Ještě nic nedorazilo
Reakce obchodu Nejlevnější kotoučky
Vaše objednávka obsahuje zboží zakázkové výroby. Tedy zboží, které je atypické má doručení/výrobu dle informace našich stránek v rozmezí 7 - 20 prac. dnů.
Navíc jsme dnes 25.7.24 společně tel. hovořili a ověřili jsme Vám termín dodání zboží z výroby, o kterém jsme Vás informovali.
Jindřich Král -
nic nepřišlo, není co hodnotit
Reakce obchodu Nejlevnější kotoučky
ve Vaší objednávce bylo objednáno zboží, které nebylo při objednání skladem a bylo na objednání u dodavatele. Objednací termín Vám běží a po naskladnění zboží od našeho dodavatele Vám bude kompletní objednávka expedována.
Jindřich Král -
Velmi dlouhá čekací doba.
Reakce obchodu Nejlevnější kotoučky
Vámi vybraný produkt (Bio kotoučky Blue4est) měl při Vašem objednání nastavenou dostupnost dodání 10 pracovních dnů. Bohužel v aktuální situaci na trhu s papírem dochází k výpadků v u zahraničního Evropského výrobce. Za toto zdržení Vaší objednávky, které je aktuálně již delší se Vám omlouváme a bude Vám z našeho systému nabídnut jiný druh kotoučku ve stejném rozměru. Zahraniční dodavatel nám zatím nepotvrdil termín možného dodání.
Děkuji za pochopení.
Jindřich Král -
- nepříznivá cena, rozhodně nesedí přívlastek "nejlevnější" !!!!!
Vážený zákazníku,
opravdu moc nerozumím Vašemu hodnocení. Ceny máme na našem již 11 let fungujícím obchodu naprosto transparentní a konkurence schopné.
Objednala jste u nás pro Váš obchod celkem tři položky. kartón papírů A4, karton kotoučků do pokladen a karton kotoučků pro terminály. A to s celkovou váhou objednávky přes 25 kg a to vše s dopravou zdarma a doručením do Vašeho obchodu Cipísek v Praze.
Chápu, je to pro Vás asi jen papír, ale dnešní povinnost vystavení daň. dokladu je povinnost každého slušného podnikatele.
Pokud porovnám Vaši nabídku z Vašeho obchodu a když opomenu, že 90% DĚTSKÝCH bot je dražších než 1100 Kč, ale že ani u nákupu jedno páru dětských bot v hodnotě 1900 Kč nemám u Vás dopravu zdarma., tak se prosím příště zamyslete, kdo muže či nemůže využívat přívlastek NEJLEVNĚJŠÍ.
Přeji Vám hodně úspěchů ve Vašem podnikání.
S pozdravem a přáním pohodového dne
J. Král -
Jiná cena na netu a jiná pak na faktuře
Reakce obchodu Nejlevnější kotoučky
Vážený zákazníku našeho obchodu.
Nerozum Vaší záporné recenzi, neboť systém automaticky generuje daňové doklady na základě VAŠEHO výběru zboží a cenové varianty v kartě produktu viz. příklad odkazu produktu na našem obchodě:
Zde mate jasnou přehlednou tabulku cen vs. množství. Po vybrání požadovaného množství v konkrétní ceně je Vám po potvrzení obj. v košíku generováno potvrzení na Váš email. V potvrzení, mate jasně uvedené Vámi vybrané zboží a cenu. Pokud by se Vám cokoliv nezdálo, nebo jste udělal CHYBU při výběru množství a tím pádem i ceny, stačí se obrátit na náš email nebo telefon.
Vaše recenze neodpovídá skutečnosti a jen haní naší profesionální a dlouholetou práci. Je dle mého názoru jen výsledkem Vaší nepozornosti a zbrklosti výběru. Viz. odkaz výše, máme v tab. cen v kartě produktu vše uvedeno naprosto přehledně, že zákazník VIDÍ za jakou cenu si zboží objednává.
Jindřich Král -
Zaslané kotoučky měly všechny 3 rozměry jiné než bylo požadováno - objednáno. Po výměně už jsou jiné jenom 2.
