Obednavku vyrizujeme rychle.v sobotu sem obednal.az v utery odeslano.v patek doručeno.potrebna vec na dovolenej
Reakce obchodu MOJE železářství
Vaše objednávka byla odeslána druhý pracovní den. Víkendové objednávky vyřizujeme postupně, bohužel pokud se jedná o větší množství, nestihneme poslat všechny tyto objednávky v pondělí. Vlivem státních svátků pak došlo k pousnutí termínu doručeni. Mrzí nás Vaše nespokojenost, děláme však vše proto, aby zákazník byl spokojena a jeho objednávka byla expedována v co nejkratším možném termínu.
- asi cena
- Zboží objednávané ve středu minulý týden zatím (pátek následující týden) nedorazilo, což je v dnešní době už jaksi nepředstavitelná věc, zvlášť když zboží bylo "SKLADEM"
Tak tohle bylo zlý. Dal jsem na recenze (dělám tak vždy), takže si umím představit, že ne vždy se všechno v tomhle eshopu po.ere tak jako tady, ale 9 dní (a to ještě zásilka nedorazila) je už vážně moc.
Podíl na tom má taky 123kurýr, jehož službám se příště obloukem vyhnu. 6.6. převzato, 7.6. nic, 8.6. v 16:07 info, že dnes budou doručovat, ale nikdo nepřijel, nezavolal... WTF?Reakce obchodu MOJE železářství
mrzí nás Vaše zkušenost, nicméně Vaše objednávka byla odeslána čtvrtý pracovní den od objednání.
Objednávky vyřizujeme postupně a snažíme se zboží expedovat co nejrychleji. V tomto, pro nás sezónním období, evidujeme zvýšený počet objednávek a zboží se rychle doprodává, ovšem snažíme se zboží co nejrychleji opět naskladnit. Z tohoto důvodu došlo k tomto zpoždění Vaší objednávky.
Co se týká přepravce, bohužel od okamžiku předání zboží přepravci, již nedokážeme ovlivnit, pokud při přepravě nastanou nějaké komplikace, nicméně toto je ojedinělý případ, v drtivé většině přípradů je balíček doručen do druhého dne.
Team mojezelezarstvi.cz -
- Dříve tento obchod byl spolehlivý, nyní již není.
Objednala jsem zboží, zadala jsem zvolený dražší způsob dopravování a zaplatila. Obchod bez mého vědomí odeslal jinou levnější kurýrní službou, která je nespolehlivá. Zásilka mi dodnes nebyla doručena, s kurýrní službou jsem musela jednat sama a nutno dodat, bylo to celkem komplikované, protože paní na telefonu skoro nerozuměla česky. Lámanou češtinou mi sdělila, že nemají dostatek kurýrů. Urgovala jsem, pokud zásilka ani do konce tohoto týdne nebude doručena, budu objednávku rušit.
Reakce obchodu MOJE železářství
mrzí nás Vaše zkušenost. Jelikož jste si objednala zboží, které bylo nadrozměrné, byli jsme nuceni upravit přepravu, jelikož Vámi zvolený přepravce by nám zboží neodvezl. Velmi nás však mrzí komplikace, které při přepravě nastaly, kontaktujte nás prosím na e-mailu: [email protected] a my doručení zboží vyřešíme s dopravcem za Vás.
Děkujeme za pochopení a velice se omlouváme se komplikace.
- Nekomunikuje ani po telefonu
- Neodpovídá ani na e-maily
- Nikdo s nimi neobchoduje !!!
Reakce obchodu MOJE železářství
omlouváme se za tuto nepříjemnost, prosím kontaktuje nás na e-mailu: [email protected]. Řešíme 100 % e-mailů!
Mojezelezarstvi.cz -
- není
- jak může někdo poslat dotaznío o spokojenosti a zboží nedodat!!!!!!
Reakce obchodu MOJE železářství
Vaše objednávka byla odeslána 1.6.2023, podle našich informací byla v pořádku doručena.
Team mojezelezarstvi.cz -
- Slušné ceny, slušná rychlost dodání
- Pařák na knedlíky ok
- Nerezový rendlík poničený, pidne místa a způsobu to vzniklo už při výrobě, ale zdá se, že prodejce nekontroluje co posílá zákazníkovi
- Lívanečník sice lehký, na indukci super, bohužel se na něm vše připaluje, což jistě není špatným používáním
Je zarážející, jak "kvalitní" zboží si obchod dovolí poslat zákazníkovi. Katastrofa.
