Před 11 dny objednáno a stále zboží nedorazilo.
Vážený Zbyňku,
velice se Vám omlouváme za komplikace!
Kolegyně z branické pobočky Vám hned po vytvoření rezervace odeslaly emaily s informacemi o objednaném zboží, nicméně bohužel udělaly chybu v emailové adrese a proto Vám informace nebyly doručeny.
Ještě jednou se velice omlouváme a situaci hned napravíme.
Hezký den
Tým Bikers Crown -
Prodávají něco co nemají. V momentě objednávky, jsem ještě kontroloval skladovou dostupnost a moje velikost helmy bla na centrálním skladu. Druhý den po objednávce mě kontaktovali, že se omlouvají, že zboží není a že mi nabízejí alternativu, ale už né za 4700 za kolik jsem objednával, ale za 6700. Toš to jsem je poslall do řitě
Dobrý den Václave,
ještě jednou se Vám omlouváme za komplikace, které nastaly v případě vaší objednávky.
Bikers Crown s.r.o. -
Chápu, že se chtěli zbavit posledního kusu, který možná vyzkoušela celá řada lidí, ale pak to měli přiznat a ne poslat šuntovní zboží jako by nic.
Vážený Tomáši,
touto cestou bychom se Vám chtěli srdečně omluvit za nastalé komplikace.
Vaše negativní hodnocení nás velmi mrzí a o to víc, že jste nás nekontaktoval, abychom mohli celou situaci vyřešit k vaší spokojenosti.
Pokud jste obdržel nevyhovující, poškozené nebo jinak znehodnocené rukavice, měl jste nás informovat. Domluvili bychom se na nějakém řešení, které by Vám vyhovovalo.
Navíc při objednání zboží prostřednictvím e-shopu, máte ze zákona nárok na výměnu nebo vrácení zboží bez udání důvodu a to ve lhůtě 14-ti dnů od převzetí.
Pokud chcete situaci dodatečně vyřešit, napište nám na email [email protected].
Tým Bikers Crown -
- Dle e-shopu bylo zboží skladem, přesto stále bez reakce, stejně jako další objednávka kalhot.
Vážený zákazníku,
dovolte, abychom se Vám srdečně omluvili.
Tato chyba nás velmi mrzí. Pochybení neprodleně napravíme.
Tým Bikers Crown -
zboží zatím nemám tak není co hodnotit
Vážený zákazníku,
dovolte, abychom se vyjádřili k Vámi udělenému negativnímu hodnocení, které je z našeho pohledu bezdůvodné.
Internetovou registraci jste si prostřednictvím našeho eshopu vytvořil dne 16.12. ve 20:45 hod. Následující pracovní den jste byl ve 12:55 hod. kontaktován jednou ze zaměstnankyň naší pražské prodejny a byl jste informován o nedostupnosti jedné položky na dané pobočce. Po telefonu jste se se zaměstnankyní domluvil, že celou rezervaci vyřešíte a pro zboží se zastavíte po Novém roce, až budou na Ořechu dostupné obě dvě objednané položky. Věřte, že jakmile bude Vámi zvolená pobočka otevřena, budete znovu informován některým naším zaměstnancem, že máte zboží připravené k vyzvednutí.
- Dodano jen napul
Ackoliv zbozi bylo skladem,tak mi oznamili,ze ho proste nemaji...
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za hodnocení. Bohužel, zboží, které jste si objednal, si zakoupil zákazník před Vámi, a než se aktualizoval stav na skladě, vytvořil jste si objednávku.
Velmi nás mrzí tyto nesrovnalosti a doufáme, že v budoucnu budete s případnými dalšími nákupy spokojen.
Bikers Crown, s.r.o -
- Personál nekomunikuje nevolá když dorazí zboží
Reklamace poškozeného zboží vyřizována kladně, ale vše trvalo dlouho a slečny nebyly schopny zavolat , že zboží dorazilo na prodejnu.
Vážený zákazníku,
velice se omlouváme za delší čekací lhůtu a komplikace spojené s vaší internetovou rezervací.
