Objednal jsem si tři věci. Dvě trička a mikinu. Vše velikost xl a vše ve stejné barvě a to zelené. Po rozbalení balíčku hned na první pohled něco není v pořádku. Jedno tričko modré a mikina o velikosti 3xl. Dál už není co dodat.
Dobrý den, pane Roberte,
mrzí nás že jste obdržel jiné zboží, než jste objednal. Omlouváme se za pochybení a věříme, že se nám podaří chybu napravit k Vaší spokojenosti, zatím jsme ale od Vás neobdrželi zboží k výměně.
S přáním hezkého dne
Bikers Crown -
Objednal jsem si kombi v akci, po 6 dnech přišlo jen hodnocení, jak jsem spokojený s obchodem... kombinézu nemám a na emaily mi nikdo nereaguje....
Reakce obchodu Bikers Crown
omlouváme se za problém v komunikaci. Bohužel e-mail od Vás jsme nedohledali.
Kombinéza je pro Vás stále připravena v Chlumci nad Cidlinou v rezervaci a byl jste 31.10. o tom informován SMS.
Mrzí nás, že náš obchod nedoporučujete. Budeme rádi, když naši prodejnu navštívíte a kombinézu si vyzkoušíte.
S přáním příjemného dne
Tým Bikers Crown -
- Zrušení objednávky bez bližšího vysvetlení značí nedůvěryhodného smluvního partnera.
Reakce obchodu Bikers Crown
je nám líto, že dodavatel již nemá skladem.
Tři dny před stornováním požadavku jsme Vám zaslali e-mail s omluvou a vysvětlením.
Děkujeme za pochopení.
S pozdravem Bikers Crown -
Produkt není univerzální velikosti jak prodejce uvadí na svých stránkách, velikostí odpovídá "S max M. Reklamace neuznána.
Reakce obchodu Bikers Crown
ano, výrobce udává 1 universální velikost, nelze objednat jinou. Nabídky na výměnu za jiné zboží jste odmítl.
Je nám líto, že Vám helma Braincap neseděla.
S přáním krásného dne -
Zklamán a znechucen z komunikace na chatu Bikers Crownu. Toto byl poslední nákup zde. Buď se paní špatně vyspala nebo ji někdo predemnou pokazil den, každopádně se zachovala neprofesionálně.
Reakce obchodu Bikers Crown
děkujeme za Vaši objednávku.
Je nám líto, jestli se Vás způsob komunikace na Chatoo nějak dotkl, velice nás to mrzí.
Bylo Vám správně ověřeno a nabídnuto uchycení na Vaši motorku.
Kolegyně Vám psala znění smluvních podmínek v případě vrácení zboží zakoupené v kamenné prodejně,
což bylo ještě vysvětleno telefonicky.
Budeme rádi, když změníte názor.
S přáním příjemného dne
Bikers Crown -
V pražském obchodě jsem si rezervoval helmu a rukavice, měly být skladem. Obdržel jsem mail že helma není a bude do 5ti pracovních dnů, objednávku jsem stornoval. Nemáte na obchodě v helmách běžné velikosti M a L, často jen S nebo XL či XXL. Nakoupil jsem jinde, kde dodali obratem, nakonec helma, rukavice, boty i bunda.
Reakce obchodu Bikers Crown
mrzí nás že jste nebyl spokojen s rychlostí dodání zboží na pobočku. Bohužel zboží bylo skladem jiné prodejně a přesun Vám časově nevyhovoval. Velikostní řady se snažíme doplňovat, ale v průběhu sezony se může stát, že jsou některé méně dostupné. Budeme rádi, když se i přesto rozhodnete u nás příště nakoupit.
Hezký den přeje Bikers Crown -
- Již po několikáté nebylo nabízené zboží k dispozici.
Reakce obchodu Bikers Crown
mrzí nás, že jsme nemohli dodat objednané zboží. Helmu si objednali ve stejnou chvíli dva zákazníci a vy jste bohužel byl druhý. Jednalo se o poslední kus modelu se starší homologací, který již dodavatel nemá skladem a nelze ho tedy objednat, jak jste byl informován. Tato situace nastává ojediněle a u starších typů helem ve výprodeji již nejsou naše skladové zásoby takové, abychom vyhověli všem. Budeme rádi, když si z naší nabídky i přesto vyberete!
