Reklama

Rychle,levně,opět vše vpořádku.

Reakce obchodu Nejlevnější kotoučky

děkuji Vám za Vaše 100% hodnocení našeho obchodu. Jsem rád, že jste spokojeni s naší službou a servisem pro zákazníky a rychlostí vyřízení Vaší objednávky.
    Také u nás najdete nabídku firemní hygieny, papírový program (Tork, Celtex, no name papíry), obalové materiály, kancelářské potřeby a širokou nabídku papírových a dárkových tašek.

Jindřich Král

Jsme spokojeni, vše proběhlo v pořádku.

• Zatím žádná výhoda - nemám peníze, nemám zboží
    • Možná způsob filtrace při vyhledávání
    • Rychlost předností tohoto obchodu fakt nebude. Kdo by to byl řekl, že na koutočky to platebního terminálu bude člověk čekat víc než týden - v roce 2025!

Zboží ani po týdnu nedorazilo

Reakce obchodu Nejlevnější kotoučky

ale Vámi objednané zboží v den objednání 29.6.25 (neděle) nebylo skladem? Je to uvedeno, jak na webu, tak pak v potvrzení objednávky co Vám přišlo do emailu. Dále pak odcházel email s informaci, že zboží které není skladem je objednáno a jeho dodání je do 14 dnů. Jednalo se o Bio termo kotouček 57/40/12.

Zboží je dnes 7.7.25 naskladněno od výrobce a objednávka bude vyřízena.

Škoda, že místo vypisování negativních recenzí si pečlivěji nepročtete informace, které Vám posíláme. V případě, že na zboží spěcháte, je možné si zavolat nebo nás kontaktovat emailem. Kotoučků do platebních terminálů máme v jiném materiálovém provedení dostatek a mohlo být změněno a obratem expedováno.

Děkuji za pochopení.

Jindřich Král

• ryhlé doručení do druhého dne

Dorazilo v pořádku.

Jindřich Král

super komunikace, dodáno obratem, velmi dobrá spolupráce

spokojenost

• rychlé dodání

žádná

• rychlost dodání
    • vše naprosto ok!

Jindřich Král

Poradili a ochotně zrušili špatně objednané zboží

Reakce obchodu Nejlevnější kotoučky

děkuji Vám za Vaše 100% hodnocení našeho obchodu. Jsem rád, že jste spokojeni s naší službou a servisem pro zákazníky.

• dobrá cena
    • rychlé dodání

• Rychlé dodání, perfektní balení

Maximální spokojenost

Jindřich Král

• Rychlé vyřízení objednávky.

Vše O.K.

Rychlé vyřízení

• Rychlé dodání

Jindřich Král

rychlost dodani, profesionalita, ochota resit zmeny v objednavce

nejnižší cena, rychlost dodání

Jindřich Král

• Široký sortiment, dobrá kvalita i ceny
    • Krátké dodací lhůty

Nakupujeme pravidelně již pár let a jsme spokojení jak s kvalitou, tak cenou. Oceňuji také vstřícné jednání. Vřele doporučuji

vše je v pořádku