Objednala jsem si zboží 5.12.2024, bylo psáno skladem, na heurece za dobrou cenu, bohuzel do dvou dnů přišel email, že nejsou schopni zboží zajistit ...K objednávce byla ještě kniha, tu teda ještě nemám doma(12.12.2024).Příště bych si přála, aby nekdo napsal a zeptal se ,zdali mám zájem o knihu, já osobně bych celou objednávku zrušila kvůli poštovnému.Vse trvá dlouho, snad se dočkám.
Krásný den,
je nám moc líto, že u vaší objednávky nastaly komplikace. Zboží bohužel skladem nebylo, proto jsme vám ihned po obdržení informace psali, že nám hru dodavatel už není schopen dodat. Devátého jsme odesílali knihu, kterou jsme vám odeslali bez poštovného, které bylo v původní objednávce zdarma. Doufáme, že u případné budoucí objednávky vše proběhne hladce - pokud by i tak vyvstaly nějaké změny, neváhejte se na nás obrátit, vše rádi vyřešíme :)
Lucie, Martinus -
Nelíbí se mi, že poštovné tvoří 50% ceny zboží. Příšte už u Vás nakpovat nebudu.
Reakce obchodu Martinus
cena za dopravu má jednotnou cenu a je zdarma u objednávek nad 999 Kč. Pokud byste tedy měla v plánu udělat větší nákup, doprava je na nás :) Jinak se samozřejmě jedná o klasické ceny, které dopravci mají a jinak by zboží putovat nemohlo.
Lucie, Martinus -
- Dvě knihy byly v nabídce s pevnou vazbou a doručeny byly s vazbou brožovaná.
Reakce obchodu Martinus
za takovou chybku se moc omlouváme - naštěstí to není nic, co by rychlostí blesku nevyřešilo naše reklamační oddělení. Obraťte se prosím na [email protected] a rádi chybu napravíme.
Lucie, Martinus -
- Zboží ve slíbeném termínu nedorazilo.
Krásný den,
moc se vám omlouváme za zpoždění vaší objednávky. O zpoždění jsme vás informovali den po jejím vytvoření, kdy jsme se dozvěděli, že náš dodavatel bude mít zpoždění na cestě knihy do našeho skladu. Situaci pro vás bedlivě sledujeme a dáme vám vědět hned poté, co se kniha posune.
- Ceny
- Doba dodání
- Komunikace
Přístup obchodu.Objednáno před 10 dny.Kdybych nenapsal mejl,tak se ani sami neozvou
Reakce obchodu Martinus
moc se omlouváme za zpoždění vaší objednávky. Došlo k němu speciálním přáním, o které jste nás poprosil a které to bohužel zdrželo. Budeme doufat, že u vaší případné příští objednávky už k žádným komplikacím nedojde.
- žádná
- zboží nemám doma
Zboží bylo skladem, udělaná objednávka, za měsíc se ozvou, že zboží nemohou dodat. Obchod na ......
,, Zboží Vám již nebudeme moci dodat, protože byl mezitím vyprodán ,,Reakce obchodu Martinus
moc se vám omlouváme za komplikace, které u vaší objednávky nastaly. Abychom to uvedli na pravou míru - zboží nebylo skladem, proto je i v potvrzujícím e-mailu odhadované doručení za 18 dnů. Během nich nás bohužel náš dodavatel informoval, že už žádné kousky nemá, to je nám moc líto. Doufáme, že případná příští objednávka se obejde bez komplikací.
Lucie, Martinus -
zboží ještě nebylo ani odesláno
Reakce obchodu Martinus
vaší objednávku evidujeme jako zrušenou z vaší strany - pokud je to chybka, ozvěte se nám prosím na [email protected] a kolegové to vcukuletu vyřeší :)
Lucie, Martinus -
nedostatečne vystužený balík, knihy otlučeny
Reakce obchodu Martinus
je nám moc líto, že knihy přišly potlučené, ozvěte se nám prosím na [email protected] (fotky poškození nám taky moc pomůžou) a vcukuletu problém vyřešíme :)
- přišla včas a rychle
- kniha přišla poničena
Krásný den,
je nám moc líto, že kniha přišla poškozená. To naštěstí není nic, co by kolegové a kolegyně na [email protected] neuměli vyřešit :) Vaši recenzi jsem jim předala a brzy se vám ozvou.
Lucie, Martinus -
- Obchodu trvalo více než měsíc, než mi oznámil, že část objednávky není schopen dodat
V objednávce byly položky skladové a položky, které musel obchod objednávat u dodavatele. Chápu, že je pak závislý na informacích dodavatele, ale co už nechápu, že oba nedodané tituly jsou 2 díly jedné série, tedy od stejného dodavatele, a jeden jsou schopni říci již po 2 týdnech, že nebude, pak několik týdnů nic, a nakonec zpráva, že nebude ani ten druhý. Čekal jsem, že můžou být vyprodané, ale ne že se to dozvím až za měsíc a navíc po kouskách s odstupem týdnů. Ve výsledku tedy po více než měsíci čekání dorazí jen položky, které byly skladem.
Reakce obchodu Martinus
mockrát se vám omlouváme za komplikace, které u vaší objednávky nastaly na straně našeho dodavatele. Naši komunikaci s nimi stále vylepšujeme, ale bohužel se stále někdy stane přesně tato situace a jako výsledek čekáte na knihy zbytečně dlouho. Budeme doufat, že při vaší příští objednávce už komplikace nenastanou a kdyby ano, stačí napsat na náš skvělý zákaznický servis a ten pro vás objednávku rozdělí, aby alespoň skladové tituly byly hned u vás :)
- Úplně jiné zboží
Reakce obchodu Martinus
nevíme, jestli vaší recenzi správně rozumíme, vaše objednávka byla z důvodu neuhrazení zrušena. Pokud vám můžeme jakkoli pomoct, kontaktujte prosím náš zákaznický servis :)
Lucie, Martinus -
Zatím jsem objednané zboží neobdržel. Tak proč obtěžujete !