Vynasnažíme se, aby další případné nákupy proběhly k vaší naprosté spokojenosti.
pozor přijde Vám SMS ,že objednávka je připravena k vyzvednutí
když přijedete v mém případě 50km na pobočku tak Vám řeknou ,že zboží je nekompletníReakce obchodu Bikers Crown
Vážený Vítku,
touto cestou se Vám ještě jednou omlouváme za komplikace, které nastaly v souvislosti s vaší internetovou rezervací.
Informační SMS o připraveném zboží samozřejmě zákazníkům zasíláme, nicméně až ve chvíli, kdy je jejich zboží skutečně nachystáno k vyzvednutí, nikoliv v případě, že je jejich požadavek nekompletní, jak vy mylně uvádíte. Ve vašem případě bohužel došlo k nedopatření a přehlédnutí požadovaného množství chráničů, za což jsme se Vám již mnohokrát omluvili. Věřte, že nás tato chyba velmi mrzí.
Pevně věříme, že v případě vašich dalších návštěv, budete našimi službami velmi mile překvapen a že budete odcházet spokojen.
Tým Bikers Crown -
Neuveritelne. Vse co uvadeji na strankach a nabizeji nemaji. Volal mi prodejce ze lze jen objednat do 3 tydnu.
Reakce obchodu Bikers Crown
Vážený Jaroslave, netuším jak jste přišel na to, že VŠE co uvádíme na stránkách nemáme skladem! To je přeci naprostý nesmysl... 95% nabízených produktů opravdu máme skladem, to je také jedna z hlavní výsad naší společnosti. Ano, některé produkty jsou na objednání přímo od výrobce např. výfuky Remus, garážová technika Bike-Lift, tlumiče Hyperpro apod. Vše co uvádíme na stránkách ovšem znamená, že buď máme na prodejnách, centrálním skladu nebo dokážeme objednat přímo od výrobce. U každého produktu je hned vidět, na jaké pobočce se nachází. Pokud jsou všude křížky, skladem na našich prodejnách daný produkt není, ale dokážeme ho objednat přímo od výrobce (pokud není výrobek ve výprodeji/likvidaci). Je nám líto, že jsme vám nemohli vyhovět okamžitě, ale takové zavádějící informace, které zde publikujete nejsou vůbec pravdivé a akorát škodíte jménu naší společnosti. Pokud se chcete k dané věci více vyjádřit, obraťte se prosím na můj email [email protected]
- Výborná komunikace online podpora
- Doručení na prodejnu
- Asi špatná komunikace mezi obchody
Je to moje první zkušenost tak to není příliš vypovídací info o skutečných kvalitách firmy.
Zboží objednané v pondělí, za týden jsem objednávku zjišťoval jak to vypadá,na podpoře to asi popohnali ,záhy došel email z obchodu ,že zboží dojde na obchod cca. 4dny. Ještě se neozvali. Problém je asi v tom že jsem si objednal boty ve slevě z jiné prodejny a doručení na další prodejnu kvůli vyzkoušení .Reakce obchodu Bikers Crown
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za udělenou recenzi, ač negativní.
Rádi bychom se Vám touto cestou omluvili za prodlení s vyřízením vaší rezervace. Jen na vysvětlenou, zboží jste si zarezervoval na zlínské prodejně dne 17.7.2017, což bylo dva dny po jejím otevření. Celý týden se ve Zlíně potýkali s technickými problémy, díky kterým prodejna vaší rezervaci neobdržela. Po urgenci z vaší strany byla rezervace na prodejnu přeposlána online podporou.
Věříme, že se Vám ze zlínské pobočky dostalo všech potřebných informací a že si budete moci zboží v dohledné době vyzvednout.
Ještě jednou se Vám srdečně omlouváme.
- dobrý sortiment
- síť kamenných prodejen
- personál je úplně mimo
- jedině objednat po netu a pak vyzvednout
- chodit se poradit na prodejnu je úplně zbytečné
Pokud něco rychle potřebujete vyzvednout nebo nechcete platit poštovné a vyzvednout na pobočce, pak super. Jinak na prodejně samotné moc nepochodíte.
