- Perfektní ceny, výborná kvalita zboží, zboží odpovídá obrázkům.
- žádné
vřele doporučuji
Dobrý den Pari,
moc děkujeme za kladnou a pochvalnou recenzi a doporučení.
Jak jsem již zmínila výše je pro nás spokojený zákazník tím nejdůležitějším. A doporučení od spokojeného zákazníka je pro nás tím nejcenějším. Moc si toho vážíme.
S díky a přáním krásného zbytku léta
Povlečení Damašek -
Zaujala mě široká nabídka zboží.
Velmi ochotná a vstřícná paní na telefonu.
Určitě obchod doporučím.Reakce obchodu Povlečení Damašek
Dobrý den Edito,
děkujeme za velmi milou recenzi.
Ochota a vstřícnost patří k věci a moc si vážíme toho, když to zákazník ocení. Těší nás dělat obchod s příjemnými a milými zákazníky a máme štěstí, že jich je víc a víc.
Za doporučení moc děkujeme, je to ten nejlepší způsob jak o nás, našem zboží a našich službách informovat ty nejbližší.
Přejeme krásný zbytek léta
Povlečení Damašek -
- Nabízí zboží, které momentálně není k dodání
Reakce obchodu Povlečení Damašek
omlouváme se, jestli jsme Vás uvedli jakýmkoli způsobem ve zmatek.
V době dovolené se mohlo stát, že se nám neaktualizovali skladové dostupnosti. Občas se i v internetovém obchodě přihodí, že dojde zboží.
Speciálně jsem Vás informovala okamžitě, že došlo k vyprodání zásob a navrhla jiné řešení. Sama jste navrhla, že si na určitý design počkáte i delší dobu.
Mrzí nás, že jsme Vás tak velice zklamali a snad oceníte, že ačkoli výrobek o nějž je takový zájem a výrobce ho již přestal vyrábět, tak jsme ho přes to pro Vás sehnali. Ale musíme si na něj asi týden počkat.
Snad Vás potěší myšlenka na to, že jste z posledních pěti šťastných zájemců o toto povlečení, kteří ho doma budou mít.
Ještě jednou se velice omlouvám za zklamání, které jsme Vám způsobili a prosím ještě o týden trpělivosti, než Vám zboží přijde domů.
Přeji příjemný zbytek dne
Monika Barášková
Povlečení Damašek -
- Velká ochota a vstřícnost, perfektní přístup.
- Děkuji moc
Dobrý den Michaelo,
děkujeme za pochvalnou recenzi. Rádi Vás opět obsloužíme :)
Krásný zbytek léta přeje
Povlečení Damašek -
- Velký výběr doma v klidu.
Jsem spokojena. dodací lhůta byla trochu delší, ale emailem jsem byla upozorněna, že zboží je ve výrobě. Jinak jsem zboží dostala v pořádku.
Reakce obchodu Povlečení Damašek
děkujeme za milou recenzi. Za prodlouženou dobu dodání se moc omlouváme Vám i Všem našim zákazníkům. Je to způsobeno prázdninoviým provozem u nás i u našich dodavatelů.
Těšíme se na Váš další nákup
Rychla dodavka!
Reakce obchodu Povlečení Damašek
děkujeme za stučnou a výstižnou recenzi.
I když si uvědomujeme, že v prázdninovém provozu se nám dodací lhůty dost prodloužily.
Krásné prázdniny
Povlečení Damašek -
Jsem velmi spokojena s tímto obchodem, jsou zde
příznivé ceny, kvalitní zboží a hlavně výborná komunikace a péče o zákazníka.Reakce obchodu Povlečení Damašek
Děkujeme Jitko za tak pochvalnou recenzi.
Musím se přiznat, že taková pochvala je tou nejsladší odměnou. To přesně je hnací silou pro to přinášet další a další produkty, více pracovat na tom, aby náš zákazník byl spokojen a rád se vracel.
Děkujeme a přejeme krásné prázdniny a hezké léto
- nabidka rychlost
- žádné
dobrá zkušenost z předchozího nákupu
Reakce obchodu Povlečení Damašek
Děkujeme za milou recenzi.
Velmi nám záleží na spokojených zákaznících a fakt, že se k nám vrací je tou nejkrásnější odměnou.
Moc se těšíme na příští možnou spolupráci.
- rychlost
- nevím
kvalita
Reakce obchodu Povlečení Damašek
děkujeme za stručnou a příznivou recenzi. Snažíme se, abychom zakázky vyřídili rychle. Pravda je, že se nám občas čas dodání protáhne, ale snažíme se tento nešvar eliminovat.
Přejeme krásný den a hezký zbytek léta
Povlečení Damašek -
- dobrá cena, rychlé jednání
Reakce obchodu Povlečení Damašek
děkujeme za sice stručnou, ale výstižnou recenzi.
Povlečení Damašek -
- nemusím chodit po obchodech, nesnáším to.
v klidu si můžu vybrat, spolehlivě doručeno
Reakce obchodu Povlečení Damašek
Děkujeme paní Márová za milou recenzi.
