Zboží přišlo poškozené. Komunikace s obchodem vede zákazníka k tomu, aby si nechal poškozenou věc a raději se spokojil s vrácením nižší částky, než původně zaplatil. Nadále v řešení.

Dobrý den paní Melšová,

velmi mě mrzí, že Vaše objednávka nebyla v pořádku.

Ve Vámi založeném případu reklamace jsem Vám zaslal návrh možností řešení, kde je jednou s variant možnost, že si produkt ponecháte ve stavu, v jakém je, za poskytnutou slevu.
    Je to nicméně pouze jedna ze tří nabídnutých možností řešení, rozhodně se tuto možnost nesnažím svým zákazníkům jakkoliv vnutit.

V tuto chvíli jsem Vám již zaslal zpětný štítek pro vrácení zboží zpět na můj sklad a nyní čekám na jeho doručení, abychom případ společně dořešili.

Věřím tedy, že již bude vše v pořádku.

Váš Karel

Sice radio přišlo ale bez adaptéru
    Sice jste psali že je zboží rozbalené ale že bude něco chybět to jste neupozornili

Dobrý den paní Hyžīková,

velmi mě mrzí, že objednávka nebyla v pořádku, nicméně se tuto skutečnost dozvídám až zde.

Založte mi prosím případ reklamace před tento odkaz:

Společně vše dořešíme k Vaší plné spokojenosti.

• Spektrum zboží
    • Ochota řešit reklamace
    • Zboží je často kazové (přestože popis uvádí perfektní stav)
    • Nepřesná deskripce zboží obecně
    • Nekvalitní fotky zboží (často)

Ze tří objednávek - tři s podstatnou vadou.

Dobrý den pane Navrátile,

vždy se snažím, aby byly na mém eshopu produkty správně nafoceny a popsány. Nicméně můj eshop je založen převážně na prodeji zboží z druhé ruky, to znamená, že se některé vady produktů mohou projevit až následně.

Komplikace s Vašimi objednávkami mě skutečně velmi mrzí, nicméně věřím, že ve Vaší nové, čtvrté objednávce, již bude vše v pořádku.

Váš Karel

Obednal jsem si sluchátka a tak špinavé poškrábané neobjednávejte katastrofa

Dobrý den pane Masopuste,

Založte mi prosím případ reklamace před tento odkaz:

Znečištění a známky používání byly u sluchátek uvedeny v popisu, nicméně prosím o založení případu, abychom společně vše dořešili k Vaší plné spokojenosti.

Váš Karel

Místo rozbaleného kávovaru dorazila koule špinavýho zasiflenýho a poškrábanýho fujtajblu, včetně toho, že v krabici byla vysypaná namletá i nenamletá káva.
    Podle opotřebení spařovací jednotky ten "rozbalený" kávovar namotal minimálně několik stovek kafí.

Dobrý den, pane Svobodo.

Mrzí mne, že jsem Vás nepotěšil a že zboží nesplnilo Vaše očekávání.

Vidím, že spolu reklamaci již řešíme a že čekám, až mi kávovar zašlete zpět na můj sklad, abych Vám mohl následně vrátit peníze.

Věřím, že spolu vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Váš Karel

• Přišly chytré hodinky a nejdou nabíjet a člověk se na ně těšil a byl velice zklamán

Reakce obchodu OdKarla.cz

Dobrý den, pane Frejlichu.

Mrzí mne, že zboží nebylo v pořádku, jak jste si představoval. Reklamaci spolu již řešíme, věřím, že spolu vše vyřešíme k Vaší spokojenosti a že Vám prvotní zklamání vynahradím.

• Rychlá komunikace
    • Nefunkční přijímač od mikrofonů

Dobrý den, pane Holmane.

Mrzí mne, že jste nebyl se zbožím spokojený. Reklamaci jsem Vám ihned uznal a nyní čekám, až mi zboží vrátíte zpět na můj sklad.

Věřím, že rychlost a způsob řešení případu Vám vynahradí prvotní zklamání.

Váš Karel

• Obchod dodal zboží nekompletní, a kompenzaci z pocatku nechtěl uhradit. Fotka zboží: uzavřená krabice, před ní zboží, ani zmínka o chybějícím propojovacím kabelu, bez kterého je měnič napětí nefunkční
    • Nenašel jsem.

Požadována kompenzace, odpověď: nefunkční účet, kterým jsem řádně zboží zaplatil, sbsurdní výmluva. Proto již nikdy tento eshop!!!!!!

Dobrý den, pane Urbánku.

Mrzí mne, že zboží nesplnilo Vaše očekávání.

