• nekvalitný tovar
    • každá topánka je iná

Špatná komunikace, nedorazilo mi potvrzení objednávky, ani informace o zaplacení zboží, na zboží jsem čekala o 14 dní déle než bylo avizováno, slečny na telefonu se chovaly nepříjemně, až arogantně. Nakupuji přes internet pravidelně, ale takové chování jsem nikde jinde nezažila.

• Nevrací peníze

Obchod nevrací peníze. Včerejším dnem vypršela zákonná doba pro vrácení peněz za vrácené zboží (14 dní) a ani po připomínkovém emailu peníze stále nemám na účtě. Určitě nedoporučuji, pokud je jen malá možnost, že zboží budete vracet.

• Dlouhé dodání zbozi

Před 6 dny jsem udělala objednávku zimní dětské bundy. Super, že už mi přišel 3x mail o tom, že zboží se chystá na cestu, ale jsem zvědavá, kdy vůbec dorazí. Úsměvné je, že mi dříve přijde tento dotazník než samotné zboží. Příště bude objednávat jinde.

Nereagují na emaily ohledně stavu objednávky.

Špatná komunikace s dopravcem společnosti PPL, stále čekám na uložení balíku do parcel shopu.

• Obchod nekomunikuje už jsem jim psal dva maily

• Brzké dodání
    • Po vrácení zboží nevrátili peníze v zákonné lhůtě. Dnes je to 14 dní od převzetí zpětné zásilky a peníze nikde.

Brzy dodají, ale pokud boty nevyhovují, na peníze si počkáte. Na webu píší, že vrací do 14 pracovních dnů, což je špatně. Musí vrátit do 14 dnů a počítají se dny i nepracovní.

• Nedodali zboží
    • Neinformují o zdržení objednávky

Objednané boty měli být doručené začátkem října. Ani po třech týdnech objednávku nemám. Informace o prodloužení termínu jsem od obchodu neobdržela

Zboží nedorazilo, ani jsem z obchodu nedostala zprávu.

Zbozi vraceno, vystaven dobropis, ale penize vraceny nebyly ani po vice nez 14 dnech. Celkove vraceni trva jiz kolem mesice, coz v soucasne dobe povazuji za neadekvatni.

• Nekomunikuji, sbozi skladem doslo za 5 dni, zbozi po tydnu reklamovano(po komunikaci s vyrobcem-z vlastni iniciativy-banalni oprava,kterou udelaji na pockani- prisiti jazyku 5xsteh). I po 30 dnech mi boty nedorazily a ani z naBoso zadne vyjadreni.

+velky vyber, moznost osobniho vyzvednuti na prodejnach
    - absolutni liknavost, po prodeji uplny nezajem.

• komunikace!
    • Nevrácení přeplatku

Při zadání online platby došlo k chybě a eshop mi znovu zaslal platební instrukce, dle kterých jsem provedla platbu převodem. Platba se však odečetla i z karty. Objednávku jsem provedla 30.8. a dosud mi nepřišla platba nazpět a na email nereaguji.
    Již neobjednám a boty mám chuť vrátit nazpět....
    Velké zklamání z tohoto eshopu.

Boty jsou nepohodlné, tvrdé.

Velmi nepříjemná obsluha. V obchodě dusno- je třeba větrat :-)

Zaplaceno! Zboží nemám!!!

• Rychlost dodání

Nějaké zboží jsem vracela, je to již více než 14 dní a peníze stále nemám :-( Po tel. rozhovoru mi jen bylo sděleno, že stále nejsou odeslány, že informaci předají dál.

Boty jsem vracela - nebyla mi dobropisována ani celá částka za boty a po vystavení dobropisu mi částka ještě vůbec nepřišla.

• Poloha obchodu - centrum Berouna

Paní prodavačka botám nerozumí, nepozná, zda sedí nebo nesedí, musíte ji žádat, aby se vůbec podívala, natož snad aby nohu změřila, tak jako to chodí v jiných BF obchodech. Navíc ji to očividně celkově moc nebaví. Sem už nikdy.

• Velký výběr od různých výrobců
    • Mám troje boty leguano, další 3 páry máme v rodině - 100% spokojenost
    • Není možnost telefonického kontaktu, jakýkoliv problém lze řešit pouze emaily s příliš dlouhou dobou reakce ze strany obchodu-5 dní.
    • Zdá se, že na úkor kvantity zaostává starost o zákazníka jako taková. Ve svém účtu máme zadáno fakturovat na jinou adresu, přesto mi zboží nezaslali podle tohoto nastavení a změnit FA prý dodatečně nejde.
    • Tabulka velikostí na stránkách absolutně nesouhlasí se skutečnou velikostí, díky tomu jsme zbytečně vraceli již troje boty. Nakonec jsme se sebrali a jeli si vybrat boty do obchodu přímo. Po upozornění na tento problém nám bylo sděleno s pokrčením ramen, že o tom vědí. Zřejmě nemají důvod toto řešit.