Přesně to je smysl naší práce a děkujeme i za recenzi dopravní společnosti. Pro nás je velmi důležité mít kvalitní partnery.
Krásné léto Vám přeje
- Více výrobců.
- Více rozměrů.
- Nemohu si ověřit kvalitu.
Můj nákup dopadl skvěle.
Dobrý den paní Evo,
děkujeme za pochvalu. Velice si jí vážíme.
Snažíme se, aby naši zákazníci měli co nejširší výběr a neustále rozšiřujeme naši nabídku.
Bohužel, osahat zboží a ověřit si kvalitu můžete opravdu až když Vám přijde domů. Ale nezapomínejte na 14 denní lhůtu, která Vám právě dává tu možnost se podívat, v klidu domova zkontrolovat a případně zboží vyměnit, nebo dokonce odstoupit od smlouvy. Aby jste byli úplně v bezpečí a pohodlí doporučujeme využít službu TWISTO.
Děkujeme za nákup a přejeme hodně štěstí
- Povlečení se mi líbí
- v běžném obchodě jsem je neviděla
- mohu si vybrat pohodlně doma
- z jednoho nákupu nedovedu zhodnotit
jsem spokojená
Dobrý den Veroniko,
děkujeme za zelené hodnocení a pochvalu. Těší nás Vaše spokojenost.
K červenému mínusu se dá říci jen jedno:
Těšíme se na Vás u dalšího nákupu :)
Povlečení Damašek -
Kvalitní zboží za příjemné ceny.
Dobrý den Efinko,
děkujeme za stučné a výstižné hodnocení.
Přejeme krásný den
- Výborná komunikace
- paní mi povlečení osobně dovezla
- skvělé ceny
Naprostá spokojenost!
Reakce obchodu Povlečení Damašek
Děkujeme velice za milou a pochvalnou recenzi.
Stále pracujeme na nových produktech a službách. Už brzy se budete moci těšit na platební bránu. Nakupování u nás bude zase o něco snadnější :)
- výborná komunikace
- platba PayPal
- mé zboží nebylo skladem
Vše dorazilo tak, jak mělo. Navíc jsem ještě dostal malý dárek.
Dobrý den pane Doláku,
děkujeme za milou recenzi.
Bohužel prostěradla šijeme prakticky na míru. Díky tomu můžeme ušít jakou velikost a barvu chcete. Na druhou stranu nemůžeme všechny rozměry a barvy držet skladem.
Děkujeme za nákup a těšíme se, že to příště napravíme :).
- Vpohodli domova v klidu
- Nevím
Dobrá komunikace , rychlá objednávka, krátká dodací lhůta a dárek navíc
Dobrý den Radano,
děkujeme za pochvalnou recenzi.
Usnadnit Vám nákup z pohodlí a tepla rodinného kruhu je přesně to co je naším přáním a cílem.
Stále pracujeme na tom, aby jste na jednom místě našli vše co potřebujete do ložnice.
Těší nás, že jste spokojeni.
Povlečení Damašek -
Přehledné, přijatelné ceny a dobrá kvalita zboží.
Dobrý den :),
děkujeme za milou a pochvalnou recenzi.
Velmi nás těší, že jste s námi a naším zbožím spokojeni. Stále přidáváme nové a nové produkty a určitě doporučujeme se podívat na možnost tištěného povlečení na zakázku.
V realitě to znamená, že přeneseme Vaší fotografii na povlečení a to nejen na klasické bavlněné plátno, ale i bavlněný satén :).
Máme Vás rádi
Povlečení Damašek -
- Velký výběr,pohodlí,ochota pomoci při dotazu a nabídka doplňkového zboží, platba až po prohlédnutí a vyzkoušení
- Nevím
Doporučuji ostatním kupujícím
Dobrý den Jarmilo,
děkujeme za pěknou recenzi.
Snažíme se, aby jste Vy - zákazníci, našli na jediném místě vše co by jste snad mohli hledat v sortimentu ložního prádla a vybavení do ložnice.
Jsme rádi, že jste spokojeni a Twisto je super záležitost když zrovinka není nabitá peněženka a nebo si nejste úplně jistí.
Přejeme Veselé Velikonoce
Povlečení a prostěradla -
- -obchod nabízí i atypické rozměry prostěradel za velmi dobrou cenu
- -možnost platby on-line nebo Twisto (lepší dobírka)
doporučuji
Dobrý den Alžběto,
děkujeme za hezkou a hodnotnou recenzi.
Twisto je opravdu báječná záležitost, kdy se vy- zákazníci už opravdu nemusíte ničeho bát :). Zboží Vám přijde domů a teprve poté platíte, až co si ho prohlédnete. Navíc se hodí 14 denní lhůta na zaplacení, třeba v době před výplatou.
Na naši nabídku šití na míru jsme pyšní a rádi pomůžeme, když je to v silách našich a nebo výrobců.
Povlečení a prostěradla