujeme Vám za krásnou recenzi a za to, že jste si vybrala Samsung. Těší nás, že jste byla spokojena s rychlým dodáním, kvalitou a cenou. Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Budeme rádi, pokud nás znovu navštívíte.

Máte-li jakékoliv další dotazy nebo přání, jsme tu vždy pro Vás. Můžeme Vám s něčím dalším ještě dnes pomoci?

• Rychle vyřízeno
    • Přehledný eshop

Dobrý den, Petře,

děkujeme za Vaše skvělé hodnocení. Velmi nás těší, že jste spokojen s rychlým vyřízením objednávky a přehledností našeho e-shopu. Vaše doporučení je pro nás motivací i nadále poskytovat špičkové služby.

Přejeme, ať Vám zakoupené zboží přináší maximální radost a užitek.

• Rychlost dodání
    • Cena

Dobrý den, Majdo,

děkujeme za Vaši skvělou recenzi. Moc nás těší, že jste spokojená s rychlostí dodání i cenou. Naším cílem je vždy zajistit, aby každá objednávka dorazila rychle a za příznivých podmínek.

Pokud budete v budoucnu potřebovat další produkty nebo podporu, neváhejte se na nás obrátit – jsme tu pro Vás. Můžeme Vám s něčím dalším ještě dnes pomoci?

Přejeme Vám krásný den a těšíme se na Vaši další návštěvu.

Samsung péče o zákazníky

Skvělý obchod a ceny zboží

Dobrý den, pane Čermáku,

děkujeme za Vaši skvělou recenzi a zpětnou vazbu. Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s rychlostí doručení a našimi cenami. Jsme rádi, že jste měl s nákupem u nás tak dobrou zkušenost.

Pokud byste měl jakékoli dotazy nebo potřeboval s něčím pomoci, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro Vás. Je zde ještě něco dalšího, s čím Vám můžeme pomoci? Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.

Samsung péče o zákazníky

• Velmi neintuitivní ovládání e-shopu, body Rewards se nepřidaly do účtu, platba na několikátý pokus...

Dobrý den, Robe,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a je nám líto, že jste narazil na potíže při vytvoření objednávky a provedení platby na našem e-shopu. Chápeme, jak nepříjemná taková situace může být, obzvlášť když máte zájem využít výhody programu Samsung Rewards. Pro připsání bodů z programu je potřeba být přihlášen ke svému účtu Samsung před vytvořením objednávky, dodatečně není možné body připsat. Podmínky k programu Samsung Rewards jsou uvedené na stránce v tomto odkazu: https://www.samsung.com/cz/rewards/. Pokud si přejete, rádi Vám s tím pomůžeme. Neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected].

Vaši zpětnou vazbu na ovládání e-shopu a komplikace při platbě jsme předali našemu týmu jako podnět pro další zlepšení uživatelského prostředí. Můžeme Vám nyní pomoci s vytvořením objednávky nebo s jinou záležitostí? Neváhejte se na nás obrátit, jsme tu pro Vás.

Opravdu nás mrzí, že Vám naše platforma způsobila tyto komplikace, a oceňujeme Vaši trpělivost. Věříme, že pokud nám dáte ještě šanci, povedeme si lépe.

• vip cena
    • rychlost dodání

Dobrý den, Jaryne,

děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a milá slova. Jsme velmi rádi, že jste spokojen s VIP cenou a rychlostí doručení. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a tak nás těší, že jsme naplnili Vaše očekávání.

Pokud budete mít jakýkoli další dotaz nebo zájem o naše produkty, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám kdykoliv pomůžeme. Můžeme Vám s něčím dalším ještě dnes pomoci?