- Rychlá příprava grafického návrhu
- mega rychlý
Ráno jsem odsouhlasila návrh, odpoledne jsem si jela pro razítko. Razítková pohotovost je naprosto trefný název firmy.
- Rychlé jednání, poslání návrhu grafiky a za pár dnů hotovo
- Vše proběhlo, jak melo. Komunikace výborná.
doporucuji
- Super spolupráce a trpělivost se zákazníky
- Pohodlnost nákupu
- Rychlá komunikace
- Nepřesnost v požadavku (přišla jiná barva rukojeti razítka, než jsem objednala)
- rychlé vyřízení
Rychlé doručení,přehledný shop,skvělá komunikace.Velká spokojenost
- Super rychlá práce . Doporučuji všem . Dobrá komunikace . Super cena.
- rychlost vyřízení
- velký výběr
- komunikace
- rychlost doručení
- kvalita
Objednáváme již poněkolikáté a vždy v den, kdy objednám, tak druhý max třetí den máme objednávku u sebe. Komunikace taky na jedničku. Doporučuju.
- rychlost
- kvalita
Razítko si můžete navrhnout sami online a ihned objednat a do 4 dnů jej máte doma na stole
- Rychlost, spolehlivost
- Už jsem využil vícekrát a vždy jsme razítka obdrželi rychle a bez průtahů.
- Štočky se vyrábějí přímo v prodejně, takže razítko je hotovo i na počkání (zajdete si vedle na kávu a objednávka je hotová).
- Nízká cena.
- Možnost osobního zadání i vyzvednutí, ale také předání zakázky přes internet a doručení balíkovou přepravou, nebo kurýrem do několika hodin (v tom případě nutné objednat ráno, aby se přeprava dala objednat).
- Je třeba počítat s tím, že provozní doba končí v 15:00 hod. Ale při té rychlosti zpracování se s tím dá žít. Pánovi zřejmě záleží na efektivitě a neprotahuje pracovní dobu do 18:00 jen kvůli většímu pohodlí několika zákazníků. Výroba razítek je opravdu rychlá a cena je velmi příznivá.
Jedinou "nevýhodou" provozovny je její poloha, protože to mám trochu z ruky. Ale když jsem zkoušel objednat razítko jinde, tak jsem nakonec znovu skončil u tohoto dodavatele. Kdo potřebuje razítko rychle, tak je to asi nejlepší možnost.
Jsou opravdu rychlí! Do hodiny od objednávky mně přišel grafický návrh razítek ke schválení. Objednávala jsem od nich 2 velké zakázky a 100% spokojenost.
- Rychle objednani
- Rychle dodani
- Skvělá komunikace
- rychlost
- profesionalita
- eshop
Velice rychlé, profesionální jednání, vstřícný přístup.
Umí poradit, doporučit a obratem vyrobit.
Lépe zavolat než psát emaily a vše se dá velice přehledně a intuitivně nakoupit přímo na eshopu (i nestandardní a speciální razítka) -
- LUXUS
- RYCHLOST