20. 11. Objednáno a zaplaceno. Od té doby nic. (Je 28.11.) Avizované zpoždění odeslání 3-5 pracovních dní. I tak, nějaká informace by se hodila.

Od doby mojí objednávky není žádná komunikace ze stráni prodejce. Zboží jsem objednala před týdnem a do teď nemám ani email, že by bylo nějaký zpoždění nebo že zboží náhodou není skladem!

• Okamžitá platba a odeslání v den objednání je velkou nevýhodou!!Není umožněno odstoupení od smlouvy do 12 dnů, chybí kód pro okamžité vrácení zboží

Do dnešního dne bez odezvy!
    zboží jsem nepřevzala, vráceno zásilkovnou 30. 10.

• Výběr
    • Boty dorazily rychle
    • Na vracení peněz si počkáte

Nemám ráda, když obchod protahuje vracení peněz. Od dobropisu několik dní a pořád je nemám na účtu. Do 14 dní ze zákona chybí dva dny, pokud nedojdou (což tak nějak očekávám podle hodnocení tady), budeme si dlouze a nepřijemně povídat (!)

• Zboží stále nedoručeno. E-mailem mi bylo odpovězeno, že bude odesláno včera. Je to velmi nepříjemná situace, když už jsem boty zaplatila před týdnem!!

• Bohuzel nekompetentni obsluha, uz po nekolikate dlouhe cekani

• Absolutní nespolehlivost dodržet to co napisi do e-mailu i presto, ze si to u nich klient ověřuje a poté co nedrží co slíbí, tak žádná komunikace

• velký výběr
    • příjemné ceny ve slevě
    • lautr nic u nich nefunguje

Jednu špatnou recenzi už jsem psala a zádrhele bohužel pokračují.

Sandále osobně vyzvednuty, vzhledem k pěknému počasí ještě unošeny i přes poklidné tempo chodu e-shopu. Prodavač na prodejně v Dejvicích velmi ochotný a nápomocný!

Bohužel, peníze za vrácené nesedící boty nejsou na účtě ani daleko po skončení 14denní lhůty od vystavení vratky a to do toho ještě ani nepočítám několik dnů mezi fyzickým vrácením bot a zaevidováním vratky. Musela jsem urgovat. Stejnou zkušenost má i manžel, takže bohužel nejde o ojedinělý omyl. Tohle jsou bohužel už záležitosti, které by zajímaly i ČOI.

Nechápu, co se děje, zda málo personálu, či příliš velké ukousnuté sousto s letními slevami. Strategie propagace obchodu nadějná, ale na plynulém chodu e-shopu to bude chtít ještě hodně zapracovat.

• Nemají skladem velikosti

Odborný personál. Bohužel některé velikosti nejsou skladem a musíte objednat přes e-shop. Jinak doporucuji tam jet a boty zkoušet.

Vůbec mě zboží nepřišli do obchodu ani oznámení, ze není.

• Zatím nemám žádné info, zboží by mělo dorazit do kamenné prodejny, stále čekám.

• Zboží mělo být expedováno do 4 týdnů. Mám objednáno od 14. 07. 2023, dnes je 17. 08. 2023. Zboží nejen nemám, ale obchod neměl ani tu slušnost se za zpoždění omluvit (objasnit příčinu). Zde už nikdy!!! A ani "nepříteli" bych jej nedoporučila. V dnešní době skutečně n e s o l i d n í!!!!!

• Rychlé odeslání, akční cena

Předchozí nákupy jsem byla spokojená, nyní mi přišly boty, které jevily známky použití. Boty byly sice ve slevě, ale přesto jsem očekávala nový produkt. Tento produkt byl již očividně rozbalený a asi i delší dobu "zkoušený". Ocenila bych, kdyby byly produkty označené jako 2. jakost, rozbalené apod. aby s tím mohl zákazník počítat. Na můj email ohledně tohoto problému nikdo nereagoval.

NABOSO FOOT RECOVERY SOCKS RESIZE, vubec nesedi velikosti, misto prijemne masaze chodidel skrtily kolem kotniku, pokud bych je mela mit na nohach te pul hodiny, asi by mi nohy upadly.
    Jednanim obchodu jsem prekvapena a nikomu nedoporucuji.

Poslali špatnou velikost. Ze zákaznického servisu nepřišla žádná reakce na mail ani po dvou dnech.

• Měsíc čekám na vracení peněz, po 16ti dnech od vracení bot přišel sice dobropis, ale peníze nikde.

Na prodejně v Berouně silný nezájem, proto jsem zakoupila on-line. Bohužel vracení peněz trvá déle než garantují. Teda snad mi ještě přijdou, zatím po měsíci mám jen dobropis.

Objednal jsem si 3 páry ne úplně levných bot. Po 10 dnech kdy nic nedorazilo, tak volám na zákaznické číslo. Paní se mi strašně omlouvá, že jeden pár vůbec nemají skladem a druhý mají jen v jiné barvě.
    Ale kdybych se neozval, tak kdo by mi to řekl???

rychle dodani, bohuzel velmi nekvalitnich domacich bot

Sandály byly zabalené jen na volno v tenké plastové obálce, vypadaly už dost zkoušeně.

Před 10 dny jsem podal vratku, dodnes nemám žádnou informaci o přijetí zásilky, natož peníze.

• velký výběr
    • kamenné prodejny v Praze
    • z každého třetího příspěvku na Instagramu na mě koukají jejich spolupráce, zřejmě vědí, proč je potřebují
    • odeslání a vrácení zboží trvá neakceptovatelně dlouho

Absolutně neseriózní obchod. Ze tří objednávek ani jedna neproběhla hladce.

1) Objednala jsem boty ve středu v poledne, potřebovala jsem je do pátku, zvolila jsem tedy dopravu PPL, která doručuje do druhé dne. Boty do pátku nebyly odeslané, jela jsem je tedy vyzvednout do centrálního skladu na druhý konec Prahy osobně. Zaměstnankyně infolinky byla odměřená či unavená, stejně jako prodavač v obchodě. Dnes považuji za standard odeslání skladového zboží ten samý den, případně nejpozději den následující. Zdržení jsem přičítala probíhající avizované inventuře.

2) Další objednávku jsem udělala před 12 dny, zboží do teď nebylo odesláno. Než sandále přijdou, skončí léto.

3) Manžel též objednal boty, před 14 dny je vracel, protože mu neseděly. Do teď nebyla vratka ani zaevidována, vrácené peníze jsou kdesi v nedohlednu.

Otravná reklama, otřesná zkušenost, hrubě nedoporučuji.