- rychlost dodání
Všechno dotáhnout do zdárného konce
- Rychlá komunikace, nafocené zboží, dostatečný výběr
- velký výběr
- ceny některého zboží bezkonkurenční
- ceny některého zboží jsou dost mimo
- nemohu hodnotit tuto zásilku, když ještě ani po týdnu nedorazila!!!
- občas se stane, že příjde prázdný obal nebo vybrakovaný balení, asi to zůstane nějakému borci ve skladu za nehty
Reakce obchodu OdKarla.cz
Dobrý den, pane Staňku.
Mrzí mne, že nejste s mým e-shopem spokojený. Pokud máte připomínku k ceně zboží, stačí mi napsat na e-mail a já cenu upravím podle aktuální běžné ceny. Opravdu vycházím z aktuálních běžných cen nového zboží na internetu, ale ne vždy mám k dispozici nejlevnější nabídku.
Pokud Vám někdy dorazil prázdný obal a zakoupené zboží chybělo, pak je to samozřejmě chyba a já ji rád napravím, pokud o ní budu vědět. Prosím tedy, abyste mi vždy, když budete mít pocit, že zboží nebylo v pořádku nebo ve stavu, jaký byl inzerován, zadal reklamaci na www.odkarla.cz/sos, kde s Vámi budu moct problém vyřešit.
Váš Karel -
- Nabízí zboží navrácené z eshopu jako Amazon apod. za zlomek ceny nového
- Zboží je většinou rozbalené, ale s jasně popsaným stavem
- Záruka spokojenosti
- Velké množství slevových akcí
- Někdy opravdu netradiční sortiment
- Balné při nákupu pod 350,-, tomu se však vyhýbám větším nákupem :-)
Nejlepší eshop s rozbaleným zbožím !!!
V pořádku
Zboží často přijde poškozené. To je -.
Dá se reklamovat. To je +.Reakce obchodu OdKarla.cz
Dobrý den, paní Zhaburová.
Mrzí mne, že nejste s mým obchodem spokojená. Protože v každé objednávce mi zboží reklamujete, nerozumím tomu, proč u mne neustále nakupujete. Nedává mi smysl nakupovat zboží s tím, že vím, že ho budu reklamovat. Musí Vás to stát hodně času a energie.
Karel -
Spokojenost ,přišlo přesně to co jsem chtěla a ještě za dobrý peníz
Nakupují vše Ok
Všetko v poriadku, odpoveda popisu
- Perfektní komunikace
- Bleskové dodání
Rychlost doručení, zboží vždy odpovídalo popisu a uvedenému stavu, spíš bylo v lepším stavu, než bylo uvedeno.
- Velmi rychlé dodání
- Příjemná zkušenost
- Mohu doporučit
- Kvalitní zboží za bezkonkurenční cenu
Řeším s nimi reklamaci již týden. Na odpověď nespěchají. Vcelku dobrý eshop co se nabídky týče, ale zákaznická podpora je buď přetížená nebo to protahují schválně, to netuším.
Reakce obchodu OdKarla.cz
Dobrý den, paní Holfeldová.
Mrzí mne, že jste na odpověď v reklamaci musela čekat. Vždy se snažím vše vyřídit v řádu maximálně hodin, bohužel občas se mi toho navalí více a pak odpovím se zpožděním. Ale jak jistě víte, není to pravidlem.
Pěkný den.
Váš Karel -
Rychlé dodání, všechno v pořádku. Maximální spokojenost.
Děkuji. -
- rychlost
- ceny
vše bez problémů, balíček doručen rychle a v pořádku.
- rychle
skvělé ceny,úžasná rychlost,pohodový nákup,vše naprosto bez problémů