Hezký den přeje Bikers Crown -
- velikost absolutně neodpovídala tabulce firmy
podobné velikosti v Chlumci nebyly
Dobrý den, pane Martine,
děkujeme za Váš nákup, dle informací z prodejny bylo vyzkoušeno více modelů a s nákupem jste byl spokojen, proto moc dobře nerozumíme udělení negativního hodnocení. Za chybu v tabulce velikostí se velice omlouváme, již bylo předáno k opravě. Budeme se těšit na příští návštěvu.
S pozdravem Bikers Crown -
Dle informací z e-shopu, mělo být zboží doručeno do druhého dne,ale po šesti dnech stále zboží nedodáno.
Reakce obchodu Bikers Crown
omlouváme se, ale v tomto případě nešlo odeslání objednávky nijak urychlit. Doručení zboží do druhého dne platí pro zboží nacházejícím se na centrálním skladě, nebo na prodejně v Chlumci nad Cidlinou. Bohužel zboží, které jste objednala, neleželo na centrálním skladě, ani na Chlumecké pobočce. Zboží by již bylo doručeno, nebýt státního svátku. Dle sledovacího čísla by Vám měl balíček dnes být doručován. V případě dalších dotazů můžete kontaktovat naši zákaznickou podporu.
Bikers Crown -
přišlo jiné zboží než nabízejí.
Reakce obchodu Bikers Crown
jestliže Vám bylo doručen jiný náhradní díl k helmě, než jste si objednala, tak nás to mrzí a omlouváme se za to. Rádi vyřešíme obratem. Ale zatím takový požadavek od Vás neevidujeme.
S přáním příjemného dne Bikers Crown -
- Nákup přes internet a zboží vyzvednuto osobně, zboží nesedí chci ho vrátit a to nelze jen výměnou za jiné zboží, nevracejí peníze zpět. Špatně nastavené a trošku obchodní tah tohle už nefrčí.A to jsem obchodu ušetřil za poštovné a balné co mi bylo nabídnuto zadarmo za nákup, Škoda tenhle přístup mně zklamal . Kdybych si to nechal poslat, a zboží vrátil jelikož odstupují od smlouvy, peníze bych dostal zpět.aspoň tak to mají v podmínkách psané.
Reakce obchodu Bikers Crown
dovolte nám se vyjádřit k Vašemu hodnocení. Ve Vašem případě nákup nebyl učiněn na internetu, ale na kamenné prodejně. Na eshopu jste si vytvořil nezávaznou rezervaci na prodejnu, kde potom také došlo k uzavření kupní smlouvy. Při dokončování rezervace jste byl upozorněn, že tímto krokem ztrácíte nárok na vrácení či výměnu zboží ve 14-ti denní lhůtě. Na pobočce jste měl možnost si objednanou pláštěnku i tašku na nohu dostatečně prohlédnout a vyzkoušet.
Na vrácení či výměnu zboží zakoupeného v kamenné prodejně se nevztahuje žádný nárok na vrácení či výměnu, ale jako vstřícný krok jsme Vám nabídli výměnu za jiné zboží.
Tak, jak zmiňujete, můžete si nechat zboží zaslat a v zákonné lhůtě vyměnit, ale mnoho zákazníků považuje za výhodu právě možnost rezervace a vyzkoušení na prodejně.
- Neochota prodejce, špatná komunikace
Reakce obchodu Bikers Crown
omlouváme se, ale nerozumíme Vaší reakci. O stavu rezervace jste byl informován e-mailem a telefonicky bylo následně upřesněno připravení zboží. S tímto jste souhlasil, ale dosud jste si zboží nevyzvedl.
S pozdravem Bikers Crown -
- Boty které jsem zakoupila mají viditelný kaz na barvě levé boty. Jsou tam vybledlé fleky. Nevím, proč to někdo nezkontroloval než to poslali. Nebo si snad mysleli, že napíše zákazník spokojenou recenci?
