Reakce obchodu Pilulka.cz
děkujeme za vaše hodnocení a velmi se omlouváme za způsobené komplikace.
Aktuálně pracujeme na zlepšení služby a uděláme pro to maximum.
Budeme se těšit na váš další nákup.
Vaše Pilulka -
Po více jak týdnu čekání mi obchod nejdříve sdělil, že je problém se zbožím, ale dojde jen ke zdržení dodávky. Pak dodávku zrušil s tím, že nemá zboží na skladu a vrátí mi peníze. Na peníze stále čekám. Už nevyužiji jejich služeb. Kdyby komunikovali rovnou, že došlo k chybě a zboží není na skladu, tak ok. Ale nechat člověka čekat a informovat o tom, že to nemají až několik dní po slíbeném dodání je špatně. Kdyby to řekli rovnou, tak zboží mám už od někoho jiného dávno doma
Dobrý den, Petro,
velmi se omlouváme za způsobené nepříjemnosti. I přes maximální snahu zajistit produkt u dodavatele jsme byli informování o vyprodání skladových zásob. Ihned, jak jsme se dozvěděli tuto nepříjemnou informaci, bezodkladně jsme vás museli informovat.
Budeme rádi, když nám dáte ještě jednu šanci a my uděláme vše pro vaší 100% spokojenost.
Děkujeme za váš čas, který jste věnovala tomuto hodnocení. Na veškeré nedostatky se zaměříme a napravíme.
Vaše Pilulka -
- Zobrazovanie dostupneho tovaru, ked v reale to nemaju
Reakce obchodu Pilulka.cz
mrzí nás nedostupnost produktu ve vaší objednávce. Doporučujeme volit produkty, které jsou skladem přímo u nás, nikoliv skladem u dodavatele, kde vám nemůžeme 100% garantovat termín doručení.
Omlouváme se za nepříjemnosti a budeme rádi, když nám dáte ještě jednu šanci, abychom si mohli napravit reputaci.
Děkujeme a přejeme hezký den. -
ohodnotit produkty , ktere jeste nedorazily?
Dlouha doba dodani.Reakce obchodu Pilulka.cz
děkujeme za vaší zpětnou vazbu a omlouváme se za způsobené komplikace.
Samozřejmě není třeba hodnotit produkty okamžitě po doručení emailu, velmi rádi vyčkáme až je vyzkoušíte :)
Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit.
S pozdravem, vaše Pilulka -
- Praktiky šmejdů
V popisu služby premium je uvedeno "Využijte dopravu zdarma díky Pilulka Premium členství na rok." Záměrně již zde neuvádí, že poštovné se službou Premium do pilulka boxů je zdarma až od 400 Kč. Je to uvedeno jen malým písmem s hvězdičkou konci stránky. Žádná hvězdička na tuto poznámku ale neodkazuje.
Aspoň peníze bez řečí vrátili. Samozřejmě si u nich už nic neobjednám.Reakce obchodu Pilulka.cz
Hezký den přejeme,
velmi nás mrzí toto nedorozumění. Veškeré informace o Pilulka Premium uvádíme přímo na našich webových stránkách a rozhodně nic neskrýváme.
Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá a i díky ní můžeme naše služby vylepšit.
- vyber, ceny
- pozdní dodání
Reakce obchodu Pilulka.cz
velmi nás mrzí zdržení vaší objednávky. Udělalo nám velkou radost, že jste spokojen s naší nabídkou produktů :)
Přejeme vám krásný den -
- Dlouhá dodací lhůta - tuto zkušenost mám opakovaně a i v době, kdy není např vánoční shon.
- Jeden výrobek nebyl nový. V balíku byl označen jako, že se snaží neplýtvat. S touto filozofií sice souhlasím, ale mělo by to byt zřetelně označeno už při prodeji a popř zohledněno v ceně.
- O tom, že výrobek není skladem dal obchod vědět až v den, kdy balík předal dopravci.
Hezký den,
omlouváme se za způsobené nepříjemnosti. Na našich nedostatcích pilně pracujeme a věříme, že další nákup proběhne v naprostém pořádku.
Děkujeme za vaší trpělivost. -
- zboží mně přišlo před vánoci , zatím jsem vzal cca 6x 2 tablety
- prozatím jsem nepoznal žádný účinek, možná je krátká doba
Hezký den,
děkujeme za vaší zpětnou vazbu na zakoupený produkt. Věříme, že se co nejdříve dostaví očekávané pozitivní změny :)
Přejeme vám krásný den -
- objednávka nešla zaplatit kartou benefit plus
Reakce obchodu Pilulka.cz
na našem e-shopu již od minulého roku není možné hradit objednávku platební metodou Benefit Plus.
Mrkněte se na odkaz níže, jaké další platby vám nabízíme.
Děkujeme za pochopení -
Dvakrát stornovaná objednávka bez jediného vysvětlení, zboží přitom na webu skladem.
Reakce obchodu Pilulka.cz
děkujeme za vaší zpětnou vazbu a omlouváme se za způsobené komplikace. Rezervace byla stornována lékárnou z důvodu nedostupnosti zboží. Omlouváme se, že vám nebylo storno odůvodněno. Na nedostatky se zaměříme a napravíme.
Děkujeme za váš čas a přejeme vám hezký den. -
- Dražší než ostatní e-shopy a to si ještě účtují za platbu benefity asi 80,- korun!!! Naprostá zlodějina. Nakupujte na lekarna.cz.