Vážený zákazníku,
na Vámi zvolené prodejně Jihlava zaučujeme nový personál.
Z tohoto důvodu Vám zřejmě nebyla nabídnuta uspokojivá odpověď.
Tímto Vás prosíme o trpělivost.
Veříme, že příští nákup bude již bez chyby.
Bikers Crown s.r.o -
- Většina zboží nemá technické parametry..
Kupované páčky na moto a nebyla zde ani šířka ani délka nic.. samozřejmě to nepasovalo..
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za zaslání recenze. Nedostatky, které zmiňujete se pokusíme co nejdříve napravit k Vaší spokojenosti.
Tímto Vám děkujeme za vyjádření.
Bikers Crown s.r.o -
- Nemožnost vrátit 1x vyzkoušenou, údajně znečištěnou helmu je podle mne zvláštní. Zvláště, když jsem si chtěl koupit helmu dražší. Ale údajně je tohle vaše prodejní politika. Já jsem se zase rozhodl, že si u vás již nic nekoupím.
Vážený zákazníku,
velice nás mrzí vaše negativní hodnocení a to především proto, že není pravdivé a oprávněné.
Zboží zakoupené na prodejně, lze do 14-ti dnů od nákupu bez problému vyměnit, nicméně musí být dodržena stanovená pravidla. Pokud se rozhodnete, že chcete zboží na pobočce vyměnit, musíte jej přinést v takovém stavu, v jakém jste jej na prodejně zakoupil. Tedy musí být opatřeno visačkami, nesmí jevit známky nošení a nesmí být znečištěné, což ve vašem případě nebylo dodrženo.
Přilbu jste na naší pobočku v Brně přinesl značně znečištěnou make-upem a dokonce na druhý pokus, kdy jste navštívil pobočku za účelem výměny zboží, jste přinesl přilbu nejen znečištěnou, ale dokonce i s mokrým polstrováním.
V tomto případě Vám zaměstnanci prodejny skutečně nemohli vyhovět.
Bikers Crown -
- pohodlí
mě došlo zboží jiné než jsem objednal ( jde o barvu brýlí )
Vážený zákazníku,
omlouváme se za způsobené komplikace. Věříme, že tato situace se již nestane.
Děkujeme Vám za zaslání recenze. Chybu jsme již na našem eshopu napravili..
- zboží skladem
- Měnící se podmínky prodej a reklamace zboží
Zboží bylo objednáno přes internetový obchod s osobním odběrem na pobočce Liberec. Zaplaceno a odebráno.
Přes opakované nabíjení se mi baterii nepodařilo nabít. Při startu si baterie tzv: cvakla, ale neotočila motorem, světlo sotva svítilo.
Při reklamaci a na mou žádosti o odstoupení od smlouvy mi bylo sděleno, že se již nejedná o internetový obchod, neboť jsem si zboží odebral a zaplatil na prodejně (dle pozdějšího mého zjištění podle novely OZ se i přes osobní odběr jedná o int. obchod a od obchodu se od 14 dnů dá odstoupit). Prodavačka začala tedy vyřizovat reklamaci s tím, že jsem byl ujištěn, že bude vyřízena v co nejkratší době a bude mi zaslána SMS. Opáčil jsem se, že doufám, že toto nebude poslední 30-tý den. Byl jsem ujištěn, že určitě ne. Protokol o reklamaci byl sepsán a podepsán. Jelikož jsem debil a nevzal si s sebou brýle na čtení, tak jsem až doma zjistil, že v poznámce je u dohody dodavatele a reklamujícího o způsobu vyřízení reklamace uvedeno, že obě strany souhlas s vyřízením reklamace ve lhůtě 60 dnů (a to i přesto, že jsem prodavačku opakovaně upozornil, že předpokládám vyřízení do 30 dnů).
