Objednal jsem nabíječku na notebooku, která nefunguje. Je evidentní, že výrobek nikdo nevyzkoušel.
Dobrý den, pane Krete.
Mrzí mne, že zboží nebylo v pořádku.
Zadejte mi, prosím, reklamaci na www.odkarla.cz/sos, kde s Vámi vše vyřeším k Vaší spokojenosti.
Váš Karel -
Plášť byl od vlasů či chlupů, dále velikosti na webu chybí, pouzdro na mobil lehce v koutku poškozené, nedoporučuji nákup, pokud nebude upozornění u zboží atd.
Reakce obchodu OdKarla.cz
Dobrý den, paní Kejvalová.
Mrzí mne, že jste nebyla se zbožím spokojená.
Zboží, které jste si objednala, bylo v kategorii First Minute, ve které uvádím, že jeho stav neznám, protože jsem jej netestoval, ani nefotil. Pokud mi zadáte reklamaci na www.odkarla.cz/sos, tak s Vámi vše vyřeším k Vaší spokojenosti.
A ano, pokud nemáte ráda zajíce v pytli, doporučuji nakupovat v ostatních kategoriích, kde je zboží otestované a prověřené.
Pěkný den.
Váš Karel -
- Pořád vás obtěžuje emaily.
Dobrý den, pane Kloučku.
Věřte mi, že není rozhodně mým záměrem kohokoliv obtěžovat. Pokud nechcete dostávat mé newslettery, ve kterých se dozvíte, jaká akce na daný den platí, stačí se jedním kliknutím v jakémkoliv e-mailu odhlásit.
Pokud nevíte jak, stačí napsat na [email protected] a kolegové Vám poradí.
Pěkný den.
Místo 5m Led pásku přišel 3m, nebyl na 12V ale na 5V
Dobrý den, pane Veselý.
Mrzí mne, že jste nebyl se zbožím spokojený.
Zboží bylo značně poškozené
Reakce obchodu OdKarla.cz
Dobrý den, paní Rovenská.
Mrzí mne, že jste nebyla se zbožím spokojená.
Vždy prodávám to, co vidíte na reálných fotografiích, můžete si ověřit zde: https://kobra.odkarla.cz/t1/1080x1080/a7/21/103000003284755/103000003284755_208.jpg?ts1718775865
Nicméně chápu, že se můžete přehlédnout a tak, pokud mi nahlásíte reklamaci, vše s Vámi vyřeším k Vaší spokojenosti.
- Doručeno brzy.
- Místo páru objednaných bot dorazila pouze bota jedná. Reklamuji tudíž a jsem zvědavá, zda reklamace bude vyřízena k mé spokojenosti, chci totiž tu druhou botu.
Reakce obchodu OdKarla.cz
Dobrý den, paní Kollerová.
Mrzí mne, že jste nebyla s objednávkou spokojená. Bohužel Vám druhou botu poslat nemohu, protože nebyla předmětem prodeje. V inzerátu jsem uváděl, že se jedná pouze o jednu botu. A jistota je, když vidíte na fotografiích pouze jednu pravou botu. Protože to, co je na fotografiích, vždy ode mne obdržíte.
Nicméně Vám vyjdu vstříc a poskytnu Vám kompenzaci.
Prosím, dejte mi vědět v rámci případu, ve kterém toto řešíme, jaké z nabízených řešení Vám nejvíce vyhovuje, abychom spolu mohli vše dořešit k Vaší spokojenosti.
- Zbozi nefunkcni, vyrazne uspinene
Reakce obchodu OdKarla.cz
Dobrý den, paní Klimentová.
Mrzí mne, že jste měla se zbožím problém. Podle inzerátu byly hodinky opravdu lehce použité a protože nemohly být ve skladu otestovány, byla u nich uvedena informace, že hodinky nelze otestovat.
Reklamaci jsem Vám samozřejmě ihned uznal a nyní čekám, až mi zašlete hodinky zpět na můj sklad.
Věřím, že spolu vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.
Váš Karel -
Jeden výrobek doručen rozbitý, druhý OK, třetí funkční, ale s vadou. První vrácen s čekáním až 30 dnů na reklamaci (z kategorie First minute) a o třetím obchod informován o vadě .
