- Perfektní spolupráce
Hezký den,
máme velkou radost, že jste s námi spokojená, a budeme se maximálně snažit, aby tomu tak bylo i nadále.
- Rychlé
Hezký den,
vaše hodnocení nás velmi potěšilo. Děkujeme, že jste si vybrala právě nás.
Pilulka -
- Vždy vše v naprostém pořádku, spolehlivý obchod,rychlé dodání,perfektní komunikace. Naprostá spokojenost
Hezký den, Marie,
děkujeme vám za vaši přízeň a milé hodnocení. Moc si vážíme toho, že u nás nakupujete pravidelně a jste spokojená. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou.
Pilulka -
- Poukazy co nejdou uplatnit dohromady v jednom nákupu když jich na člověk víc úplně k ničemu a taky to že nejdou uplatnit v kamenných prodejnách taky úplně k ničemu všem budu říkat at se drží dál od tohohle
Reakce obchodu Pilulka.cz
děkujeme vám za zpětnou vazbu.
Dovolte nám vás ujistit, že u jedné objednávky můžete uplatnit více dárkových poukazů, v tomto směru nemáme žádná omezení.
Je však pravda, že dárkové poukazy zakoupené na našem e-shopu lze využít pouze na objednávky uskutečněné přes e-shop. Tyto objednávky je ovšem možné nechat si doručit přímo na některou z našich lékáren, kde si je už jen vyzvednete.
Mrzí nás, pokud došlo k nedorozumění nebo pokud vám tato omezení způsobila nepříjemnosti. Vaše spokojenost je pro nás důležitá, a pokud budete mít jakékoli dotazy nebo problémy s uplatněním poukazu, neváhejte nás kontaktovat, rádi pomůžeme.
Děkujeme vám a přejeme vám do nového roku jen to nejlepší.
- Rychlost,spolehlivost
Hezký den,
děkujeme vám za pochvalu! Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou.
- Ochotný personál
Hezký den,
moc vám děkujeme za vaše milé hodnocení! Velice nás těší, že jste spokojený a oceňujete naše služby.
Pilulka -
Vše proběhlo v pořádku v
Hezký den, Petře,
děkujeme za to, že jste si udělal čas na hodnocení! Jsme rádi, že jste s námi byl spokojen.
- Malý výběr
Reakce obchodu Pilulka.cz
děkujeme vám za zpětnou vazbu.
Mrzí nás, že jste u nás nenašel veškeré zboží, které byste si přál. Naším hlavním cílem je nabízet produkty, které máme skladem, abychom zákazníkům mohli zajistit co nejrychlejší doručení.
I přesto bychom chtěli vědět, jaké konkrétní produkty by vás potěšily, a rádi ověříme, zda bychom je mohli zařadit do naší stálé nabídky.
Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a proto nás prosím neváhejte kontaktovat s vašimi přáními nebo dalšími připomínkami.
Děkujeme vám a přejeme vám do nového roku jen to nejlepší.
Pilulka -
Clovek si priplati za cas dovozu a stejnak mu leky doruci se spozdenim,pochopim ze je sppzdeni kuli premavke,ale nenabizejte tuhle sluzbu za priplatek kdyz vite ze cas nedodrzite stejnak,2 a pul hodiny rozmezi....to jsem mohla zajit do lekarny radsi.....
Reakce obchodu Pilulka.cz
děkujeme vám za zpětnou vazbu a především se omlouváme za zdržení při doručení vaší objednávky.
Chápeme, že jste očekávala doručení ve zvoleném časovém rozmezí, a nás mrzí, že se nám to tentokrát nepodařilo splnit.
Rádi bychom upřesnili, že za doručovací službu účtujeme standardní poplatek bez ohledu na to, jaký čas nebo den je pro doručení zvolen, nejedná se o žádný příplatek navíc.
Vaše připomínka je však naprosto pochopitelná – i když dopravní situace může někdy zkomplikovat harmonogram našich kurýrů, půlhodinové zpoždění od předpokládaného času doručení nás velmi mrzí. Uvědomujeme si, že čekání mohlo být nepříjemné, a za tuto situaci se vám omlouváme.
Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá a budeme pracovat na tom, abychom těmto situacím co nejvíce předcházeli.
Děkujeme vám za pochopení a přejeme vám do nového roku jen to nejlepší.
vše o.k.
Hezký den,
děkujeme za vaše hodnocení. Budeme se snažit, abyste byl napříště ještě spokojenější.
- Vse fungovalo,jak bylo recen9
- Hodne obaloveho materialu.... Jakoze vazne hodne - nejsem maniak bioeko, ale tohle mnozstvi upoutalo i moji pozornost
Dobrý den, Petro,
děkujeme vám za upřímnou zpětnou vazbu a za to, že upozorňujete na důležité téma, kterým je udržitelnost.
Snažíme se najít rovnováhu mezi bezpečným balením produktů, aby nedošlo k jejich poškození během přepravy, a šetrností k přírodě. Některé produkty, zejména ty křehčí nebo s tekutým obsahem, vyžadují větší ochranu. I přesto si uvědomujeme, že v některých případech může být obalového materiálu více, než je nezbytně nutné.
Balení vaší objednávky proto prověříme a pokusíme se do budoucna podobným situacím předejít. Neustále hledáme cesty, jak snížit množství obalového materiálu a volit udržitelnější možnosti.
Děkujeme, že nám pomáháte zlepšovat naše služby.
Pilulka -
- Internetový obchod mi vyhovuje...
- Výhodou je,že nemusím vyjíždět do lékárny, z pohodlí domova nakupují.
- Nevýhodou je,že nejsem v přímém kontaktu s prodejcem..
Hezký den, Marcelo,
děkujeme za to, že jste si udělala čas na hodnocení! Jsme rádi, že vám můžeme nakupování co nejvíce usnadnit.
Pilulka -
Bylo napsáno že doručení od “zítra” ale opravdu objednávka byla hotova až 6 dní po objednání.
Reakce obchodu Pilulka.cz
děkujeme vám za sdílení své zkušenosti.
Rádi bychom vám vysvětlili uvedená data doručení. Termín doručení se může lišit v závislosti na výběru dopravy a lokality. Doručení ještě dnes nebo zítra můžeme nabídnout například při zvolení naší Pilulka Expres služby. Pokud je ale vybrán jiný způsob, může být předpokládané datum doručení jiné. Proto až při výběru konkrétní dopravy uvádíme přesnější termín, kdy je možné zásilku očekávat.
Děkujeme vám za pochopení a přejeme vám do nového roku jen to nejlepší.
Pilulka -
- trvá jim to jak lačnýmu .....
Reakce obchodu Pilulka.cz
velmi nás mrzí nepříjemnosti spojené s doručením vaší objednávky.
Zásilka byla předána dopravci v plánovaném termínu. Je nám líto, pokud poté došlo ke zdržení a balíček vám ještě nebyl doručen.
Stav vaší zásilky u dopravce prověříme, a pokud zjistíme jakékoliv komplikace, budeme vás kontaktovat s náhradním řešením.
Děkujeme vám za trpělivost a věříme, že se vše rychle vyřeší k vaší spokojenosti.
- Zboží dobře zabaleno
Hezký den, Marie,
vaše pochvala nás moc těší. Děkujeme, že jste si vybrala právě nás.
- rychlé dodání
Hezký den,
děkujeme za vaše hodnocení.
Velice nás těší, že k vám dorazil produkt rychle a v pořádku.
- Jsem spokojen
Jsem spokojen
Hezký den,
máme velkou radost, že jste s námi spokojený, a budeme se těšit na váš další nákup.
- ryclost a bezoečnost
Hezký den,
děkujeme za vaše hodnocení, udělalo nám doopravdy radost.
- Rychlost doručení
Hezký den,
děkujeme, že jste si udělala čas na hodnocení. Těší nás, jste s doručením objednávky spokojená.
Pilulka -
Bezva ceny a rychlost dodání
Hezký den, Lenko,
jsme rádi, že jsme vám mohli nabídnout produkty za výhodnou cenu, a těšíme se na vaši další návštěvu.
Pilulka