Reakce obchodu Martinus
omlouváme se za nepříjemnost - u heuréky bohužel momentálně nelze nastavit odesílání prosby o hodnocení až po odeslání objednávky. Pokud je tedy na počkání, bohužel prosba přijde dříve. Zpětná vazba je pro nás natolik důležitá, že to i tak riskneme :) Doufáme, že se na nás tolik nehněváte a u příští objednávky bude chronologie opačná.
Lucie, Martinus -
Dvakrát změněn termín doručení , sešity stále nedorazili.
Reakce obchodu Martinus
je nám moc líto, že se sešity opozdily na cestě od našeho dodavatele. Neustále se snažíme zlepšovat i naši komunikaci s dodavateli, bohužel ale ne vždy máme nad situací úplnou kontrolu. Budeme doufat, že při vaší případné příští objednávce už žádné trable nenastanou.
Lucie, Martinus -
Někomu za 400 někomu za 200 jen pát minut předtím už nikdy si tady nic neobědnám
Reakce obchodu Martinus
ceny na našem webu se mění, nikoli ale pro každého zákazníka jinak. Záleží na různých faktorech, které cenu ovlivňují, pro každého je ale v danou dobu cena stejná.
Lucie, Martinus -
- More than one week for delivery
- No information about delay problem
Not respecting delivery times.
Hello,
we are very sorry abou the delay which occured in the shipping. We have sent two e-mails to inform you about this, we hope it arrived. We hope you will give us another chance in the future and we will improve our reputation :)
Puvodni doba dodani 10 dni finalni doba dodani mesic pote
Reakce obchodu Martinus
je nám moc líto, že měla knížka na cestě k vám zpoždění. Zpozdila se už na cestě do našeho skladu, o čemž jsme vás ihned informovali. Budeme doufat, že u vaší příští případné objednávky už ke zpoždění nedojde.
Lucie, Martinus -
- Pro me blizkost prodejny-vydejniho mista
- Nizke ceny
- Uvadi nepravdive kratke doby dostupnosti zbozi!!!
- Neinformuje o stavu objednavky a skutecnem datu dodani zbozi.
Pokud u ucebnice, kterou samozrejme na zacatku skolniho roku potrebujeme ihned obchodnik uvadi okamzitou dostupnost a moznost vyzvednuti druhy den je ve skutecnosti doba dodani vice nez tyden(stale ji nemame a je to tyden), tak je to klamani spotrebitele a kmplikuje to zakaznikovi vyber dodavatele zbozi.
Reakce obchodu Martinus
je nám to moc líto, ale odhadovaný termín byl skutečně týden, jak jsme vám psali i v potvrzovacím e-mailu. Pokusíme se na webu udělat situaci ještě přehlednější, aby o (ne)skladovosti nebylo pochyb :)
Lucie, Martinus -
- Kniha přišla v papírové obálce, hezké, že je to ekologické balení, ale ani kniha s tvrdými deskami nezvládne převoz bez úhony
Reakce obchodu Martinus
Dobrý den, děkujeme vám za zpětnou vazbu.
U balení se snažíme najít ten sweet spot, kdy bude ekologie a efektivita v souladu co nejlépe a je nám moc líto, že ne vždy se to podaří na 100 %. Poškozenou knihu pro vás rádi vyreklamujeme na [email protected]. Případně pokud byste v budoucnu chtěl bezpečí knihy pojistit, stačí do poznámky u objednávky požádat o zabalení do bublinkové folie.
Lucie, Martinus -
Kniha byla označena jako "skladem", což nebyla pravda a o jejím "ne"dodání jsem se dozvěděla až na základě odpovědi na můj dotaz, kde je. Ta přišla obratem a v omluvném duchu, s termínem dodání 20.9. -což po asi týdnu bylo upraveno na ještě pozdější termín (dotisk). Na webu však stálo "dodání ca 4dny", což považuji opět za nesolidní,- ztrácíte zbytečně čas. (Dnes již opraveno.) Objednávku jsem zrušila, peníze přišly druhý den. Čili komunikace a solidnost ohledně platby naprosto OK.
Reakce obchodu Martinus
moc se vám omlouváme za zmatky, které u vaší objednávky nastaly. U dat dodání se řídíme informacemi od dodavatelů a občas se bohužel stane, že nastane změna kdekoli v procesu dodání knihy a ne vždy to víme hned, abychom to mohli na webu opravit. Na tom stále pracujeme a doufáme, že pokud si u nás příště nějakou knihu vyberete, žádné komplikace už nenastanou.
- Velký výběr
- Délka doručení
- Vyšší cena na každé z objednaných knih, než jinde
- Čekala jsem okamžitou, popř. do druhého dne rezervaci na prodejně vedle které bydlím a ne 10 dní doručování. Musela jsem nakoupit jinde, protože jsem již odlétala na dovolenou a ve výsledku byla cena objednávky více knih o 587,— levnější, což není zanedbatelné.
Reakce obchodu Martinus
Dobrý den, děkujeme vám za zpětnou vazbu.
Na prodejně je možné buď knížky rezervovat, nebo je tam objednat, což byl případ vaší objednávky a tudíž knížky musely být objednány a teprve po doručení do našeho skladu expedovány na prodejnu. Ceny knížek se mění na základě spousty faktorů a tak doufáme, že nám někdy v budoucnu dáte znovu šanci :)
Lucie, Martinus