Dobrý den, pane Šitnere.
Mrzí mne, že Vám mé zboží nevyhovuje.
Věřím, že jsem vše vyřešil k Vaší spokojenosti, protože reklamace jsou již vyřešené.
Váš Karel -
Dorazilo zboží, které neodpovídalo popisu stavu na e- shopu. Dlouhý způsob vrácení zboží.
Dobrý den, pane Daňku.
Za komplikace se Vám velmi omlouvám. Prověřoval jsem stav zboží a bohužel bylo opravdu ve stavu, který zde popisujete. Můžete si ověřit na fotografiích zde: https://kobra.odkarla.cz/t1/490x490/b1/4e/RID000002699696/RID000002699696_306.jpg?ts1720785151
Nicméně jsem Vám reklamaci uznal a nyní čekám, až mi zboží zašlete zpět.
Věřím, že spolu vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.
Váš Karel -
Běžná cena , napsaná na krabici výrobku, je nižší než fakturovaná - prodejní. Jedná se o rozbalený výrobek.
Reakce obchodu OdKarla.cz
Dobrý den, paní Sládková.
Vždy prodávám to, co vidíte na fotografiích produktu, můžete si ověřit zde: https://kobra.odkarla.cz/t1/490x490/f2/a4/RID000002661475/RID000002661475_301.jpg?ts1719926194
Opravdu se jedná o rozbalený výrobek, který byl ve stavu Jako nový a věřím, že to tak i je.
Co se týče ceny, která je uvedená na obalu, té si nemusíte vůbec všímat :). Nejedná se o prodejní nebo běžnou cenu. Jak si můžete ověřit např. zde: https://shop.nebosoft.net/product/b09yqc4bb8/pistola-juguete-pistolas-juguete-realista-accesorios-balas/, zbraň se běžně prodává za 980 Kč a Vy jste ji u mne koupila mnohem levněji.
Přeji, ať Vám zboží dělá samou radost.
- Došel prazdnej balik.
- Komunikace
Kupovala jsem 2 prsteny a 1 nabíječku(dohromady zaplaceno1307kč), místo prstenů mi došla pouze krabička od prstenu, a objednaná nabíječka došla rozbitá,už čekám 5ty den na vrácení peněz nebo odeslání mých prstenu a funkční nabíječky,Kupovala jsem k balíku i pojištění :).
Dobrý den, paní Palová.
Nastalá situace mne velmi mrzí. Jak jsem Vám psal v rámci reklamace, snažím se prsteny dohledat, abych Vám je mohl odeslat. K tomu je zapotřebí trocha pátrání. Pokud se mi ve skladu prsteny nepodaří najít, samozřejmě Vám vrátím co nejdříve peníze.
Prosím o strpení, věřím, že vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.
Váš Karel -
Aspoň vrátili peníze jak měli…
Reakce obchodu OdKarla.cz
Dobrý den, pane Pernický.
Mrzí mne, že jsem objednané zboží ve skladu nedohledal.
Prosím, napište mi na e-mail [email protected] a já Vám peníze za zrušenou objednávku pošlu na Vámi uvedený účet.
- neuvádí se stav zboží
Objednal jsem seniorský telefon. Zboží došlo vyčištěné, ale nefunkční. Baterka je mrtvá a v dodávce není nabíječka, což nebylo uvedeno.
Dobrý den, pane Trkane.
Mrzí mne, že jste nebyl se zbožím spokojený. V inzerátu opravdu bylo uvedeno, že je telefon bez veškerého příslušenství, tedy i bez nabíječky. Nicméně měl být i tak funkční.
Pokud není, zadejte mi, prosím, reklamaci na www.odkarla.cz/sos, kde s Vámi vše vyřeším k Vaší spokojenosti.
Zaslali nefungující přístroj
Reakce obchodu OdKarla.cz
Dobrý den, pane Jedličko.
Mrzí mne, že DVD nebylo funkční a za komplikace se Vám velmi omlouvám.
Vidím, že spolu již řešíme v rámci reklamace vrácení zboží. Věřím, že rychlost a způsob řešení reklamace Vám prvotní zklamání vynahradí.
Necelá objednávka
Reakce obchodu OdKarla.cz
Dobrý den, paní Lušovská.
