• Ačkoliv bylo zboží skladem, expedice proběhla až po 7 dnech a zboží stále ještě nedorazilo.

Celý týden obchodu trvalo, než zboží, které měli skladem, expedovali.

Reakce obchodu MOJE železářství

děkujeme za recenzi, Vaše objednávka byla odeslána 5. pracovní den, z důvodu doprodání zboží. Omlouvám se za toto mírné zdržení. Skladem máme více než 27.000 položek, proto se občas stane, že se některé zboží doprodá, ale my se jej snažíme co nejdříve opět naskladnit. Omlouváme se za komplikace a věříme, že jste s objednávkou spokojen.

Team mojezelezarstvi.cz

Obchod mi poslal zboží, o kterém musel vědět, že je poškozené. Když jsem požadoval nápravu, referentka mi sdělila, že přece u výprodejového zboží musím počítat s tím, že má nějakou vadu. Žárovou deformaci tlakové nádoby u ručního rozprašovače pak označila jako "kosmetickou vadu". Zboží přitom bylo sice ozačeno jako "výprodej", ale šlo normálně objednat více kusů a cena nebyla o tolik nižší než na jiných webech, aby to vzbudilo nějaké podezření. Po objednávce dvou kusů napsali, že ale mají pouze poslední kus, ale nepadlo ani slovo o nějakém poškození. Je to evidentní pokus o oklamání zákazníka.

Reakce obchodu MOJE železářství

děkujeme za zpětnou vazbu, Vaši objednávkou určitě prověříme. Nicméně pokud nejste se zbožím spokojen, můžete ho ve 14denní lhůtě vrátit a my Vám vrátíme peníze, samozřejmě i včetně poštovného. Mrzí nás Vaše zkušenost, celou situaci ještě znovu prověříme a budeme Vás kontaktovat ohledně dalšího postupu.

S pozdravem a přáním krásného dne

• Rychlost
    • Zásilka byla nekompletní, chyběla jedna osa kolečka

Můj první nákup v tomto obchodě. A asi poslední.

Reakce obchodu MOJE železářství

děkujeme za recenzi. Velice nás mrzí Vaše zkušenost a to, že zásilka nebyla kompletní. Každý den odesíláme velké množství balíků, proto se nějakým nedopatřením mohlo stát, že Vaše zásilka nebyla kompletní. Nicméně pokud je s objednávkou jakýkoliv problém, či chybí nějaká položka, okamžitě to řešíme a chybějící komponent doposíláme v co nejkratším možném čase. Při jakémkoliv dotazu nás prosím kontaktuje na naší zákaznické podpoře, tel. 725 762 968, či prostřednictvím e-mailové adresy: [email protected]
    Omlouváme se za komplikace a věříme, že i přesto náš e-shop znovu navštívíte.

S pozdravem a přáním krásného dne

První nákup od prodejce. Všechno na 100%. Děkuji

Reakce obchodu MOJE železářství

děkujeme za pozitivní recenzi. Vaše spokojenost nás velmi těší a budeme rádi, když se k nám opět vrátíte.

Team mojezelezarstvi.cz

• "Nejvhodnější dopravní společnost" rovná se česká pošta. V e-shopech, kde nabízí odeslání jen čp zásadně nenakupuji, protože jedna jediná dodávka není OK, nenapadlo mně, že někdo poštu nazývá dopravní společností, takže jsem s důvěrou objednala a čp opět nezklamala a doručení nebylo bez komplikací
    • naprosto nevyhovující balení, nebyla použita krabice a slepené kartony se totálně rozpadly při převzetí zásilky. Je zázrak, že žádné zboží nechybělo

• Zboží objednáno 12.6 . Do dnešního dne to je 19.6. Zboží nemám
    • Za mě tento obchod už nikdy více, komunikace žádná a dodání zboží je jako když si ho objednám někde z Číny.

• komunikace

vše uváděno skladem, uhrazené zboží, na stav objednávky kdy bude odesláno nikdo neodpověděl

Dobrý den. Objednávku jsem odeslala před týdnem a nic?????? Žádné zboží zatím nedorazilo a rostliny rostou. Až mi zboží dorazí tak už ho možná ani nebudu moci použít, Takže, pokud má u vás objednávat zákazník v předstihu, jak to má vědět? Při vytváření objednávky jste nepsali kdy to doručíte. Za čekání by měla být poskytnuta výrazná sleva.

