• Napočtvrté se mi konečně povedl výhodný kup.
    • Hodně vlezlý způsob emailové komunikace.

Obchod je fajn. Trochu mě krkají časté emaily o tom, že "Karel smutní", když každou chvíli něco nekoupíte. Ale jinak doposud nebyl problém, ani s reklamací ("vyzkoušené" zboží bylo vadné). Sortiment se vcelku hýbe. Počítejte s tím, že je to vždycky trochu loterie, lidé prodávají spoustu šuntů. Z nějakého důvodu se toho "výhodného" zboží zbavují, že?

Tentokrát byl špatně zařazený typ/parametr produktu, kus vypadal vrácený opakovaně. Kód zboží naštěstí seděl přesně, fotky taky, takže jsem dostal věc podle očekávání, a ještě to nebylo drahé. Tentokrát velká spokojenost!

• výběr
    • rychlost
    • ceny

• výhodné ceny
    • kvalitní zboží
    • rychlé doručení
    • velký výběr

S nákupem jsem byl spokojen.

• Rychlá doprava
    • Zboží odpovídá fotkám a popisu

Kupoval jsem zde LCD k mobilnímu telefonu za účelem obnovy dat po nešťastném pádu kdy v telefonu nebylo povolené USB ladění.

Za ty peníze LCD posloužilo nadmíru dobře. Display úplně neodpovídá originálu z hlediska zobrazovacích vlastností ale za ty peníze bych servis rozhodně neobstaral. Ještě tu mám pár podobných mobilů takže objednávky budou následovat.

Za mě absolutní spokojenost.

• Vse ok

• Rychlé dodání, výhodná cena

• Dodávka byla doručena na jiné místo, než jsem si vybrala. Ne do boxu, ale na pístu s určenou pracovní dobou.

super bazar,nákup zboží dle fotografií

• Rychlé vyřízení, objednávka byla odeslána v den objednání.

Rychlost dodání, při případném řešení problému rychlá zpětná reakce.

Rychlost, informace o zásilce, výhodné ceny... prostě spokojenost

• U některého zboží velmi výhodné ceny, rychlá dodávka

• spolehlivost rychlost atd
    • žádné nejsou

Zajímavé zboží, okamžité odeslání.

• ceny sortiment

Zboží není nové a byla jsem zklamaná. Dětská dřevěná skládačka byla nová ,ale krabice byla tak pomačkaná a zbytečně oblepená lepící páskou, že jako dárek to rozhodně použít nelze. Skládačka stála něco kolem 400 kč .Byla jsem upřímně zklamaná.

Super!!!!

• nenakupovat .!
    • zasláno jiné zboží
    • požadoval uhradit poštovné 100,-
    • je to klasický underwaserman
    • nabízí pak odškodnění v různé podobě, jako nákup jiného zboží se slevou, ale peníze se mu vracet nechce
    • NEDOPORUČUJI

Reakce obchodu OdKarla.cz

Vážený pane Hrabě.

Nerozumím Vašemu hodnocení, které zcela nekoresponduje s Vaší objednávkou. Objednávku, kterou v systému vidím, jste chtěl odeslat na dobírku a následně jste ji ani nepřevzal. Nevím tedy, k jaké objednávce reagujete, ale ta, pod kterou jste zde podepsaný, to není.

Karel