rychlé a bezproblémové dodání
Reakce obchodu Nejlevnější kotoučky
děkuji Vám za Vaše 100% hodnocení našeho obchodu. Jsem rád, že jste spokojeni s naší službou a servisem pro zákazníky a rychlostí vyřízení Vaší objednávky.
Doporučuji!
Rychlost
Jindřich Král -
skvělý dodavatel, vše funguje jak má.
vše O.K.
Jindřich Král -
rychlé doručení, bezproblémové objednávání. Doporučujeme !
Jindřich Král -
- Objednávám již pár let a vždycky zboží dorazilo rychle a v pořádku. Jsem naprosto spokojená. Skvělá spolupráce!
- žádná
- Výborné jednání
- rychlý, spolehlivý
- rychlost
Jindřich Král -
- Nakupuji zde stále a vždy naprostá spokojenost.
Výhodou tohoto obchodu je cena a přesnost i rychlost vyřízení zakázky.
Reakce obchodu Nejlevnější kotoučky
Děkujeme za Vaše opakované objednávky a důvěru.
Jindřich Král -
Celková spokojenost. Dobrá cena, rychle dodáno....
Jindřich Král -
Dobrý cena, skladovost i rychlost doručení
Jindřich Král -
- Komunikace výborná, zboží přišlo rychle.
Doporučuji, spokojenost, rychlost.
rychlá reakce
- rychlost doručení super
Reakce obchodu Nejlevnější kotoučky
děkuji Vám za Vaše hodnocení našeho obchodu. Jsem rád, že jste spokojeni s naší službou a servisem pro zákazníky a rychlostí vyřízení Vaší objednávky.
- dobrá spolupráce
Nejrychlejší dodavatel, spolehlivost
Reakce obchodu Nejlevnější kotoučky
Ceníme si Vaší pochvaly, že jsme u Vás nejrychlejším dodavatelem.
Jindřich Král -
- Od objednání, je rychlé dodání. Spokojenost.
Jindřich Král