Reakce obchodu MOJE železářství

děkujeme za reakci. Velice se omlouváme, ale z důvodu enormního zájmu o spirálové tyče k rajčatům, které jste měla v objednávce, došlo k mírnému zdržení objednávek. Objednávky vykrýváme postupně podle data přijetí a platby, jelikož jste zvolila bankovní převod, nebyly tyče expedovány okamžitě (pro urychlení procesu expedice objednávky doporučujeme zvolit okamžitou platbu online kartou). Nicméně Vaše objednávka byla odeslána pátý pracovní den. Věříme, že i přes toto mírné zdržení je vše v pořádku a se zbožím jste spokojena.

Team mojezelezarstvi.cz

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

Dodává zboží, které se kompletuje složitě k vůli nepřesným dílům "stavebnice"

Reakce obchodu MOJE železářství

děkujeme za zpětnou vazbu. Kontaktujte nás prosím na naší zákaznické podpoře +420 725 762 968 | Po - Pá: 8:00 - 12:00, či e-mailové adrese: [email protected] a rádi s Vámi vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.

přišel mi prasklý koš

Reakce obchodu MOJE železářství

velice nás mrzí Vaše nespokojenost. Obraťte se na naší zákaznickou podporu, kde s Vámi vyřešíme reklamaci prasklého koše, který byl zřejmě poničen přepravní službou.
    Zákaznická podpora: 8:00-12:00
    +420 725 762 968
    [email protected]

• Sice výběr a dobré ceny
    • Komunikace šílená, miliony a miliony výmluv, když vám pošlou zboží na jinou poštu než je uvedeno v objednávce.
    • A konečná je když vám napíšou, když se vám to nelíbí zásilku nepřebírejte.

Chtělo by to trošku více snahy a píle, ne jen automatická činnost.

Reakce obchodu MOJE železářství

Vaše objednávka byla odeslána třetí pracovní den. Jelikož jste uvedl chybné PSČ, byla zásilka doručena na jinou pobočku České pošty. Jelikož jste objednávku s tímto PSČ potvrdil, nemohli jsme předpokládat, že je PSČ chybné, proto je třeba objednávku před potvrzením vždy zkontrolovat. Omlouváme se za komplikace, ovšem chyba v tomto případě není na naší straně. Mrzí nás Vaše nespokojenost, ovšem snažíme se dělat pro spokojenost zákazníků maximum.

Mojezelezarstvi.cz

• Za týden od objednávky nebyl e-shop schopen expedovat objednávku k osobnímu vyzvednutí, ačkoliv bylo objednané zboží deklarováno, že ho mají skladem.

Reakce obchodu MOJE železářství

mrzí nás Vaše nespokojenost, děláme však vše proto, aby zákazník byl spokojena a jeho objednávka byla expedována v co nejkratším možném termínu. U Vaší objednávky jedna položka byla doprodána do objednávek před Vámi a čekalo se na její doskladnění.
    Omlouváme se za zdržení.

Team mojezelezarstvi.cz

• Nalákají zákazníka na příjemnou cenu , pak se jim to rozleží v hlavě a objednávku zruší . Stálo mě to akorát čas . Aspoň , že vrátili peníze .

Reakce obchodu MOJE železářství

omlouváme se, ale nastala chyba v IT systému, kdy byla špatně uvedena cena 1kč za zboží, které jste si objednal. Vámi objednána položka se běžně prodává za 1762,-.
    Z tohoto důvodu jste byl předem informován o stornu objednávky a hned Vám byly vráceny peníze.

doposud žádná reakce ,zboží nemám

Reakce obchodu MOJE železářství

velice se omlouváme, ale zboží bylo doprodáno do objednávek před Vámi. Zboží se zdrželo na cestě ze zahraničí, proto expedice k Vám byla posunuta o týden. Ještě jednou se omlouváme za komplikace.

Team mojezelezarstvi.cz

platbu jsem dávno převedl na váš účet a do dnešního dne zatím objednané zboží nedorazilo. ( Objednávka 2023014685)
    S pozdravem.
    Mgr. Oldřich Keltner

Reakce obchodu MOJE železářství

Vaše objednávka není do dnešního dne zaplacena. Prosím, aby jste kontaktoval zákaznickou podporu pro kontrolu a dohledání platby:
    Zákaznická podpora:
    +420 725 762 968
    [email protected]

• přehledný web
    • ceny
    • chaos v informování zákazníka
    • chaos na prodejně a skladu není jasné kde končí jedno a začíná druhé

Objednal jsem zboží, které bylo skladem a zaplatil ihned, přišlo shrnutí objednávky a instrukce, že se má čekat na výzvu k vyzvednutí. Po týdnu stále žádná reakce, volám tedy co a jak, zboží je prý připraveno. Po vyzvednutí na prodejně/skladu za další cca 2dny přišla do mailu výzva k vyzvednutí zboží.... Na prodejně mi nedali žádný doklad/fakturu, myslel jsem, že bude v mailu ale dodatečně zjišťuji, že s výzvou k odběru přišlo pouze pdf s objednávkou stejné jako už přislo při vytvoření objednávky...