Jak jsem Vám již upřesňoval v rámci případu, který jste mi zadal, zboží bylo doručeno tak, jak jsem jej inzeroval. Znovu tedy dokládám i zde:

Popis produktu:
    !!! Chybí: napájecí kabel
    Plně funkční
    Jako nové

Přesto, že zboží bylo doručené tak, jak jsem inzeroval, nabídl jsem Vám možnosti řešení. Vybral jste si kompenzaci s ponecháním si zboží.

Peníze jsem zaslal na Vámi uvedený účet. Pokud Vám nedorazily, je třeba to prověřit u Vaší banky. Číslo účtu, na které jsem peníze odeslal, jsem Vám potvrzoval, ale Vy už jste se neozval. Předpokládal jsem tedy, že jste platbu dohledal, protože z mého účtu odešla 6.9.2024. Pokud Vám peníze nedorazily, tak netuším, kde je chyba, ale věřte mi, že rozhodně nemám v úmyslu komukoliv zadržovat peníze, které mu slíbím.

• Rychlé vyřešení reklamací
    • V Megavýprodeji se dá koupit pár věcí levněji.
    • Zboží je čím dál v horším stavu, z posledních 4 objednávek 3 vráceny kvůli nefunkčnímu zboží

Reakce obchodu OdKarla.cz

Dobrý den, pane Linharte.

Mrzí mne, že zboží není podle Vašich očekávání. Pro jistotu doporučuji vždy pořádně prohlédnout reálné fotografie, na kterých vždy vidíte, co a v jakém stavu kupujete.

Jsem rád, že Vám mohu alespoň rychlostí a způsobem reklamace vynahradit zklamání z nenaplněného očekávání.

Váš Karel

• Zboží jevilo známky velkého opotřebení, což nebylo zmíněno. Fotografie při nákupu byla nového zboží
    • U konvice měly být i 3 filtry, ale ty v balení nebyly.
    • Zboží reklamuji, ale za 3 dny se mi zatím nikdo neozval. Jen mi chodí další nabídky a žádosti o hodnocení.

Dobrý den, pane Šácho.

Mrzí mne, že zboží nesplnilo Vaše očekávání. Kontroloval jsem znění inzerátu a jak jsem Vám již sdělil v případu reklamace, konvice byla opravdu inzerována tak, jak jste ji obdržel.

Vždy prodávám to, co vidíte reálných na fotografiích, můžete si ověřit zde: https://kobra.odkarla.cz/t1/1080x1080/48/22/RID000002798885/RID000002798885_200.jpg?ts1724926685

Pro jistotu kopíruji i popis stavu zboží:
    !!! Chybí filtry
    Plně funkční
    Hodně použité
    Detailní stav: zašpiněné, poškrábané

Chápu, že jste se mohl při prvním nákupu u mne přehlédnout a proto jsem Vám také nabídl v rámci případu možnosti řešení, vč. slevy a ponechání si zboží. Věřím, že spolu vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.

• Rychlé dodání
    • Popis stavu zboží vůbec neodpovídal

U vysavače bylo napsáno, že je pouze rozbalený. Přišel vysavač, kde půlka příslušenství chyběna a druhá půlka byla rozlámaná.

Reakce obchodu OdKarla.cz

Dobrý den, pane Koblenci.

Mrzí mne, že zboží nesplnilo Vaše očekávání.

Vidím, že spolu již řešíme reklamaci a nyní čekám na zboží, až mi dorazí zpět na sklad, abych Vám mohl vrátit peníze a vše vyřešit k Vaší spokojenosti.

Věřím, že rychlost a způsob rešení Vám vynahradí prvotní zklamání.

• výhodné ceny
    • proces vrácení

Párlrát kse, zde nakoupila a vše bylo v pořádku. Poslední nákup jsem však chtěla vrátit a nic nebylo tak jednoduchá, jak se na webu uvádí. Už zde nenakoupím.

Reakce obchodu OdKarla.cz

Dobrý den, paní Stachová.

Mrzí mne, že Vám proces vrácení zboží nevyhovuje. Přestože se snažím, aby celý proces reklamace a vrácení zboží byl co nejjednodušší a nejrychlejší, může se stát, že někomu nevyhovuje.

Pokud máte nějaký podnět na zlepšení, budu rád, když se o něj se mnou podělíte. Napište mi, prosím, na [email protected], co Vám v procesu vrácení zboží nevyhovovalo. Podívám se na to a pokud to půjde, tak Vaší připomínku zapracuji.

Děkuji za spolupráci.