Mrzí mne, že nebylo vše v pořádku. Nikde jste mne o žádné nekompletnosti neinformovala, nemohu tedy posoudit, co Vám nedorazilo. Pouze tedy u jednoho produktu vidím, že u něj je uvedeno, že je nekompletní, můžete si ověřit zde: https://www.odkarla.cz/informace-o-produktu?productId=3100964.
Samozřejmě, pokud nejste se zbožím spokojená nebo není ve stavu, jaký jste očekávala, problém s Vámi rád vyřeším, pokud o něm vím. Zadejte mi, prosím, reklamaci na www.odkarla.cz/sos a popište mi tam problém.
Ozvu se Vám s možnostmi řešení, které Vám budou jistě vyhovovat.
Váš Karel -
- Rychle dodani pokud mate stesti a je vse skladem.
- Casto na vas nekde vyskoci kupon kterej nefunguje - na eshopu karla.
- Ceny jsou celkem naprt. Ale existuje 30% kupon, nekdy i 33% a s nim uz jsou dobre. Bohuzel tyhle kupony jsou dost vzacne / blbe se hledaji.
Bez 30% kuponu nenakupujte, jen a pouze s nim.
Dobrý den, pane Krausi.
Pravděpodobně zde popisujete situaci, kterou jste řešil s kolegyní se slevovým kódem, který byl již neplatný.
Jak Vám kolegyně vysvětlovala, slevový kód, který jste chtěl uplatnit v objednávce, byl platný do 11.8., ale Vy jste objednávku vytvořil až 12.8., kdy slevový kód již nebyl platný a tak nemohl být v objednávce použit.
Samozřejmě mám i jiné slevy, které jsou každý den výhodné a mohou být na jiné zboží. Stačí si počkat na tu správnou slevu a zboží můžete mít ještě výhodněji.
- Žádná
- Objednání na zásilkovnu došlo českou poštou..
- Ačkoliv psaly jak nové tak pravý stav byl vysoce opotřebené
Dobrý den pane Wiltschi.
Mrzí mne, že jste nebyl spokojen.
Ve Vaší objednávce vidím, že jste si jako dopravce zvolil Českou poštu. Žádná změna v objednávce z mé strany neproběhla.
Pokud máte se zbožím nějaký problém anebo neodpovídá Vašim představám, zadejte mi, prosím, reklamaci na www.odkarla.cz/sos, kde s Vámi vše vyřeším, věřím, že k Vaší spokojenosti.
Váš Karel -
Balíček neodpovídal nabídce, která byla inzerovaná. Telefon nikdo nezvedá, na reklamaci nikdo nereaguje.
Dobrý den pane Hubschi.
Komplikace s Vaší objednávkou mne velmi mrzí.
Reklamace je v tuto chvíli již dořešena dle Vašeho výběru z mnou nabízených možností a peníze jsem Vám již odeslal.
Věřím tedy, že je již vše v pořádku.
Váš Karel -
- Nabizi zbozi, ktere nema.
Reakce obchodu OdKarla.cz
Dobrý den, pane Kapusníku.
Velmi mne komplikace s Vaší objednávkou mrzí.
Na svém eshopu nabízím tisíce možných produktů a bohužel se ve výjimečných případech může stát, že se produkt během balení nepodaří dohledat.
O této skutečnosti jsem Vás obratem informoval a zažádal o strpení, abych v hledání mohl pokračovat a zboží Vám doručit.
Jelikož se ani o opětovném pátrání produkt dohledat nepodařilo, informoval jsem Vás o této skutečnosti emailem a zadal pokyn v vrácení Vaší platby.
- Hezké webovky
- Nakoupil jsem 2x a v obou případech mi přišlo nefunkční zboží = nespolehlivost
Reakce obchodu OdKarla.cz
Dobrý den, pane Podroužku.
Mrzí mne, že jsem Vás ani na podruhé nepotěšil.
Můj eshop je výhradně zaměřen na bazarové zboží, kde se bohužel některé vady výrobku mohou projevit, až později.
Reklamaci jsem společně s Vámi dořešil na základě Vašeho výběru možností řešení a věřím, že Vaše příští objednávka bude v pořádku.
Váš Karel