Je to už třetí nákup. První moto bunda s každém na zipu a dírkou na vnitřní zadní části- kvůli odjezdu na moto dovolenou jsem to už nestihla řešit. Druhé džíny od Trilobitu- nepromokave- nedalo se v nich chodit, byly jak igelit a dřely do nohou. Třetí boty, které přišly s viditelným kazem. Už si tam nic nekoupím.
Dobrý den, paní Zlato,
velice nás mrzí, že zboží nedorazilo dle Vašeho očekávání. Proto je tu možnost zboží vyměnit nebo vrátit, což děláme obratem ke spokojenosti zákazníků. Jsme Vám k dispozici na zákaznické podpoře.
S pozdravem Bikers Crown -
Objednávka z 24.4. objednaná přes Heuréku. Kromě potvrzení objednávky žádné automatické info doteď (1.5.) - čekal jsem klasiku, tzn. potvrzení-zpracování-expedice. Nic.
27.4. mi to bylo divné, tak jsem napsal na Heuréku, na info. Odpověď: zásilka čeká na vyzvednutí u prodejce od 25.4.
28.4. zajedu na prodejnu, kde mi paní řekne, že zboží je na druhé prodejně a že dnes, možná přijede poštou odpoledne. A jestli chci, tak si do té druhé prodejny mužů pro to zajet. Jinak, že když to přijde, tak pošlou sms.
Je 1.5. a žádná sms nepřišla. Týden vůbec netuším co se s objednávkou děje. A to, že BC 5 dní přeposílá zboží z jedné pražské prodejny do druhé je přinejlepším fraška.
Jestli něco chcete z BC, jeďte osobně a rozhodně nenakupuje přes Heuréku. Očividně mají komunikační problémy.Reakce obchodu Bikers Crown
velice se omlouváme za opožděné nachystání zboží a chybějící info o průběhu vyřizování požadavku. Zpoždění způsobil problém s přepravou. Obsluha prodejny nabídla osobně rychlejší řešení.
Věříme, že příští objednávka proběhne hladce a neprodleně.
Děkujeme za pochopení.
Bikers Crown -
- Široká nabídka, dobré ceny, přehlednost.
- Místo mnou objednaného zboží přišel balík pro někoho jiného, po telefonické reklamaci jsem tento balík odevzdal dle instrukcí do Zásilkovny a od té doby čekám na dodání správného zboží...
Dobrý den Lukáši,
omlouváme se Vám za pochybení. Zásilka se správným zbožím je již na cestě k Vám. Byla odeslána hned, jakmile nám 2.5. byla doručena zásilka od Vás.
Věříme že budete s objednaným zbožím spokojen.
S přáním krásného dne
Bikers Crown -
Boty pěkné,ale špatně se obouvání
Reakce obchodu Bikers Crown
Dobrý den, děkujeme za vaši objednávku i recenzi. Mrzí nás, že se vám boty špatně nazouvají. Může to být způsobeno např. zvýšeným nártem, ale určitě máme v nabídce jiné alternativy, které by vám mohli vyhovovat. Pokud nejste s obuví spokojen, můžete ji vrátit bez udání důvodu do 14 dnů. Doporučujeme rovněž zajít na některou z našich prodejen, kde vám pomůžeme najít nejvhodnější motocyklovou obuv přímo pro vás. Těšíme se na vaši návštěvu!
Bikers Crown -
Boty zakoupené ve výprodeji.. Dorazily mi použité- ochozené, ušpiněné.. Měla jsem v plánu objednat i 4x džíny, po této zkušenosti již nikdy!
