- Přehlednost a možnost různých rozměrů
Výborná kvalita výrobků. Doporučuji
Dobrý den paní Urbanová,
moc děkuji za krásnou recenzi a doporučení.
Těšíme se na další spolupráci.
Monika Barášková za Povlečení Damašek -
Myslím že obchod je super a doufám že na zboží čekám tak dlouho jen kvůli tomu že byli svátky. Jinak dva týdny už mi přijde docela dlouhá doba čekání. Super je Zasílání na dobírku a velký výběr :)
Dobrý den paní Deniso,
máte pravdu. Zpoždění bylo zapříčiněné dovolenou, kterou jsme čerpali do 4.1.2015. V tuto chvíli by jste ale už zboží měla mít doma.
Děkuji za pochvalu a uznání
- široký sortiment zboží
- přijatelné ceny
- krátká dodací lhůta
Obchod vřele doporučuji, oproti svým minulým nákupům v jiných obchodech jsem ušetřila nemalou částku a sehnala i zboží, které už jinde neměli. Z mé strany velká spokojenost.
Dobrý den paní Jitko,
velmi děkuji za milou a pochvalnou recenzi. Jsme moc rádi, pokud jsme přispěli k vánoční pohodě a radosti, kterou jste přinesli svým blízkým.
Dovolte mi popřát vše nejlepší do roku 2015, zdraví a pohodu a jak jeden moderátor kdysi říkal - slunce v duši.
Krásný rok 2015
- - velký výběr zboží
- - výborná komunikace
Velmi oceňuji komunikaci s paní Baráškovou. Povlečení, které jsem si objednala, již nebylo u dodavatele k dostání. Paní Barášková mi nabídla zakoupení jiné varianty s možností domluvit ušití jednoho polštáře navíc. Průběžně jsem byla informována o stavu objednávky. Tento obchod všem vřele doporučuji, zde si zákazníka opravdu váží. :-)
Dobrý den paní Jano,
to s Vámi byla radost spolupracovat. Trpělivého zákazníka si vážíme a pokud se nám podaří vyplnit přání velmi nás to těší.
Věřím, že jsme synovi dopomohli k splněnému přání a těšíme se na další zajímavý obchod.
Po celý rok 2015 Vám přeji hodně zdraví, štěstí a pohodu pro každý den.
- zadne
- velmi dlouha dodaci lhuta
nedoporucuji
Reakce obchodu Povlečení Damašek
dovolte mi opožděně poděkovat za recenzi a zároveň se ještě jednou omluvit za komplikace ohledně dodací lhůty.
Přijměte prosím i tak přání všeho nejlepšího do roku 2015
Monika z Povlečení Damašek -
- Velký výběr ze sortimentu nabízeného zboží.
- Rychlá a kvalitní komunikace se zakazníkem.
- Rychlé vyřízení a dodání zásilky.
- Tento obchod nemá žadné slabiny.
Tento obchod vřele doporučuji.
Dobrý den paní Jano,
dovolte mi opožděně poděkovat za Vaší recenzi.
Moc mne potěšila, celý rok jsme pracovali na rozšíření sortimentu. V roce 2015 přibudou nějaké další novinky, tak se i letos máte na co těšit. Pokud v našem eshopu něco postrádáte, ocením pokud mi napíšete.
Co se týká komunikace tak ta je základem našeho obchodu a každý zákazník je vítán a obsluhován s nadšením.
Děkuji za doporučení a přeji všechno nejlepší a mnohá splněná přání v roce 2015
Monika z Povlečení Damašek -
Super,zboží došlo rychle a v pořádku,doporučuji.
Reakce obchodu Povlečení Damašek
se zpožděním mi dovolte poděkovat za krásnou a výstižnou recenzi a doporučení.
Mnoho splněných přání do roku 2015 přeje
super,rychly,bezproblémový obchod velice doporucuji
Reakce obchodu Povlečení Damašek
se zpožděním mi dovolte poděkovat za krásnou recenzi. Sebekriticky musím přiznat, že by nás velmi těšilo takto potěšit více zákazníků.
Hodně zdraví a štěstí do roku 2015 přeje
Monika z Povlečení Damašek -
- nabízí zboží, které jsem neobjevila v kamenném obchodě
- nemá kamenný obchod
spokojenost
Reakce obchodu Povlečení Damašek
dovolte mi opožděně poděkovat za milou recenzi a za zajímavý impuls.
Těší nás šíře našeho sortimentu a věřte, že bychom moc rádi otevřeli kamenný obchod. Plánovali jsme v letošním roce, ale bohužel jsme vázáni finančními limity. Tak snad až v příštím roce (tedy pokud nevyhraju ve sportce :) ).
- Skvělá komunikace a jednání
Dobrý den Irunko,
děkuji se zpožděním za milou recenzi. Rádi jsme přispěli svou malou mírou k radosti, kterou jste přinesla svým blízkým.
