Krásné stránky, vše provázané, přehledné s podporou mnoha informací. Výborné filtrování, široký výběr, česká firma. Novinky a výhodné nabídky, někde i s možností dovozu až ke dveřím.

• Podvodné praktiky
    • Podvodné akce

Tento obchod regulérně okrádá zákazníky a dost možná ne jen je.
    Nakupoval jsem v akci 2+1 zdarma, vzal jsem 9 stejných past po 119kč, tak že výpočet je poměrně snadný 3 pasty po 119 měli být zdarma, celkem tedy sleva 357kč.
    Platí jsem měl tedy 6*119 + 65 doprava, ještě jsem využil 100 kreditů které jsem měl na účtu. Celkem jsem tedy měl platit 679kč, ale faktura byla na záhadně vypočtených 703kč včetně DPH, bez DPH cena uvedena na 506kč (už tento výpočet je další z řady záhadností neboť by se jednalo o daň ve výši 28%).
    Jakmile mi byla zásilka odeslána společně s ní mi na e-mail přišla správná faktura na 679kč (můj přeplatek mi ovšem vrácen nebyl).
    Vůbec mi nejde o 24kč o které mě okradli, ale je pravděpodobné že takhle okrádají více lidí a to už po dvaceti koruně může být slušná suma.

Nemluvě o podvodných akcích 2+1 kterou každý den prodlouží o dalších 24 hodin, takhle už to sledují 14 dnů v kuse, 14 dnů tato akce končí a druhý den je vždy o 24 hodin prodloužena.

O tom záhadném výpočtu DPH asi taky není potřeba nikterak mluvit.

Navíc vím že se nejedná o žádnou náhodnou chybu, neboť jsem si zkoušel dávat do košíku různé množství těchto produktů z akce 2+1 a výsledná sleva byla vždy vypočítána podle nějakého random algoritmu.

Celou záležitost by se měla začít zabývat ČOI.

Reakce obchodu Pilulka.cz

děkujeme vám za sdílení své zkušenosti.

Jsme vám vděční, že jste nás na naši chybu upozornil. Vaši objednávku jsme tak hned mohli pečlivě zkontrolovat.

Začátkem měsíce u nás probíhaly systémové změny ohledně znázornění slev. Mrzí nás to, opravdu se nám vloudila chyba do výpočtu, a zaplatil jste více, než kolik byla konečná suma za objednávku.

Naši chybu rádi napravíme a přeplatek hned vracíme zpět na váš účet. Samozřejmě také dohlédneme na to, aby se podobná situace neopakovala, rozhodně se nejedná o úmysl.

Naše finanční oddělení vždy zpětně vše důkladně prochází a věříme, že jakékoliv možné nesrovnalosti vždy odhalíme a se zákazníky se vyrovnáme. Promiňte nám, prosím, že jsme tuto chybu neodhalili dříve a že jste nás musel sám kontaktovat.

Zobrazení prodloužení akce bude brzy zrušeno. Děkujeme za váš názor, díky kterému můžeme služby pro naše zákazníky neustále zlepšovat.

Budeme rádi, když nám dáte ještě šanci, a věříme, že budete už jen spokojený.

Pilulka

Zboží došlo v pořádku,ale přišlo o 4 dny později než bylo slíbeno. Což mě hodně mrzelo

• dobře komunikují
    • široký sortiment
    • časté akce
    • rychlost
    • nutí k používání mobilní aplikace
    • není ani jeden způsob dopravy zdarma

• Rychlé doručení

Rychlost vyřízení objednávky

Rychlost dodání

Dosažitelnost obchodu, bezproblémové vyzvednutí objednávky,

• Super rychlé doručení.

rychlost a informovanost zákazníky

• Rychlé vyřízení objednávky, možnost osobního vyzvednutí

Rychlá dodávka objednaného zboží

Rychlost, komunikace super

berou benefity, ale platí se za dodaní do lékárny

Bez komplikaci

• Rychlost, komunikace, vše OK

Zasilka se zdržela, při bolestech nejde čekat na zdrzeni uklidňující prášek

Reakce obchodu Pilulka.cz

upřímně se omlouváme za zpoždění vaší objednávky.

Vaše spokojenost je pro nás klíčová a je nám líto, že jsme vám v tomto případě nebyli schopni poskytnout rychlejší službu.

Oceňujeme vaši trpělivost a vděčíme za vaši zpětnou vazbu. Budeme se snažit zabezpečit, aby se podobné situace v budoucnu neopakovaly.

Děkujeme za pochopení.

Pilulka

Pro mne dostupné místo a možnost platit na dobírku. Možnost prodloužení úložné doby.

Rychlé objednání, rychlé dodání objednaného zboží. Naprostá spokojenost.

• Rýchle