Rychle a kvakitně
Výborná komunikace, info o doručení, pomoc a ochota.
- hlavně rychlost vyřízeni objednávky, dodání zboží v požadovaném termínu a žádné komplikace. Doručeno až ke dveřím, řidič velice ochotný a milý. Celková komunikace s obchodem naprosto perfektní. Vřele doporučuji.
Je to moje první objednávka.
- Toper byl v balíku přeložený na čtvrtiny a ohnutý.. a přitom krabice byla dostatečně vysoká na to, aby se toper dal srolovat..nyní budu dlouho čekat, než se vyrovná..
- Kokosová vrstva nemá vlastní základní obal..pokud budu chtít vyprat ten svrchní, na posteli mi bude ležet přímo kokosový materiál!!
Reklama novou přivezeme a starou odvezeme je klamná kdybych věděl že starou neodvezou tak jsem si objednal matraci někde jinde
Reakce obchodu panmatraci.cz
Vážený kliente! Odběr staré matrace máme zdarma. Stačí si přečíst https://panmatraci.cz/odvoz-stare-matrace/ a zadat požadavek na odvoz ! To, že vytvoříte objednávku bez jakýkoliv poznámky neznamená, že danou službu nenabízíme . Chtělo by to uznat vlastní chybu a neprehazovat vlastní nedorozumění na někoho jiného
Pohodlná, splňuje očekávání.
- Oooooo
Dobrá komunikace
Pouze potvrdili objednávku, zboží nedodali.
Rychlé jednání, krátká dodací lhůta a paní co doručoval super. Není co vytknout
vyborne rychle jednani a super dooruceni a dovoz proste vse na 1
vsem doporucuji uz jen tetnto obchod, byli by nam doruceny 3dny po objednani ale bohuzel sem obj chybne a pani byla ochotna a jeste opravila a objednala a nicemu to nevadi ze byli o tyden pozdeji ale to spani jako bonba -
- Spolehlivost a rychlost vyřízení objednávky
Dobra komunikace. Od objednání se 3x zjišťují, kdy se vám termín hodí a zda opravdu mohou přijet.
Jsem rada, ze jsem si vybrala tento e-shop. -
Ochota a rychlost
Rychlost dodání, výborná komunikace
- rychlé dodání
Trvá 14 dní, než se někdo ozve
Reakce obchodu panmatraci.cz
Vážený p. Ullrich reagueme na hodnocení níže:
Dne 3.7 (neděle) evidujeme od Vás objednávku. Dne 4.7 - 8.7 státní svátky /prodloužené volno - zavřeno. Dne 11.7 ve 12:22 z tel. Čísla viz níže (777 033 238 sklad, výdej zboží, zpracování objednávek) jsme Vás kontaktovali ohledně závozu matrace- příjemce se nehlásí. Ok. Stane se. Dne 13.7 ve 12.09 z tel čísla 776031☆☆☆(rozvozovy řidič ) opět příjemce se nehlásí. Napsána sms zpráva. Evidujete odpověď, že můžeme volat. Následující den domluvený termín závozu. Dne 14.7 odeslána sms zpráva s přesnějším termínem dodání.
V návaznosti na výše popsané chcete kontaktovat, že jsme Vás nekontaktovali 14 dní? Žádáme o odstranění nepravdivého hodnocení -
- vše proběhlo v pořádku
- rychlé dodání, zboží pěkně zabalené