• Dodací lhůta
    • Kvalita

Celkově jsme velmi spokojení s obchodem. Ačkoli jsme měli trochu obavy z polského zboží, šatní skříň jsme nakonec dali celkem v pohodě dohromady a musím říct, že je hezky bytelná a pěkná. Navíc byla za velmi hezkou cenu. Takže my doporučujeme. :-)

• Velký výběr zboží,

Spokojenost s dodáním, dopravou i komunikací.

• 60 %

• Levné ceny
    • Doprava

Koupila jsem zde kuch.linku.Perfektní cena za hezkou linku a nejlevnější na trhu.
    Doprava zdarma, ale v tomhle případě bych si radši doplatila třeba za Geis....pán volal v noci a chtěl předávat linku když dodání bylo domluveno až na druhý den. Nemluvě o tom že byl drzý a sprostý.Když už jsme se po delší době dohadování dohodli na ten další den tak na 7hod ráno a jak tam nikdo nebude tak odjede a nic ho nezajímalo i když byla domluva zcela jiná.

Podotýkám že při objednání jsem upozornovala že v místě dodání se nikdo nezdržuje a že je nutno volat na domluvu a né tohle.

Obchod super,ale další objednání budu moc zvažovat kvůli dopravě.

Reakce obchodu NABYTKUJ.cz

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Obratem bylo zahájeno řízení s řidičem daného vozu a sankciování. Velice nás tato situace mrzí a doufáme, že už se nikdy nebude v budoucnosti opakovat. Externí firma zajišťující dopravu od výrobce se Vám takto zprostředkovaně omlouvá za způsobené komplikace.

• 100 %

• Nábytek splnil mé očekávání, kvalita pěkná, přesná
    • delší doba čekání, ale vše došlo.

určitě doporučuji, komunikace v pořádku, zboží dodané, příště zase ráda využiji

• 100 %

• Cena, zdarma doprava. Vše dorazilo v pořádku.

Doporučuji

• 80 %

• Dodání v termínu.Sestavení bylo taky v pořádku.Celkově vše v pořádku.

Vše v pořádku

• Rychle dodání

Velká spokojenost

• 100 %

• Nákup proběhl v naprostém pořádku.

Doporučuji

• 100 %

• Super rychlost doručení až do domu
    • Skvělé výrobky vs cena

Nakoupim určitě znovu.

• zajímavý sortiment
    • delší dodací lhůta

dobrý poměr kvalita -cena

• 100 %

• zboží přišlo v pořádku a ve stanovené lhůtě

Dobrý obchod

• Jsme velice spokojeni

Rychlé dodání, slušná cena

• 100 %

Rychle dodani a zbozi (postel) je super! Doporucuji!

• 50 %

• OCHOTNÝ DOVOZCE
    • NEDODÁNÍ NÁBYTKU V TERMÍNU,KOMUNIKACE,ODKLÁDÁNÍ DOVOZU,ZBOŽÍ MĚLO BÝT DORUČENO ZAČÁTKEM ČERVNA,PŘÍSLO 21.6.NEBYLO KOMPLEKTNÍ,ZBYTEK DORUČEN AŽ 29.8.PO NĚKOLIKA URGENCÍCH

NEDOPORUČUJI

• 10 %

• Výhodná cena
    • dodané špatné komponenty
    • neochota
    • zdlouhavý reklamační proces
    • nedostupná asistenční linka
    • neetické chování řidiče dopravy

Naprosto neprofesionální přístup. Byly nám dodané špatné komponenty, takže celý nákup trval déle než 2 měsíce. Neochota, nedostupná asistenční linka a zdlouhavá náprava situace
    Rozhodně nedoporučuji..

Reakce obchodu NABYTKUJ.cz

Dobrý den, bylo by možné zveřejnit číslo objednávky abychom mohli danou situaci prošetřit? Děkujeme

Jsem spokojený

• 90 %

skříň, která se nám líbila, byla zde nejlevnější. Při montáži nechyběl jediný šroubek, nenastal jediný problém

• 100 %

• Rychlé dodání, velice dobrá komunikace, bezvadné zboží, příznivé ceny.
    • Nic

Obchod doporučuji.

• 100 %

• Jediný obchod,kde jsem sehnala vyhovující úzké skříně do dětského pokoje.
    • Přišel kvalitní nábytek za slušnou cenu.
    • My jsme spokojeni.
    • Nic

Nákup v tomto obchodě doporučuji-na zboží jsme čekali asi 6 týdnů,ale jsem velmi spokojena. Skříně,ač jsou úzké,slouží dle mých představ a na 100%

• 90 %

• Pestrý výběr, ochota, komunikace na 1.
    • Zdržení, že mi chyběly k sestavení šrouby, musela jsem týden počkat...a to mi vadilo, jinak by to bylo 100%.

Opět si budu tady vybírat. Byla jsem hodně spokojena.