Reakce obchodu MOJE železářství
velice nás mrzí Vaše zkušenost. Pokud Vám zboží kvalitativně nevyhovuje, kontaktujte nás prosím na e-mailu [email protected] a my s zahájíme reklamaci s dodavatelem. Velice nás tato situace mrzí, prozatím jsme se s tímto problémem u tohoto typu zboží nesetkali, ovšem situaci se budeme snažit vyřešit k Vaší spokojenosti.
Mojezelezarstvi.cz -
zatím nic nemám
Reakce obchodu MOJE železářství
děkujeme za Vaše hodnocení. Objednávky vyřizujeme postupně a snažíme se zboží expedovat co nejrychleji. V tomto, pro nás sezónním období, evidujeme zvýšený počet objednávek a zboží se rychle doprodává, ovšem snažíme se zboží co nejrychleji opět naskladnit. Z tohoto důvodu došlo k mírnému zpoždění Vaší objednávky. Tímto se ještě jednou omlouváme a věříme, že jste i přes toto mírné zdržení se zbožím spokojen.
Team mojezelezarstvi.cz -
Dodané zboží nebylo dodáno v požedovaném a zaplaceném počtu !!!
Reakce obchodu MOJE železářství
velice se omlouváme za Vaši zkušenost. Ve Vaší objednávce bylo mimo jiné i 25 plastových úložných boxů. Při expedice bylo omylem vychystáno a odesláno 24 kusů (6 Kč/kus). Po domluvě byly vráceny peníze, samozřejmostí byla možnost doposlat zboží zdarma. Za toto nedopatření se ještě jednou omlouváme.
- Dobrá cena zboží
Zboží jsem objednával před týdnem a krom potvrzení objednávky, žádná další komunikace ze strany prodejce. Již zaplacené zboží doposud nemám. Zítra budu kontaktovat prodejce a snad se zboží dočkám?
- Po 6 dnech nemám ještě ani informaci o tom, že, by zboží bylo expedováno
Team mojezelezarstvi.cz -
- Zboží bylo levnější ve srovnání s jinými eshopy
- Bylo fakturování a tedy odesláno až po několika dnech, i přes to, že mělo být skladem.
Informace obchodu o brzkém dodání je absolutně nepravdivá.
Reakce obchodu MOJE železářství
děkujeme za Vaše hodnocení. Zboží, které jste si objednal, jsme měli v externím skladu a došlo ke zpoždění dodávky. Omlouváme se za komplikace a zdržení.
Team mojezelezarstvi.cz -
Platba provedena ihned, zboží po týdnu stále nedorazilo.
Team mojezelezarstvi.cz -
- dodání trvá dlouho,kurýrní společnost 123kurýr uvádí v kontaktu na řidiče neexistující tel.číslo a nikdo nemá asi čas čekat na doručení celý den,pokud není uvedena alespoň přibližná doba doručení
- uvedená cena neodpovídá skutečnosti
- Slabá komunikace,naposledy 6.4 a od Te doby nic,i když psali vše skladem :(
Bohužel nemohu posoudit kvalitu výrobku, protože výrobek nebyl doručen.
Objednal jsem 3.4.23 a ani po týdnu nebylo zboží doručeno. Už tady nic neobjednám.
- Když jsem zboží objednávala, byla mi nabídnuta jediná možnost zaplacení a to online. Takto zaplatit neumím, poslala jsem tedy mail do obchodu s tímto problémem. Obratem mi přišlo více nabídek jak zboží zaplatit. Zvolila jsem platbu převodem, obchod se už neozval, aby mi poslal potřebné údaje pro tento druh platby. Zboží objednám jinde.
Dobré ráno, vůbec mi nic nepřišlo a to psal kurýr ,že je na cestě.Jsem sklamaná, jelikož na zboží čekám.Hezký den přeji.
Zboží došlo bleskově...
Jednalo se o hliníkové schůdky...Na kterých se nedalo ani stát... Nášlap nepřinýtován.Špatná geometrie, vše z úhlu!!! Už při balení do kartonu bylo zjevné, že něco není v pořádku.Přesto posláno!! Už nikdy více tento e-shop.Při reklamaci špatná komunikace!!!!!!!!