- Ceny
- Komunikace
Celkově spokojen
- Včasné dodání, dobrá komunikace,
- příjemné ceny
Obchod doporučuji, byla jsem spokojená jak se zbožím, tak s dodáním
Rychlé dodání, skříně parádní, snadná a vcelku rychlá montáž. Skříně jsou krásné.
- skvělá komunikace
- kvalitní zboží
- perfektně zabalené a dodané před termínem
V obchodě jsem nakupovala již 2x a vždy naprostá spokojenost:)
- Informovanost
- Cena (nej na trhu)
- Dřívější doručení než je uvedeno
- NIC
Celková spokojenost, lhůta doručení měla být okolo Vánoc (tedy přes měsíc od zakoupení), ale nábytek dorazil už začátkem prosince. Nábytek byl dobře zabalený, byl k němu návod a vše sedělo do posledního šroubku:) Navíc vypadá kvalitně. Před odesláním jsme byli kontaktováni sms zprávou o termínu doručeni i dalších informací (nutná částka v hotovosti či zajištění lidí pro odnos dovnitř). Tímto chci obchodu poděkovat za příjemný nákup, určitě ne naposledy :)
- Spokojenost
- Spokojenost
Doporučuji obchod
dobré ceny a celková spokojenost
Zboží je za přijatelnou cenu, komunikace s obchodem výborná, delší dodací doba je předem avizovaná, takže celková velká spokojenost.
Dodací doba sice dlouhá, ale počítala jsem s tím. Ceny výborné, doprava taky ok. Za mě 90%
- Co jsem objednal to jsem dostal, kvalita - spokojenost
- Malé zpoždění, ale aspoň jsem o něm věděl, informovali mě
- spokojená
Objednala jsem si na zakázku 2 židla,kde měla být dodací lhůta 40 pracovních dní.Dodáno bylo až za 5 měsíců.Tuto firmu nikdy více
Reakce obchodu NABYTKUJ.cz
Je nám velice líto, že doba doručení objednávky trvala takto dlouho, ikdyž dle doložených emailových komunikací byl pokus doručit objednávku daleko dřívější avšak zákaznice byla v nabízené termíny mimo domov, a proto se datum stále posouvalo.
- Zboží dorazilo v takové podobě, jakou jsem si objednala.
- Dlouhá dodací lhůta. Zmatek s platbou. Při dodání zboží nechtěli zaplatit, že je uhrazené, i když jsem nic předem neplatila. Samozřejmě jsem zaplatila.
- Objednala jsem si barove zidlicky, prisly v uplne jine barve jak dreva tak potahu :(
- Rychlost,kvalita
- Doprava zdarma
- Domluva s dopravou
- Dlouhá dodací lhůta
Zakoupili jsme koupelnovou vysokou skřínku jednoduchá montáž kvalita odpovídá ceně. Nicméně domluva ohledně doručení je velice zajímavá. Domluva byla ve středu ráno Vám bude skřínka doručena na uvedenou adresu. Vzhledem k času doručení byla skřínka doručena na jinou adresu to bylo v pořádku. ale v úterý o půl deváte večer volal polský řidič, kterému bylo v telefonu rozumět každé čtvrté slovo že za půl hodiny je u mne. Pro mne je toto důvod proč příště nenakoupím.
Reakce obchodu NABYTKUJ.cz
Před uskutečněním objednávky je u každého produktu na jeho produktové stránce uvedena doba doručení nábytku. Vše bylo doručeno dle plánu a tedy v souladu s podmínkami, které jsme zaručili.
Dovoz zboží v sobotu!!! Paráda...
- Cena nábytku
- Doprava zdarma
- Vše ostatní
Šatní skříň jsem objednávala 15.září 2018. Počítala jsem s tím, že dodací lhůta bude 40 dnů, a proto mě velice překvapilo, když mi volala paní zhruba po 14 dnech, že už je skříň vyrobená, a že ji předají dopravci, který mě bude kontaktovat předem a pak i v den doručení. Nikdo mě předem nekontaktoval, ale 4. října přišla smska, že se moc omlouvají, ale že zboží bohužel nemůžou doručit a o dalším termínu mě budou informovat. Mávla jsem nad tím rukou. Čekala jsem celý říjen, nikdo se neozval. Celý listopad se také nikdo neozval. Bylo už těsně před Vánocemi, kdy jsem si řekla, že se zkusím zeptat, jestli na skříň nezapomněli, nebo co se děje. Odpověděli rychle, že se omlouvají, ale skříň dodají v termínu 7.-12.ledna 2019. Bohužel v tom termínu se opět nikdo neozval. Žádná zpráva, žádný telefonát, nic. To už mě tedy opravdu vytočilo. Legraci ať si dělají z někoho jiného. Psala jsem tedy znovu na nabytkuj.cz. Byl mi přislíben termín 25.-26. ledna. Samozřejmě, že ani v tomto termínu skříň nepřivezli. Jak by také mohli, když 25. byl pátek a 26. sobota... Ale v pondělí volala nějaká paní, že následující pracovní den bude doručena mezi 14. a 16. hodinou. A bylo mi sděleno, ať je doma nějaký muž, který zboží odnese z auta. Paní jsem řekla, že chodím do práce, a že nejdřív se dostanu domů ve 3 hodiny. Řekla mi, že to není problém, že řidič kdyžtak počká. Následující den volal řidič - Polák, se kterým nebyla prakticky žádná domluva. Rozčiloval se, že na mě musí čekat a ve finále ani nepomohl manželovi odnést jednotlivé díly domů - podotýkám, že bydlíme v přízemí, takže žádné tahání do schodů.
Toto je tedy moje zkušenost s tímto obchodem. Dodací lhůta 95 pracovních dnů. Nikdy více, děkuji. -
Obchod garantuje dodání sedacích souprav do 40 prac. dnů, realita je jiná. Sedačka dorazila po 45 dnech a to jsem se 2x dotazovala 38 den, kdy bude doručeno. Řidič jezdí sám, doprava sice zdarma, ale uvítala bych raději pomoc nebo výnos na určité místo i za příplatek a ne vyložit zboží na chodník a odjet. Dále bych uvítala, přijemnější chování operátorky u telefonu.Rozhodně si na ní člověk nevylívá zlost, ale omluva by možná za nedodržení termínu dovozu stačila, místo suverénního chování, chtělo by si uvědomit, že chyba je na vaší straně, takže člověk milý nebude.
- Poměr kvalita je super/ceně
- Dlouha doba dodání
Dobrý den. Celkově s nábytkem jsem velice spokojená a ani sestavení nebyl větší problém, ale byla mi dodána nekompletní zásilka a reklamace a její doručení byla dlouhá. Po doručení chybějícího zboží řidič zastavil až od nás 3 vchody v dešti