- rychlost a ochota pomoci
Reakce obchodu Nejlevnější kotoučky
děkuji Vám za Vaše 100% hodnocení našeho obchodu. Jsem rád, že jste spokojeni s naší službou a servisem pro zákazníky a rychlostí vyřízení Vaší objednávky.
Bezproblémové objednání,rychlé dodání.Spokojenost
Rychlé vyřízení a dodání
Jindřich Král -
- Skladová zásoba a super komunikace
- rychlé vyřízení objednávky
- rychldobrý obchod
Jindřich Král -
hodně rychlé dodání , odebíráme jen odtud
+ rachlost, cena, komunikace
Jindřich Král -
dobrá cena, dobrá komunikace, rychlé dodání
bez problémů
- Ochotný pán na telefonu
- Rychlost vyřìzenì
- Rychlé jednání.
- solidnost
Reakce obchodu Nejlevnější kotoučky
děkuji Vám za Vaše 100% hodnocení našeho obchodu. Jsem rád, že jste spokojeni s naší službou.
rychlost
rychlé dodání
perfektní spolupráce
- ceny
- komunikace
- skladem uvedené zboží nebylo skladem
- objednávka nedorazila kompletní
- nedodržen deklarovaný termín doručení
U tohoto obchodníka objednáváme pravidelně. Bohužel jsme spoléhali, že když uvádí zboží skladem s deklarovaným doručením následující den, tak se tak stane. Bohužel nás nikdo nekontaktoval o nedostupnosti ani o neodeslání, až po naší iniciativě. Řešení následně přišlo ze strany majitele vcelku rychle, a proto i tento nedostatek, který věříme, že do budoucna napraví, budeme nakupovat i nadále.
Reakce obchodu Nejlevnější kotoučky
děkuji za Vaši recenzi a připomínku k nastalé situaci, která byla způsobena naší interní chybou. Aktuální situace na trhu s Vámi objednaným sortimentem (bílá stretch fólie) je u našich dodavatelů/výrobců kritická. Dodavatel nám nedodal již objednanou paletu fólií a následně chybou našeho skladníka se situace s expedicí Vaší objednávky bohužel řešila až následující den. Za tuto chybu se Vám ještě jednou omlouvám. Viz. náš tel. hovor pracujeme na naskladnění Vámi požadovaného zboží a aktuálně pro Vás zajišťujeme sortiment od jiných dodavatelských firem dle dohodnutého časového horizontu.
Děkuji za Vaše vstřícné jednání a za Vaši důvěru pro další společnou spolupráci.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Rychlé dodání.
- platba dobírkou