- Termín, dodání, vše ok
Dobrý den.
Asi před třemi týdny jsem nakoupila v tomto obchodě poprvé.
Jsem spokojená, stěnu přivezli v předstihu, nepoškozené, řidič byl v pohodě.
I když jsme to rozbalili až po týdnu,tak bylo vše v pořádku, dostatečně zabalené, nepoškozené.
Jen jeden nedostatek se objevil až při montáži a sestavení nábytku.
Komora ze sestavy Romero, nemá šířku 120cm,jak je všude uváděno,ale130cm!!
Nechala jsem si udělat vyzualizaci a tam bylo počítáno taky se 120cm u komody, tudíž jsme museli sestavu situovat jinak. A u rohového regálu je třeba počítat taky alespoň s 80cm a ne jen s 63.5cm ,jinak je roh úplně utopený.... Tak to je můj poznatek se stěnou Romero....
Jinak bylo vše ok, nábytek je pěkný,celkem kvalitně vyrobený. -
- levné ceny
- velký výběr
- doručení skříně za 3 týdny, dle popisu mělo být až za 4-6 týdnů
- řidič byl ochotný a pomohl nám s balíky až do domu
- chtěl jsem do skříně 1 polici navíc, na mou žádost nebyla žádná reakce
- Doprava zdarma
Nákup v pořádku, komunikace vše ok až do doby než přišlo zboží. Po rozbalení měla skříň jinou barvu, ale úplně, měla být bílo-hnědá a přišla jen tmavě hnědá skoro černá.A od té doby házejí mrtvého brouka!
Reakce obchodu NABYTKUJ.cz
prosíme o číslo Vaší objednávky. Ihned zahájíme kroky k nápravě špatně dodaného zboží. -
- Kvalita
- Vše výborně zabalené
- Vše předvrtané jak má být
- Nic nechybělo
- Doručení dříve,než bylo původně avizováno
- Doručování jen úterý a pátek
- Doporučuje řidič sám,takže si zákazník musí zajistit vynesení do bytu.
Názor vesměs pozitivní.Doručení avizovali již po deseti denech,ale problém byl s vynesením do bytu.Řidič jezdí sám,takže si musíte zařídit někoho kdo Vám to vynese.Ale řidič byl ochotný a pomohl alespoň pár schodů k výtahu.Ale pro staršího člověka problém.
Domluva s operátorkami výborná. -
- šíroký výběr, dobrá komunikace, možnost dobírky, dovoz, dodržení termínu, komunikace
- ne všechny výrobky jsou k dispozici ve všech barvách;
z nabízeného sortimentu lze pokrýt své požadavky;
dosavadní zkušenost velmi dobrá;
doporučuji -
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- cena velice dobrá a velký výběr
- zboží bylo mírně poškozené, odřená dvířka a křivý šuplík a skřín bez návodu na sestavení
za málo peněz málo muziky
- - Dobrá komunikace se zákaznickým centrem
- - Dobrá komunikace s dopravcem
- - Zboží dodáno kompletní do posledního šroubku
- - Velmi špatný návod sestavení
- - Kvalita stěny je "na oko" dobrá, ale za ty peníze to určitě nestojí
- - Dodací lhůta je delší, než je garantováno
Objednala jsem si obývací stěnu, maximální spokojenost s průběhem nákupu až do chvíle, než jsme stěnu začali sestavovat. Návod k sestavení jsme měli chuť rozcupovat na kousky. Naprosto nepřehledný, neoznačení prken, takže nevíte, jaké máte kam dát a jakou stranou, protože chyběly i nakreslené díry na šrouby, u kroku číslo 5 zjistíte, že v kroku číslo 1 se mělo ještě něco přidělat, ale v kroku číslo 1 to uvedené není. Obchod by měl nabízet služby technika, který to sestaví a nebo dávat srozumitelné návody (a to jsem už návodů viděla hodně). Stěnu jsme nakonec sestavili, ale kvalitní není, pouze na oko vypadá dobře, jinak se skoro bojím skříňky otvírat, protože mechanismus (píst) není plynulý u 6 ze 7 skříněk a tak si divně "hopsá" - prt prt prt - a pak se otevře... Nákup v obchodě bych doporučila, ale ne tak složitých věcí na sestavení, jako je obývací stěna, případně si k tomu ještě zaplatit technika.
- Spokojenost
Děkuji
- vše ok
doporučuji
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
Se zbožím jsem spokojená, tetmín dodání byl dodržen. Určitě tyto služby budu využívat i v budoucnu.
- nejlepší cena, kvalita zpracování, komunikace obchodu naprosto bez problémů
- -delší dodací lhůty
Obchod proběhl v pořádku, s nábytkem jsme spokojeni
- spokojna vse jak ma byt
skrine odpovida popisu
- Levný,hezký,moderní nábytek
- Mínus,že chyběly 4 větší šroubky,místo toho byly malé a nějaké skoby na pověšení poličky.Jinak spokojeni, hlavně děti s novým pokojíček
Spokojenost ,můžu doporučit.
- Docela levný nábytek.
- Vypadá to pěkně.
- Možnost platit hotově u řidiče.
- I když byla dodací lhůta 4-5 týdnů, přišel nábytek už za 14 dní.
Spokojenost.
- Velký výběr zboží.
- Rychlá a bezproblémová komunikace.
- Doručení v pořádku.
- Nic.
Tento obchod můžu každému vřele doporučit.
Veškeré náležitosti týkající se prodeje proběhly rychle a bez komplikací.
Se zbožím jsme spokojeni. -
- Objednané zboží mi dorazilo nekompletní. Na mou reklamaci okamžitá reakce ,omluva a řešení. Byla jsem o všem podrobně seznámena. Polský řidič mi bez problémů vynesl zásilku až před dveře bytu.Se spožděním,ale v pořádku vše dorazilo.Poděkování společnosti za velmi vstřícnou komunikaci .Zboží za velice přijatelné ceny a široký sortiment,je z čeho si vybírat.
- Delší doba dodání