Zkušenost nic moc. Ani po týdnu mi obchod nedal vědět kdy bude zboží odesláno (Vše bylo skladem), už jsem jim poslala 2. e-mail a stále žádná odpověď… Super servis
- Špatně odeslaná objednávka jen částečně
- Nebyla jsem informována
- Mám ohodnotit zboží, které jsem dosud nedostala!!!
- Pokud zboží ještě dorazí Ok , ale mají to dát vědět, a nejlépe i kdy dorazí
- Adresa pro komunikaci???
Zmatek
- široký výběr barefootové obuvi
- při vrácení zboží bohužel trvalo 10 dní, než mi byl vystaven dobropis, na kterém je datum splatnosti posunuté o další 2 týdny, což je v rozporu s tvrzením v obchodních podmínkách, že Vám budou do 14 dní vráceny peníze za vrácené zboží. V reálu to trvá měsíc, a vzhledem k cenám barefootové obuvi si to ne každý může finančně dovolit mít takto dlouho blokované fin. prostředky
Čekání na peníze za vrácené zboží mě opravdu otrávilo. S takovou prodlevou jsem se u žádného eshopu nesetkala.
10 dni od uhradenia objednavky, ta stale nedorazila a na maily nikto neodpoveda.
preplneny obchod, neni cas se venovat zakaznikum.
už je to týden od objednání a žádná informace o doručení či expedici.
hlavně, že hodnocení eshopu už dorazilo... -
Botičky froddo přišly,bohužel zpracování nebylo kvalitní. Zatím se mi obchod na email neozval,tak je holt vrátím.
Objednala jsem zboží, které mělo být skladem. Po týdnu od objednání a zaplacení, zboží stále nedorazilo. Nemám ani žádnou informaci zda už bylo expedováno.
- Velmi pomalé doručování. Týden od objednání stále nemám zboží doma.
Zla komunikacia
Nevybavena zaplatena ovjednavka
Tovar z inej objednavky po tyzdni pouzitia znehodnoteny -
- po vrateni tovaru 4.7. stale neodoslali peniaze spat a uz je 29.7. a to si s nimi dopisujem este aj cez FB
otrasny pristup pri vrateni tovaru zrejme sa musim obratit na ČOI zakonna lehota 14 dni prekrocena uz o 10 dni stale sa len vyhovaraju este si zrejme aj vymysleli ze maju zly iban a preto platba nepresla. V ziadnom pripade neodporucam tento obchod
Kdybych se objednávku zaplacenou nepřihlasil asi by to byl problém. Podobné i u jiných nákupů
Namiesto originálu činske fejky
- Zbozi jsem vratila a penize zatim nikde, ackoli mi upravena faktura prisla uz pred 2 tydny. Na dotaz kdy budou vraceny penize zadna odpoved.
Boty měli dorazit za 2-3 týdny zatím nic,boty bych nedoporucila kvůli firmě, co je vyrábí,žádné info nic.
- Jedna bota byla větší, už roztažená. Psala jsem dotaz, zda mohu pár vyměnit za menší. V pokynech je možnost pouze reklamace nebo vrátit. Po 6 ti dnech mi stále nikdo neodpověděl.
Nechápu, proč mi přišlo hodnocení zásilky, která zatím po měsíci nepřišla. Z obchodu i psala paní, že sandále pro Mimi si mám koupit jinde, že již v té velikosti nemají a pro mne zatím nedorazily. Takže nevím co bych hodnotila.
Měla jsem vybrané botky, které jsem si jela osobně převzít a nejprve vyzkoušet do prodejny v Poděbradské ulici. Prodávají nás oslovil po 5 minutách, co jsem si prohlížela vystavené boty . Donesl boty, které jsem měla objednané z předešlého dne a dalších 15 minut si mě nikdo nevšímal. Samozřejmě mi boty neseděly, tak jsem vybírala další a čekala, jestli za mnou někdo přijde. Slyšela jsem, že mi tam nožky změří, zkontrolují na podoskopu, nic z toho se nestalo. Až když jsem se ozvala, začala se mi slečna prodavačka věnovat. Bylo dost náročné vybrat baleriny, které mi doslova padnou a budou pro mě pohodlné, s barefoot boty začínám a potřebovala jsem hodně poradit. Nakonec po hodině a půl jsem si vybrala a jsem s botkami velice spokojená.
Ten samý den jsem si objednala ještě jedny boty, které přišly po sedmi dnech. -
Nulová komunikace, ani za 6 týdnů nevyřešení reklamace.
- Komunikace
- Nereaguji
Psala jsem email v jakem stavu je moje objednavka. Bez reakce. Pri objednani uvedeno ze zbozi bude do tydne. Po 11 dnech bez reakce. Jsem velmi nespokojena,myslim ze objednavka za 7000 neni mala. Priste si objednam jinde.