Reakce obchodu Nejlevnější kotoučky
reaguji na Vaši recenzi, z které opravdu moc nechápu Vámi popsanou stížnost? Pokud vím, řešili jsme společně, že z našeho skladu při expedici odešly omylem kotoučky s jinou dutinkou a informace se naši chybou nedostala k Vám, našemu zákazníkovi. Dutinka u dnešních tiskáren nemá velký význam na funkčnost kotoučku v tiskárně. Na základě Vašeho upozornění, že Vám byly doručeny kotoučky s dutinou 12 místo 17 a víte, že Vaše tiskárna kotouček s dutinkou 12 nevytočí až do konce, jsem se Vám za naši chybu omluvil a učinil okamžitou nápravu. Hned následující den Vám byly zdarma odeslány nové kotoučky s dutinkou 17 formou výměnného balíku. Při tel. hovoru a následně i emailem jste byl upozorněn, že nové kotoučky 80/70/17 jsou již v nové gramáži 48 g, na kterou se v rámci celé Evropy celoplošně přechází. To znamená, že kotouček má naprosto stejný návin metrů (58m), jen díky použitému papíru výroby je menší celkový průměr. Prosím tedy případně o Vaše upřesnění Vaší stížnosti na náš firemní email: [email protected].
Rád se budu dál Vaší stížnosti věnovat, tak abych docílil Vaší spokojenosti a Vaší důvěře.
Děkuji
Jindřich Král -
10 kotoučků 350-, Kč,v obchodě 78-, Kč.Tomu se říká nejlevnější?
Reakce obchodu Nejlevnější kotoučky
na Vaši zápornou recenzi mohu dodat jen to, že do obchodu si musíte DOJET či DOJÍT a my Vám zboží doručíme po Vašem kliknutí až k Vám do firmy s dopravou zdarma nebo s dobírkou zdarma. A navíc, né každý obchod zboží nabízí za cenu, jak vy uvádíte…. Pro větší úsporu máte vždy u nás možnost zvolit větší počet kusů a tím ušetřit.
Jindřich Král -
kotoučky do pokladny a terminálu, na webu uvedeno, že jsou do terminálu Ingenico a jsou moc veliké, nejdou tam, byl třeba menší návin-40mm. Proto raději měřte a nespoléhejte se na to, co je napsáno na webu
Dobrý den.
Vážený zákazníku, je důležité hlavně z Vaší strany vědět jaký model terminálu Ingenico máte. Pravděpodobně jste si u nás objednal kotoučky termo 57/50/12, které jsou určeny pro starší modely terminálů Ingenico i7910, i5100, i5310….viz. obrázek a popis v kartě produktů. U kotoučků termo 57/40/12 máme opět pro názornost uvedené obrázky jednotlivých terminálu a uvedení názvu modelu dnes nejpoužívanějších terminálů na českém trhu Ingenico ICT,IWL. Na webu mám uvedené ty nejpoužívanější a zatím jsem u zákazníka nenarazil, že by požadoval kotoučky pro jiné. Případně pokud zákazník nedohledá model co má v obchodě, tel. nás kontaktuje. V případě, že byste mne kontaktoval, když jste zjistil, že jste si objednal jiné kotoučky, tak bych Vám zboží rád vyměnil. Je to u nás standardní služba pro naše zákazníky. Bylo by to jistě lepší, než následně psát záporné recenze.
Děkuji
- došlo jiné zboží...
- nebere na vědom, že jsem chtěl jiné zboží...
je důležité být si vědom co chci ale je také důležité vnímat, že to nedojde....
Vážený zákazníku,
uniká mi význam Váši recenze. Vámi objednané zboží kotoučky termo 76/60/17 60 ks a termo 57/35/12 160 ks Vám byly odeslány již ve stejný den, co jste zboží objednal a to 18.4. Sám jsem objednávku expedoval. Do dnešního dne 2.5. jsem z Vaší strany neobdržel žádnou reklamaci emailem ani telefonicky. Proto ani nemohu vědět, že by Vám přišlo jiné zboží, jak údajně tvrdíte. Často se nám stává, že si zákazník objedná jiný rozměr, či druh něž potřebuje, ale bez problémů zboží měníme. A v případě, že bychom udělali chybu my, tak zákazníkovi automaticky zasíláme správné zboží a kurýr si obratem vyzvedává špatné. Budete tedy z naší strany emailem kontaktován s žádostí o upřesnění informací o údajně chybné zásilce zmíněné ve Vaší záporné recenzi.
Jindřich Král