• Rychlá příprava grafického návrhu
    • Rychlé dodání

• mega rychlý

Ráno jsem odsouhlasila návrh, odpoledne jsem si jela pro razítko. Razítková pohotovost je naprosto trefný název firmy.

• Rychlé jednání, poslání návrhu grafiky a za pár dnů hotovo

• Vše proběhlo, jak melo. Komunikace výborná.

doporucuji

• Super spolupráce a trpělivost se zákazníky

• Rychlost
    • Pohodlnost nákupu

• Rychlost

• Rychlá komunikace
    • Nepřesnost v požadavku (přišla jiná barva rukojeti razítka, než jsem objednala)

• rychlé vyřízení

Rychlé doručení,přehledný shop,skvělá komunikace.Velká spokojenost

• Super rychlá práce . Doporučuji všem . Dobrá komunikace . Super cena.
    • Nic

• rychlost vyřízení
    • velký výběr
    • komunikace
    • rychlost doručení
    • kvalita

Objednáváme již poněkolikáté a vždy v den, kdy objednám, tak druhý max třetí den máme objednávku u sebe. Komunikace taky na jedničku. Doporučuju.

• rychlost
    • kvalita

Razítko si můžete navrhnout sami online a ihned objednat a do 4 dnů jej máte doma na stole

• Rychlost, spolehlivost

• Už jsem využil vícekrát a vždy jsme razítka obdrželi rychle a bez průtahů.
    • Štočky se vyrábějí přímo v prodejně, takže razítko je hotovo i na počkání (zajdete si vedle na kávu a objednávka je hotová).
    • Nízká cena.
    • Možnost osobního zadání i vyzvednutí, ale také předání zakázky přes internet a doručení balíkovou přepravou, nebo kurýrem do několika hodin (v tom případě nutné objednat ráno, aby se přeprava dala objednat).
    • Je třeba počítat s tím, že provozní doba končí v 15:00 hod. Ale při té rychlosti zpracování se s tím dá žít. Pánovi zřejmě záleží na efektivitě a neprotahuje pracovní dobu do 18:00 jen kvůli většímu pohodlí několika zákazníků. Výroba razítek je opravdu rychlá a cena je velmi příznivá.

Jedinou "nevýhodou" provozovny je její poloha, protože to mám trochu z ruky. Ale když jsem zkoušel objednat razítko jinde, tak jsem nakonec znovu skončil u tohoto dodavatele. Kdo potřebuje razítko rychle, tak je to asi nejlepší možnost.

Jsou opravdu rychlí! Do hodiny od objednávky mně přišel grafický návrh razítek ke schválení. Objednávala jsem od nich 2 velké zakázky a 100% spokojenost.

• Rychle objednani
    • Rychle dodani
    • Skvělá komunikace

• rychlost
    • profesionalita
    • eshop

Velice rychlé, profesionální jednání, vstřícný přístup.
    Umí poradit, doporučit a obratem vyrobit.
    Lépe zavolat než psát emaily a vše se dá velice přehledně a intuitivně nakoupit přímo na eshopu (i nestandardní a speciální razítka)

• LUXUS
    • RYCHLOST