Reklama

• objednané položky se již neukládají do oblíbených a nefunguje to ani po označení srdíčkem, při zadávání objednaných položek program nesmysně přeskakuje.

Jsem spokojená,dodávka byla rychlá a v pořádku

Komunikace a rychlost dodání.Velký výběr.

• Jediný důvod proč zde nakupuji, je upotřebit kredit na bonusové kartě od zaměstnavatele
    • Drahé zboží
    • Někdy dlouhá dodací i když má být zboží skladem
    • Malý výběr sortimentu zboží

Jediný důvod proč zde nakupuji, je upotřebit kredit na bonusové kartě od zaměstnavatele (kde mám omezený výběr eshopů) , jinak bych si zde nenakupoval.

Rychle dodání. Zboží jsem měla do tří hodin od objednání doma. Zboží které mám ráda za příjemné ceny.

Vše v pořádku. Rychlé dodání.

rychlá dodání, spokojenost s obchodem

• sortiment
    • rychlost
    • zajímavé akce

Hezký den,

děkujeme za vaši perfektní recenzi. Těší nás, že jste spokojeni, a budeme se těšit na vaši další návštěvu.

Rychlé a bezproblémové dodání

Hezký den,

moc děkujeme za vaše krásné hodnocení. Vaše důvěra nás motivuje stále se zlepšovat a přinášet vám co nejlepší služby.

výběr

Hezký den,

velmi si ceníme vašeho milého hodnocení. Je to pro nás motivace neustále se zlepšovat a přinášet vám ty nejlepší služby.

Pilulka

Dobrá cena, rychlé dodání.

Pilulka

Velký výběr produktů, slevy, rychlé doručení.

Hezký den,

velice vám děkujeme za vaše skvělé hodnocení. Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou a motivací do další práce.

Pilulka

Zboží mi přišlo rychle a bylo v pořádku. Jsem moc spokojená.

Hezký den, Petro,

děkujeme za vaši 100% spokojenost. Moc si toho vážíme a jsme rádi, že jste s námi měli skvělou zkušenost.

• Platena doprava aj pre objednavky nad 1400czk

Reakce obchodu Pilulka.cz

děkujeme za vaši zpětnou vazbu.

Doprava zdarma je u nás k dispozici při objednávkách nad 1499 Kč. Pokud byla vaše objednávka těsně pod touto hranicí, doprava se v tomto případě účtovala standardně.

Děkujeme za pochopení a budeme se těšit na vaši další návštěvu.

• široký sortiment
    • komunikace
    • rychlost
    • ani osobní odběr není zdarma

Reakce obchodu Pilulka.cz

děkujeme za vaši zpětnou vazbu – jsme rádi, že jste spokojen se širokým sortimentem, komunikací i rychlostí doručení.

Co se týče poplatku za osobní odběr v lékárně – rozumíme, že může působit jako nevýhoda. Je však potřeba počítat s tím, že zboží z e‑shopu není skladem přímo v lékárně a musí být nejprve převezeno z našeho centrálního skladu. S tímto převozem je poplatek spojen.

Děkujeme za pochopení a budeme se těšit na vaši další návštěvu.

• dobré ceny
    • různé akce

nakupuji častěji

• Rychlé doručení

rychlost

Pilulka

• rychlost dodání, cenově přijatelné.

• Super

Hezký den, Lauro,