Přehodnocení internetového obchodu na obchod uzavřený na pobočce a prodloužení reklamační doby považuji ze strany dodavatele za velmi neseriózní.Reakce obchodu Bikers Crown
Vážený Luboši,
děkujeme za vaše hodnocení a omlouváme za nefunkčnost zakoupené baterie.
Dovolte, abychom Vámi zmiňované informace a popsanou situaci uvedli na pravou míru.
Prostřednictvím našeho eshopu jste si dne 12.4.2017 vytvořil internetovou rezervaci, nikoliv však internetovou objednávku, s osobním odběrem zboží na naší kamenné prodejně. V našich obchodních podmínkách, se kterými jste mimojiné musel před odesláním rezervace souhlasit, uvádíme, že kupujícímu při osobním odběru zboží na prodejně nevzniká právo na odstoupení od kupní smlouvy jako je tomu v případě klasické internetové objednávky. Není tedy pravda, že měníme podmínky prodeje, jak v hodnocení uvádíte.
Naše prodejny se samozřejmě snaží vyjít zákazníkům maximálně vstříc a v případě nákupu technických dílů umožňují vrácení zboží do 14-ti dnů. Jednou zásadní podmínkou pro vzetí zboží zpět je, že díl nesmí být použit a musí být v původním stavu jako při jeho zakoupení. Ve vašem případě jste do baterie již nalil kyselinu ( při zakoupení byla beterie suchá ), tudíž zaměstnanci prodejny nemohli přijmout baterii zpět jako nové a nepoužité zboží. Prodejna tedy jednala v souladu se všemi předpisy a váš požadavek začala vyřizovat jako reklamaci.
Bylo Vám přislíbeno, a tak je tomu vždy, že vaší reklamaci vyřídíme bez zbytečného odkladu a v co možná nejkratší době. Reklamaci jsme povinni vyřídit do 30-ti dnů od jejího převzetí, pouze ve vyjímečných případech, je možno se se zákazníkem domluvit na prodloužení této lhůty a to až na 60 dnů. Toto ale není váš případ, a proto políčko o prodloužené reklamační lhůtě nebylo zaškrtnuto.
Jelikož je pro nás spokojený zákazník prioritou, rádi bychom se s Vámi domluvili na nějakém schůdném řešení, které bude přijatelné pro obě strany.
Věříme, že v budoucnu k podobným případům již nebude docházet a že i nadále budete využívat našich služeb.
S přáním krásného dne
Tým Bikers Crown -
Ačkoli bylo objednané zboží dle web formuláře skladem, ve skutečnosti tomu tak nebylo. Komunikace s vedoucím prodejny v Brně na bodě mrazu. Jinak ostatní personál velice vstřícný, to zas ne že ne.
Kdybych tam nakupoval poprvé, asi by jsem byl velice znechucen, nicméně předešlé nákupy proběhly vždy v pořádku.Reakce obchodu Bikers Crown
Vážený zákazníku,
velice nás mrzí, že jste uvedl negativní hodnocení, ale dovolte, abychom vám objasnili celou situaci z našeho pohledu.
Zboží, které je možné zakoupit na našem eshopu, prodávají i naše prodejny. Pokud se jedná o poslední kusy v nabídce a některý zákazník koupí v tu samou chvíli stejné boží jako vy na prodejně, na našem eshopu se tato skutečnost objeví až po uplynutí tzv. replikačního procesu, který trvá až 20 minut. Ve vašem případě bohužel došlo k situaci, kdy zákazník před Vámi zakoupil Vámi požadované zboží na kamenné prodejně a eshop stále ukazoval, že je zboží skladem. Proto jsme Vám dané zboží nemohli zaslat. Náš eshop ukazuje pravdivou skladovou zásobu neboť je napojen na náš skladový systém. Bohužel někdy dochází k situacím jako je ta Vaše, za což se omlouváme.
Věříme, že tato situace již nenastane.
S přáním příjemného dne
Bikers Crown, s.r.o. -
- Zbozi prislo uplne jine nez jsem si objednal
Vážený zákazníku,
mrzí nás, že jste uvedl negativní reakci na nákup v našem eshopu.