Přejeme jen to nejlepší do roku 2015
- - široký sortiment povlečení
- - velké množství zboží je skladem
- - bleskové vyřízení objednávky
Reakce obchodu Povlečení Damašek
dovolte mi se zpožděním poděkovat za milou a pochvalnou recenzi a popřát Vám vše nejlepší do roku 2015 a hlavně pevné zdraví.
Povlečení Damašek -
- spolehlivost ,rychlost
- žadné
výborné
Reakce obchodu Povlečení Damašek
se zpožděním mi dovolte poděkovat za pochvalnou a výstižnou recenzi a popřát vše nejlepší do roku 2015.
Monika z Povlečení Damašek -
- kvalitní komunikace, když není zboží na skladu
- právě, že není nabízené zboží skladem
veslice vstřícná komunikace, když nabízené zboží skladem
Dobrý den paní Heleno,
bohužel atypy opravdu nejsou skladem - pokaždé jsou šity na míru. U Vás navíc zkomplikováno i předvánoční odstávkou výrobce.
Už je urgováno, ale zatím nemám odpověď. Myslím na Vás a určitě se ozvu.
Děkuji za pochvalu a omlouvám se, že jsem odpověděla až nyní. Dříve jsme opravdu neměli kdy.
Dodatečně mi dovolte popřát vše nejlepší v roce 2015
Monika za Povlečení Damašek -
- rychlost a spolehlivost supr obchod
- zadne
Chci timto podekovat pani Monice Barazkove za supr jednani a ochotu to se vdnesni době jen tak nevidi povleceni je uzasne a opravdu chci jen podekovat za skvely obchod muzu jen doporucit byt 200 procent neváhala bych je dat preju vam krasne vanoce dekuji Šmejkalova
Dobrý den paní Šmejkalová,
se zpožděním mi dovolte poděkovat za milou recenzi a osobně za pochvalu.
Pevně věřím, že jsme udělali radost i když jen zprostředkovaně a v budoucnosti se spolu opět online setkáme za dalším splněným přáním.
Přeji krásný rok 2015 a hlavně pevné zdraví
Monika z Povlečení Damašek -
Byla jsem velmi spokojena s komunikací, ochotou, a nabídnutím služby,která původně nebyla domluvena - zboží mi bylo doručeno až do místa bydliště.
Nákup to byl jediný, ale určitě v budoucnu obchodu využijiReakce obchodu Povlečení Damašek
Dobrý den Ihos,
rádi posloužíme, když je to možné. Dovolte mi opožděně poděkovat za milou recenzi a těším se na další obchod.
- velký sortiment zboží
- záruka kvality
- dobrá komunikace
- ===
spokojenost, mohu doporučit
Dobrý den paní Ivano,
dovolte mi opožděně poděkovat za Vaší recenzi. V předvánočním ruchu jsme neměli čas na odpovědi a poděkování za tak milou pochvalu.
Za doporučení moc děkuji a dodatečně přeji krásný, zdravý a hlavně šťastný rok 2015
Monika za Povlečení Damašek -
- Možnost doručení bez poštovného.
- Zatím jsem na žádné nepřišla
Výborná komunikace, rychlé dodání hezkého a kvalitního zboží.
Dobrý den paní Jano,
děkujeme za milou a pochvalnou recenzi.
Víme, že poštovné je takové "vydání" navíc a pokud je to možné rádi ho svým zákazníkům ušetříme.
Přejeme krásné svátky vánoční a pohodu pod stromeček
- Zatím nic
- Jsou pomalī
Pouze pro trpělivé zákazníky
Dobrý den pane Jendo,
prosím přijměte ještě jednou omluvu za prodlouženou dobu čekání a poděkování za trpělivost.
Pokud nám dáte šanci mimo předvánoční kalamitu rádi Vám dokážeme, že umíme být i rychlí.
Přejeme krásné svátky vánoční a bohatého Ježíška
Povlečení Damašek -
Velice chválím ochotu při telefonickém objednání zboží a následném informování,když nastala situace,kdy objednané zboží bylo vyprodáno a následné okamžité možné nabídce. Velice děkuji paní,která je na telefonní lince,bohužel si nepamatuji jméno,diky ní nejen moje děti budou mít radostné vánoce. S pozdravem Němcová
Dobrý den paní Dášo,
děkuji za pochvalnou recenzi.
Já děkuji Vám za pochopení a trpělivost. Jsme rádi, když najdeme náhradní řešení a nezklameme.
Pochvaly si velice vážíme a přejeme hodně radosti pod Vánočním stromkem
- dodací lhůta
Dobrý den milý R,
děkuji za výstižnou recenzi a nezbývá se než omluvit za delší dobu čekání. Jak jsem již napsala v recenzi níže, zaskočil nás obrovský nárůst objednávek a nás to totálně zahltilo. Ale už jsme zase v sedle.
Dovolte mi i přes to popřát krásné svátky vánoční
Povlečení Damašek