Reakce obchodu Pilulka.cz
rádi bychom vás informovali, že za platbu benefitním programem neúčtujeme žádný poplatek.
Při využití platby benefitním programem ovšem nezískáte slevu 79 Kč na dopravném a balném z celkové ceny.
Pokud chcete tuto slevu získat, doporučujeme zvolit jinou platební metodu, jako je např. Online platba kartou, Bankovní převod, Klarna, Dobírka nebo platba pomocí Kryptoměny.
Děkujeme za vaše pochopení a pokud máte ještě nějaké dotazy, neváhejte se zeptat. -
- Nedodání zboží
Objednával jsem zboží, které se zobrazovalo že je skladem, ale stále mi nebylo dodáno ani vráceny peníze zpět.
Komunikace s obchodním oddělením na bodě mrazu. Již zde nekoupím nikdy nic.Reakce obchodu Pilulka.cz
Hezký den,
velmi nás mrzí způsobené komplikace s doručením vaší objednávky. Požadavek na vrácení platby byl zadán v den storna, již by měla být zpět na vašem účtu. Pokud ne, neváhejte se na nás obrátit.
Děkujeme za vaší trpělivost. -
- Nedodrzeli termin dodani
Reakce obchodu Pilulka.cz
velmi nás mrzí zdržení vaší objednávky kvůli předvánočnímu náporu.
Děkujeme za vaší trpělivost a přejeme vám krásné dny v novém roce. -
Nevím, objednávku jsem zrušil kvůli levnější konkurenci.
Reakce obchodu Pilulka.cz
děkujeme za vaší upřímnost. Věříme, že i u nás naleznete produkty za výborné ceny oproti konkurenci a budeme se tak moc těšit na naší další spolupráci :)
- Velký výběr
- Pilulka box nefungoval
Bohužel, box nebylo možné otevřít žádným ze způsobů, linku mají k dispozici pouze do 16.00, volala jsem několikrát jiný den, problém nebylo možné vyřešit ani s operátorkou, byla jsem u boxu 3x (což docela ruší veškerou výhodu), objednávky nemám, z Pilulky se mi zatím nikdo neozval - jenom teda s tím, jestli náhodou nejsem u boxu, że ho nějak restartovali a už tam jede další objednávka. Takže nevím, co s objednávkou je (v systému ji prý mají jako převzatou?!), peníze nemám, zboží taky ne, informace taky ne. Věřím, že se to vyřeší, ale rozhodně mě to odradilo od dalších nákupů.
Dobrý den, Báro,
za způsobené komplikace se vám velice omlouváme. Věřte, že i pro nás byla tato chyba nestandardní, nicméně jsme se z ni poučili a již děláme vše pro to, aby se tato situace nikdy neopakovala.
Pokud byste měla jakékoliv dotazy neváhejte se na nás obrátit, vše dáme do pořádku.
Děkujeme za váš čas, který jste věnovala tomuto hodnocení.
- Široký sortiment zboží
- Možnost platit ebenefity
- Zboží mají skladem jen v jednotkách kusů (vyjma léčiv)
- Tragická komunikace e-shopu se zákazníkem
- Minimální snaha aktivního řešení problému
Dobrý den, Vladislave,
mrzí nás, že nejste s naší službou spokojen. Každá zpětná vazba je pro nás velmi důležitá a rádi se z ní poučíme.
Děkujeme za vaše hodnocení a budeme rádi, když nám dáte ještě šanci.
Přejeme vám krásné dny v novém roce. -
- Možná mají všechno co potřebujete, ale také mají velmi dlouhou dodací lhůtu.
Hezký den,
je nám líto, že jsme v předvánočním čase měli delší dodací lhůtu. Můžete se spolehnout, že obvykle čekat nemusíte a svou objednávku při vybrané dopravě můžete mít doma ještě v den objednání. Stačí vybrat produkty, které jsou skladem a jako dopravy zvolit náš Pilulka box nebo Pilulka expres.
Děkujeme za vaší zpětnou vazbu.
S pozdravem a přáním krásného dne
Vaše Pilulka -
- Zboží mi po zaplacení do 9 dnů zatím nedorazilo a obchod na můj email nerereaguje.
Hezký den,
přijměte, prosím, naší omluvu za způsobené komplikace, které nastaly z důvodu technických potíží. Nyní je vše v pořádku a z chyby jsme se poučili.
Děkujeme za váš čas, který jste nákupu věnoval.
Pilulka -
První obědnávka po 3 týdnech zrušená obchodem. Druhá objednávka 3 týden a zboží stále nikde. Velké zklamání. Příště zvolím nákup jinde.
Reakce obchodu Pilulka.cz
velmi nás mrzí způsobené komplikace a zdržení objednávky v předvánočním čase z důvodu extrémního náporu. Vždy děláme maximum pro včasné vyřízení, bohužel nám to tentokrát nevyšlo. :(
Nyní jsme připraveni na jakýkoliv nápor a uděláme maximum, aby se situace již neopakovala.
Děkujeme za vaší trpělivost a přejeme vám hezký den.
Vaše Pilulka -
Ještě jste mi zaplacené zboží nedoručili. Štěrba
Hezký den, pane Štěrbo,
děkujeme za vaší objednávku. Budeme rádi za zpětnou vazbu po doručení objednávky :)
S pozdravem a přáním krásného dne
Vaše Pilulka