Dosud mám dobré zkušenosti.
- Příznivá cena
- Dárek k nákupu
Vše bylo OK.
Objednávku jsem byla nucena zrušit. Zaměstnankyně jimi zvolené dopravní společnosti pochybila při dodávání zásilky a řešením bylo:" Si to objednejte znova, posílám to zpět!" Obchod nedoporučuji, dokud nebude možné zvolit jiného dopravce. (Objednávejte jinde, ušetříte si spoustu casu).
- Opravdu dlouhá doba dodání, hlavně že všude inzerují expres do pár hodin
Dobrý den, Kateřino,
velice nás mrzí nepříjemnosti, které vznikly v souvislosti s čekáním na doručení zásilky.
Mohlo to být způsobené i obdobím mezi svátky, kdy bylo doručování omezené. Přesto chápeme, jak to může být nepříjemné, a moc se za to omlouváme.
Doručení v ten samý den můžeme nabídnout při zvolení naší Pilulka Expres služby. Pokud je ale vybrán jiný způsob, může být datum doručení delší, je nám to moc líto.
Děkujeme za vaši trpělivost a doufáme, že nám dáte ještě šanci nabídnout vám lepší zkušenost.
Vše OK, v pořádku
spokojenost
Hezký den,
děkujeme za vaše hodnocení, udělalo nám doopravdy radost :-)
Pilulka -
Velká výhoda .Špatně chodim a Pilulka vše objednané doručí v určenou hodinu.
Hezký den, Jano,
děkujeme za to, že jste si udělala čas na hodnocení! Jsme rádi, že vám můžeme pomoct a nakupování co nejvíce usnadnit :-)
S přáním krásného dne
- Rychlost dodání
Hezký den, Jaroslavo,
vaše pochvala nás moc těší. Děkujeme, že jste si vybrala právě nás :-)
- Dlouhá dodací lhůta
Všechno špatně, nikdy více
Reakce obchodu Pilulka.cz
děkujeme vám za zpětnou vazbu
Velmi nás mrzí, že jste nebyl spokojen s dodací lhůtou vaší objednávky. Rádi bychom vám vysvětlili, že příprava objednávky může začít až ve chvíli, kdy je platba připsána na náš účet. Ve vašem případě byla platba připsána až po několika dnech, což bohužel ovlivnilo datum doručení.
Vyřízení objednávky se také zdrželo i kvůli svátkům, kdy bylo doručování omezené. Přesto si uvědomujeme, že došlo k dalšímu zdržení i z naší strany a zásilka vám byla doručena o den později, než bylo v plánu. Za to se vám upřímně omlouváme.
Děkujeme za pochopení a doufáme, že nám dáte ještě šanci napravit si reputaci a ukázat vám, že umíme poskytnout rychlejší a spolehlivější služby.
- Skvěle zabaleno,rychlost a spolehlivost
Hezký den, Romano,
velice vám děkujeme, vaše milé hodnocení je pro nás tou největší motivací stále vylepšovat naše služby :-)
S přáním hezkého dne
Pilulka -
Rychlé jednání a produkty super
Hezký den,
děkujeme za vaše hodnocení. Velice nás těší, že jste s produkty spokojená a oceňujete naše služby :-)
S přáním krásného dne,
- Nic.
- V nabídce míst pro doručení chybí boxy v mém okolí.
Dobrý den, Jiří,
děkujeme vám za sdílení své zkušenosti.
U některých produktů opravdu není možné nabídnout pro doručení venkovní boxy, jelikož přípravky vyžadují být uchovány ve vhodné teplotě. Z toho důvody jsme vám u vaší objednávky mohli nabídnout pouze jiná výdejní místa mimo boxů.
Děkujeme vám moc za pochopení a těšíme se na váš další nákup :-)
Pilulka -
ocenila bych víc kdybyste mi pořad neposílali at vás ohodnotím je to uz na nervy jinak balík přijel v pořádku jediný kurýr strasne spěchal ale jinak dobry
Reakce obchodu Pilulka.cz
děkujeme vám za zpětnou vazbu.
Dotazníky spokojenosti zasíláme, abychom mohli neustále zlepšovat naše služby, a vážíme si času, který zákazníci věnují jejich vyplnění. Rozhodně však chápeme, pokud o ně nestojíte a zdají se vám rušivé. Promiňte nám to, prosím.
Taktéž nás mrzí, pokud doručení kurýrem nebylo úplně 100%. Věříme, že příště budete už jen spokojená.
Omlouváme se za nepříjemnosti a děkujeme za pochopení.
:-)
Hezký den, Františko,
děkujeme za vaše hodnocení, udělalo nám doopravdy radost :-)
- Rychlost a spolehlivost
Rychle a bezproblémové dodání
Hezký den,
děkujeme za vaše hodnocení. Budeme se snažit, abyste byl napříště ještě spokojenější :-)
- Rychlé vyřízení objednávky
Hezký den, Antoníne,
máme velkou radost, že jste s námi spokojený, a budeme se těšit na váš další nákup :-)
Pilulka -
rychlá komunikace, odeslání hned po víkendu
Hezký den, Pavlíno,
máme velkou radost, že jste s nákupem spokojená a budeme se maximálně snažit, aby tomu tak bylo i nadále :-)
Pilulka -
Spolehlivý obchod, rychlé dodání.
Hezký den, Mirko,
děkujeme vám za vaši přízeň a milé hodnocení. Těší nás, že jste si vybrala právě nás :-)
Pilulka