Zboží, které jste si zarezervoval na naší prodejně jsme pro Vás stahovali u jiné pobočky.
Polep jste si osobně vyzvedával na kamenné prodejně, kde jste učinil i nákup. Měl jste možnost prohlédnout si výrobek a v případě vaší nespokojenosti ho vůbec nekupovat, což jste ale neudělal, proto moc nerozumíme vaší nespokojenosti.
S přáním příjemného dne
Bikers Crown, s.r.o. -
Zakoupil jsem plexisklo na moto, inzerováno v e-shopu včetně montážní sady, toho jsem si i ověřil na technické podpoře, zásilka dorazila v pořádku, ale bez montážní sady. Na dotazy a volání, jen zjišťujeme, budeme Vás informovat, po týdnu komunikace o ničem domluveno zaslání zpět... Po urgencích vráceny peníze po 10 dnech. Paradox plexisklo je stále na jejich stránkách nabízeno včetně montážní sady !!!Neděláte značce Bikers crown dobré jméno. Míra Všem motorkářům přeji spousty pohodových kilometrů v jedné stopě.
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za zaslání informací, které vedli k Vaší oprávněné nespokojenosti.
Tímto bychom se Vám chtěli omluvit, za způsobené nepříjemnosti. Celá situace nás velmi mrzí.
Věříme, že tato situace již nenastane.
Bikers Crown, s.r.o. -
- Přehledné inernetové stránky, široký sortiment.
- Nerespektuje otevírací dobu.
Obchod sice objednané zboží zašle na vybranou pobočku, ta je ale v uvedenu dobu zavřená - myslím, že doba opakovaného ježdění do obchodů a přizpůsobování se prodavačům je naštěstí pryč, takže za mě nikdy více zboží z plzeňské pobočky.
Vážený pane Čechu,
velice nás mrzí vaše negativní hodnocení. Rádi bychom Vám ale touto cestou objasnili celou situaci.
Internetovou rezervaci s požadavkem na vyzvednutí zboží v Plzni jste si vytvořil dne 3.1.2017 ve večerních hodinách. V termínu od 24.12.2016 do 6.1.2017 měla prodejna v Plzni zavřeno. Důvodem zavřené pobočky byly vánoční svátky a na ně navazující inventura. Informace o této skutečnosti byly již s předstihem zveřejněny na našem webu.
Následující pracovní den po zaslání vaší rezervace - středa 4.1. - jsme se s Vámi pokoušeli telefonicky spojit a informovat vás o skutečnostech, které jsou zmíněné výše. Pokus o telefonické spojení byl bohužel bezúspěšný.
I přes vaše rozhořčení, ač neoprávněné, doufáme, že naši prodejnu v Plzni či jakoukoliv jinou v nejbližší době opět a rád navštívíte.
Věříme, že se setkáte s vřelým přístupem a ochotou vyhovět požadavkům zákazníka.
Bikers Crown s.r.o. -
Objednal jsem si zboží ve slevě za cenu 264,-Kč 24.12.2016, když jsem si po výzvě pro zboží přišel chtěli po mě 330,-Kč s odůvodněním, že je již po slevě, to že jsem jej neměl možnost vyzvednout, protože měli zavřeno je jejich problém a řekl bych, že je to podvodné klamání zákazníků. Já jsem si zboží objednal se slevou mezi svátky měli zavřeno a po novém roce inventuru, takže jsem neměl možnost si přijít jindy.
Vážený zákazníku,
dovolte, abychom se Vám touto cestou omluvili za komplikace vzniklé v souvislosti s vaší internetovou rezervací.
Prodejna uznala své pochybení a v nejbližších dnech vás bude kontaktovat a domluví se s Vámi na vyřešení celé situace k vaší spokojenosti, pokud se tak však již nestalo.
Ještě jednou prosíme, přijměte naši srdečnou omluvu.
Bikers Crown s.r.o.