Reakce obchodu Bikers Crown
Dobrý den, v první řadě děkujeme za vaši objednávku i sepsání recenze. Mrzí nás, že jste obdržela výrobek, se kterým jste nebyla spokojena a vše bude následně dořešeno k vaší plné spokojenosti! Kolegyně ze zákaznické podpory se s vámi spojí telefonicky a domluvíte se spolu na způsobu řešení... Jen upozorním ostatní zákazníky na fakt, že boty, které jsme vám zaslali, v žádném případě nebyly ochozené a použité! Ano, patrně byly zkoušené zákazníkem před vám, který se v nich nejspíš prošel po prodejně (proto lehce zašpiněná podrážka), avšak v žádném případě nebyly boty použité. Mrzí nás negativní recenze a věříme, že vaše případné další objednávky již proběhnout bez sebemenších problémů. Ať se vám daří!
Tým Bikers Crown -
Jedním slovem podvodníci - výrobky XRC zadarmo drahý, sleva na zboží z ceny za kterou se nikdy neprodávalo a po té bombastické slevě stejné zboží jinde lacinější, přístup personálu k zákazníkovi v Chlumci je také kapitola sama pro sebe.
Reakce obchodu Bikers Crown
Dobrý den, Radku. Velice nás mrzí a rovněž zařáží vaše reakce na nákup v Bikers Crown a byl bych moc rád, kdybyste se mi ozval na email [email protected] a sdělil důvody vaší stížnosti. Jsme ochotni zodpovědět všechny vaše dotazy a v případě nalezení chyby, dát vše do pořádku! Vaše domněnka, že nabízíme slevy z ceny, za kterou se nikdy neprodávalo, je ovšem naprosto mylná a mrzí mě, že touto nepravdou odrazujete ostatní zákazníky od nákupu v Bikers Crown... I tak vám děkujeme za nákup a věřím, že případné další vaše objednávky již proběhnou bez sebemenších problémů...
Ing. Pavel Teplý
BIKERS CROWN -
- dobrá cena
- Helma je evidentně zkoušená x lidmi a byla bůhví jak dlouho někde v regálu (o tom nebyla nikde na eshopu ani zmínka)
- není v originálním balení
- nemá ani originální štítek
Helma dorazila v neoriginálním obalu (v nějakém no-name pytli) se strženým štítkem na přezce a bez fólie na sluneční cloně. Evidentně jí mělo x lidí na sobě. Navíc bez originální polystyrenové výstřelky v krabici, kde bylo vidět, že při přepravě helma lítala jak ping-pongový míček. Helmu jsem sice kupoval v akci, ale i tak bych čekal skutečně NOVOU helmu v originálním balení se štítkem, původně zabalenou apod... tohle mě trochu odradilo od dalších nákupů v Bikers Crown...
Dobrý den, pane Jakube,
velice nás mrzí, že jste nebyl s výrobkem spokojen. Máte pravdu, že byla helma dodána v neoriginálním balení a v jiné krabici, ale to se u vystavených kusů občas stává. Tak či tak, helma, kterou jsme vám zaslali, byla skutečně nová a nikdy použitá! Použité zboží v Bikers Crown vůbec nenabízíme. Jestliže nejste s helmou spokojen, můžete helmu vrátit a my vám zašleme jiný kus. V případě dalších dotazů se na nás neváhejte obrátit. Ať se vám daří!
Bikers Crown -
Boty objednány. Dle e-shopu ve všech obchodech až na téměř dva byly skladem. Až o několik dni později zavoláno že nejsou. O par dni později se znovu objevily na e-shopu že jsou skladem. Znovu objednáno a předpokládám že znovu nebudou ♂️ kdo ví jestli blbnou systémy nebo je problém někde jinde.
Reakce obchodu Bikers Crown
je nám líto, ale objednal jste si v pátek večer boty, které byly v požadované velikosti poslední, ostatní byly prodány během víkendu. Při balení před odesláním bylo zjištěno, že se jedná o záměnu. Na krabici byla uvedená jiná velikost, než na páru bot uvnitř. Proto jsme Vás hned po víkendu telefonicky informovali o stornování objednávky. Když se na skladě v pátek zjistila opačná záměna, kontaktovali jsme Vás, že by se mohlo podařit, jestli máte ještě zájem.
Mrzí nás to, budeme rádi, když si přesto v budoucnu u nás opět nakoupíte.
S pozdravem Bikers Crown