Váš Karel

• Dostal jsem co jsem chtěl a vypadá to dobře
    • Chybí jakýkoliv (český či anglický ) návod

Dobrý den, pane Froňku.

Mrzí mne, že návod nebyl součástí balení. Zadejte mi, prosím, reklamaci na www.odkarla.cz/sos, kde spolu jistě vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Váš Karel

Před tímto obchodem důrazně varuji, jednoznačně se jedná o podvodný obchod. Místo zboží dorazil pouze zmačkaný igelitový sáček. Komunikace na úrovni, "Zašlete mi foto, musím prošetřit zda nedošlo ke ztrátě zboží ve skladu". Nemám ani zboží ani peníze. Takže ČOI.

Reakce obchodu OdKarla.cz

Dobrý den, pane Augustine.

Mrzí mne, že jsem Vás nepotěšil.

Ve skladu musím situaci prověřit a pero dohledat, zda nevypadlo někde při převozu zboží ze skladu na sklad. Proto jsem od Vás potřeboval fotografii zboží tak, jak Vám dorazilo, včetně jeho obalu.

Jakmile situaci prověřím, sdělím Vám ihned, zda se mi podařilo pero ve skladu dohledat.

Vše Vám sdělím v případu reklamace, kde tento problém řešíme.

Váš Karel

• Zboží přišlo poškozené. Porcelánová objímka rozbitá na kusy, zrezlý drát.

Reakce obchodu OdKarla.cz

Dobrý den, paní Kadlecová.

Mrzí mne, že zboží dorazilo v jiném stavu, než jste očekávala. Produkt jste zakoupila v kategorii First Minute, ve které uvádím, že kupujete zboží, které neprošlo žádnou kontrolou a proto jeho stav neznám.

Reklamaci jsem Vám ihned uznal a nyní čekám, až mi odpovíte na můj dotaz, jak si přejete případ vyřešit.

• Zbozi prislo poskozene
    • Jednalo se o panenku s vyskrabanymi očimi

Neodpoviva popisu, sluzba Retino nastavena tak, aby co nejmene museli vracet penize a vnuti vam radeji slevu

Dobrý den, pane Nováku.

Mrzí mne, že jste nebyl se zbožím spokojený.

Reklamaci jsme spolu již vyřešili a peníze již máte jistě na svém účtu.

Věřím, že rychlost řešení reklamace Vám vynahradila prvotní zklamání.

Váš Karel

• Nikdy nevíte co přijde, mám obrovskou tašku veci , ktere dorazili a nejsou na typ telefonu nebo tabletu ktete jsem objednal, a sleva na další nákup je další cestou do pekel

Už ne

Reakce obchodu OdKarla.cz

Dobrý den, pane Michálku.

Mrzí mne, že jste nebyl se zbožím spokojený.

Máte pravdu, že zboží, které jste nakoupil v sekci First Minute není otestované, ani nafocené a tedy je možné, že nebude v takovém stavu, jaký očekáváte. Všechny reklamace, které jste mi zadal, jsem s Vámi již vyřešil.

Věřím, že pokud byste nakupoval v ostatních kategoriích, kde prodávám zboží ověřené a nafocené, bylo by vše v pořádku a byl byste spokojený jako většina mých zákazníků.

Váš Karel

Přišlo mě pouzdro Na tablet Lenovo, uvedl jsem rozměry které potřebují 24x17.2x8 a přišly mě rozměry 24x14.2x8 skoro 3cm rozdíl na výšku.Pouzdro nepoužitelné, Kopllk Zlín

Dobrý den, pane Kopliku.

Mrzí mne, že jste nebyl se zbožím spokojený.

Zboží, které jste si objednal, bylo v kategorii First Minute, ve které uvádím, že jeho stav neznám, protože jsem jej netestoval, ani nefotil. Pokud mi zadáte reklamaci na www.odkarla.cz/sos, tak s Vámi vše vyřeším k Vaší spokojenosti.

Pokud nemáte rád zajíce v pytli, doporučuji nakupovat v ostatních kategoriích, kde je zboží otestované a prověřené.

Váš Karel

Zboží dorazilo nefunkční, robo ryby.

Reakce obchodu OdKarla.cz

Dobrý den, paní Machková.

Mrzí mne, že jste měla se zbožím problém.

Prosím, založte mi nový případ na www.odkarla.cz/sos, kde s Vámi vše vyřeším k Vaší spokojenosti. Pokud o problému vím, tak jej vždy rád vyřeším.

Váš Karel

Pan Nemec kopil jsem metestanici ale nefungovalo venkovni cidlo tak jsem zklamanej.

Dobrý den, pane Němče.