- Rychlost , cena
Reakce obchodu Nejlevnější kotoučky
děkuji Vám za Vaše 100% hodnocení našeho obchodu. Jsem rád, že jste spokojeni s naší službou a servisem pro zákazníky a rychlostí vyřízení Vaší objednávky.
Rychlost, komletnost dodávky.
Vstřicnost, rychlost, spolehlivost
- sortiment
vše ok.
RYCHLOST SPOLEHLIVOST
Jindřich Král -
- dobrá cena, komunikace i rychlost dodání
Jindřich Král -
Narychlo objednány těsně před vánocemi tašky na víno - zboží odpovídá popisu, rychlá dodávka. Plná spokojenost.
- nejlevnější nabídka zboží
Perfektní přístup, vyřízeno rychle. Vše OK
Rychlé jednání
- rychlost
Jindřich Král -
Výborná komunikace s prodejcem, rychlé řešení problémů, vyřízení objednávky obratem. Spolehlivý a důvěryhodný obchod. Doporučuji.
Reakce obchodu Nejlevnější kotoučky
děkuji Vám za Vaše 100% hodnocení a pochvalu našeho obchodu. Jsem rád, že jste spokojeni s naší službou a servisem pro zákazníky a rychlostí vyřízení Vaší objednávky.
Jindřich Král -
- Rychlé dodání, zboží došlo v pořádku.
Jindřich Král -
Rychlé dodání, příjemné ceny, určitě doporučujeme.
Jindřich Král -
- Super obchod, rychlost, ochota, ještě Vám pošlou lepící štítek s parametry objednaných kotoučků,/ příště nemusíte měřit a hledat, takže super pomoc/
Super obchod, rychlost, ochota, ještě Vám pošlou lepící štítek s parametry objednaných kotoučků,/ příště nemusíte měřit a hledat, takže super pomoc/.
Pokud hledáte ten správný kotouček, bezva návod kde a co měřit.Reakce obchodu Nejlevnější kotoučky
rychlé dodání
- rychlost
- Kvalita
- rychlost dodání
První objednávka a naprostá spokojenost
Jindřich Král -
Rychlé jednání i dodání zboží
Jindřich Král