Reakce obchodu MOJE železářství

děkujeme za Vaše hodnocení.
    Omlouváme se za vzniklou situaci, ke které došlo v období dovolených kdy se nestíhalo vykrývat všechny objednávky v čase. Zboží je skladem na skladě, ne na prodejně. Faktura se posílá po podpisu odebraného zboží, což jste neučinil, proto Vám nebyla zaslána.

Team mojezelezarstvi.cz

Byla provedena objednavka na vice veci. Ani tyden po objednani a zaplaceni zadna reakce obchodu. Tedy volam a je mi receno, ze jedna polozka neni na sklade a jestli to chci poslat bez ni? Ano, ale myslim si, ze o tomto by mel informovat obchod, ne ze ja se mam doptavat, kde je zasilka. Nasledne nekompletni zasilka zaslana. Objednana stavebni kolecka podle popisku ve smontovanem stavu. Jake prekvapeni, kdyz prijdou nesmontovana. To je klamani zakaznika!

Reakce obchodu MOJE železářství

velice se omlouváme, ale došlo k situaci kdy byla jedna položka doprodána v objednávkách před Vámi a následně objednána dodavatelem. Po společné domluvě Vám byly vráceny peníze za chybějící položku a hned balík odeslán, dále balík zdržela přepravní společnost. Ještě jednou se omlouváme za zdržení.

Team mojezelezarstvi.cz

Když se po pár dnech nic nedělo a zaplacené zboží nebylo dodáno, tak jsem se snažila do e-shopu dovolat na jejich telefon, nejprve hlásil, že je buď mimo signál nebo nedostupný. Další dny jenom vyzváněl až spadl, žádné zpětné volání. Na email mi odpověděli, že oni nic, ale že pošta ztratila dodací papíry (což se později ukázalo jako nepravda a údajně jim pošta ztratila 28 dodávek??), požadovala jsem svoje zaplacené zboží, s tím, že problémy s poštou mne nezajímají, protože mám obchodní vztah s nimi. Zboží měli dál v nabídce a na skladě. Po dalších emailech bez jakékoliv konzultace se mnou, objednávku zrušili a po 13 dnech, kdy měli peníze mi je vrátili na účet, a to jenom proto, že jsem se nedala. Obchod rozhodně nedoporučuji! Zákazník mu nestojí ani za zvednutí telefonu.

Reakce obchodu MOJE železářství

velmi se ještě jednou omlouváme za způsobené komplikace, bohužel k Vaší zásilce byla ztracena data, je to ojedinělá situace, ale bohužel nastala. Zboží jsme Vám nemohli ihned doposlat, jelikož aktuálně nebylo skladem (naskladnění a dodací doba byla cca týden) a balík byl ztracený (čekali jsme tedy, až ho pošta najde a vrátí), proto jsme Vám ihned vrátili peníze, abyste zboží mohla koupit jinde. Mrzí nás Vaše rozhořčenost, ale snažili jsme se udělat vše proto, abyste byla spokojena, bohužel zboží které není skladem jsme opravdu neměli jak ihned odeslat, proto jediná možná varianta bylo vrácení peněz i přesto, že jste nesouhlasila s vrácením peněz a trvala na okamžitém zaslání zboží, o všem jsem Vás průběžně informovali a peníze ihned vrátili. (Další variantou bylo počkat na naskladnění cca týden, se kterou jste taktéž nesouhlasila, proto jsme postupovali tak, že jsme objednávku stornovali a vrátili peníze).

Hezký den přeje

• Rychlá komunikace
    • Objednané plastové sudy byli v pořádku,ale víka u sudů jsou rozbitá.

Reakce obchodu MOJE železářství

děkujeme za recenzi. Mrzí nás, že vlivem přepravy došlo k poškození zboží. Vše samozřejmě vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Hezký den
    Tam mojezelezarstvi.cz