- Příznivé ceny
- Extrémní dodací lhůty a nablblej personál řešící zákaznickou spokojenost.
Cenově výhodný e-shop, bohužel na dodání čoček čekám více než měsíc a jejich zákaznická podpora je nejspíš outsourcovaná z místní chráněné dílny...
- doadací lhůta
nedoporučuji
- zboží ještě stále nebylo vyexpedováno, i když je objednávka již 9 dní přijatá
rozhodně NEDOPORUČIJI!
Reakce obchodu Lentiamo.cz
prosím obraťte se na náš Zákaznický servis na emailu [email protected] nebo na lince 800 800 170 a rádi Vám vše zkontrolujeme a vyřešíme.
Děkuji
- zboží je levné.
- objednávka se nedá zrušit nebo změnit jako na jiných stránkách. přišel mi e-mail, že si můžu k objednávce přidat produkt zdarma. poté, co jsem tak učinila, vznikly mi z nepochopitelných důvodů objednávky dvě. Naštěstí jeden z produktů nebyl skladem a byl čas požádat o zrušení jedné z objednávek zaměstnance. Toto vnímám jako velký nedostatek. Pokud se mi zalíbí ještě jiný produkt nebo bych na něco zapomněla, chci mít možnost změnit si objednávku sama, případně zrušit, pokud vzniknou dvě ať už z mě viny nebo chyby obchodu, abych nemusela platit poštovné 2x a mít i produkt 2x.
stránky by mohly být přehlednější, se zbožím spokojená nejsem, což není vina obchodu. Líbí se mi ale, že je zboží levné. Chtěla bych mít možnost, sama si měnit objednávku. Kvůli tomuto nedostatku nejspíš nebudu objednávat zboží na těchto stránkách.
Reakce obchodu Lentiamo.cz
ano veškeré změny lze provádět pouze prostřednictvím zákaznického servisu. Zrušení objednávky je složitější a to z důvodu, že samotné zrušení ovlivňuje řadu dalších věcí a je pouze v silách zákaznického servisu vše ohlídat a zařídit. Zaslání emailu o přidání dárku nebylo závislé na Vámi vytvořené objednávce ale náhodou se toto trefilo do doby kdy jsme spustili akci na dárky k objednávkám a jelikož dárek je k objednávce, jak je v textu uvedeno, není možné jej objednat zvlášť. Z tohoto důvodu vznikla duplicitní objednávka. Vždy když se nám v systému objeví dvě stejné objednávky, ihned jak je to možné kontaktujeme zákazníka a chceme jejich platnost potvrdit, právě z důvodu aby nedošlo k dvojímu zaslání.
děkujeme za pochopení
Zákaznický servis -
- skvělá komunikace.vstřícnost a rychlost
- Vaše čočky zatiaľ iba očakávam a stále nedorazili, takže zvažujem storno objednávky, komunikácia nieje iýiadna, neviem, na koho sa mám obrátiť
Reakce obchodu Lentiamo.cz
je možné se obrátit na naší zákaznickou linku, bezplatné telefoní číslo je uvedeno v horním rohu, případně v kontaktech. Dále se můžete obrátit na nás pomocí emailu, či kontaktního formuláře na našem webu. Pokud se tedy náš obrátíte, rádi Vám vše k Vaší objednávce zodpovíme. Veškeré informace k objednávce Vám samozřejmě zasíláme pravidelně na Váš email.
Zákaznický servis -
- Nedodrzuji svoje pravidlo, ze dodavaji zbozi v den objednavky
Reakce obchodu Lentiamo.cz
takové pravidlo bohužel nemáme, snažíme se ale dodržet naše pravidlo, že objednáte-li do 14-ti hodin a je-li zboží skladem, ještě ten den jej odesíláme a druhý den Vám bude vybraným přepravcem doručeno. Rychleji to bohužel jako e-shop, neumíme.
Děkuji za pochopení
- ceny
- přehlednost
- komunikace
- v obchode bolo napísané, že zboží bude na sklade max. o 5 dní, v emaile z toho boli vyše 3 týždne
- musela som zmeniť miesto dodania
- po tejto skúsenosti sa obávam, že tovar príde brzo a ja nebudem v zmenenom meste
z obchodu si znova pravdepodobne objednám - moja objednávka nebola urgentná, preto nie je predĺženie dodacej lehoty o 3 týždne až taká katastrofa
nikomu Vás bohužiaľ neodporúčam v prípade, že požadovaný tovar nie je skladomReakce obchodu Lentiamo.cz
je nám to líto, stalo se, že dodavatel který nám toto zboží dodává nedodržel smluvený termín dodání a tak jsme se snažili jej urgovat. Bohužel nemůžeme toto nijak ovlivnit a pouze čekat až nám dodavatel zboží dodá a pak ihned jak je to možné Vám jej odeslat. Za prodlouženou dobu dodání se omlouváme.
Zákaznický servis -
- výhodná cena,přehledné nakupování a rychlost dodání na místo os.odběru
- Objednal jsem čočky před 10 dny...nedorazily, žádné info z obchodu
Reakce obchodu Lentiamo.cz
někdy se stává, že emaily spadnou do Spam koše. Pokud mi pošlete číslo Vaší objednávky, mohu se na tento případ konkrétně podívat.
Zákaznický servis -
- Velmi špatná komunikace na výdejním místě, neochota a hrubost personálu výdejního místa.
Reakce obchodu Lentiamo.cz
výdejní místa jsou smluvené lékárny kam pouze zasíláme Vaše objednávky a můžete si je tam vyzvednout bez platby poštovného, nejedná se o naše prodejny ani nejsou jinou součástí našeho e-shopu. Proto Vás prosím o zaslání informace kde jste se s tímto chováním setkal/a a s touto lékárnou si naše obchodní zástupce promluví o chování k našim zákazníkům. Děkuji.
Zákaznický servis -
- Velký soritiment a dobré ceny.
- Dodací lhůta - ani po 10 dnech nemám objednané čočky.
Ostatním bych řekla - vyberete si, mají dobré ceny, ale připravte se na to, že zboží hned tak nedostanete.
Reakce obchodu Lentiamo.cz
dodací doba je vždy u výrobku nastíněna přibližnou dobou čekání a někdy se může stát, že u čoček, které nemáme skladem, je dodací doba i 21 dnů, zda si čočky objednáte a budete čekat, je už jen na každém jak se sám rozhodne. Snažíme se samozřejmě jak jen umíme aby dodací lhůty byly co nejkratší, někdy to ale bohužel není možné ovlivnit.
Zákaznický servis -
- Dlouhá dodací lhůta. Zboží má být skladem až v červenci.
Nechci to ztrhat kvůli jedné zkušenosti, ale dodací lhůta se mi zdá moc dlouhá (měsíc)
- poměrně příjemné ceny, rychlá expedice zboží, mnoho odběrných míst. Sem tam mají i akce, což pak některé čočky vyjdou za pakatel.
- Dlouho jsme se přetahovali o cenu poštovného do zahraničí. Žádali 2x vyšší cenu, na začátku i více, musela jsem jim jak dětem ve školce pomocí kalkulátoru České pošty prokazovat, kolik stojí odeslání dvou desetigramových čoček do Irska. Trošku slevili, ale si navýšili cenu poštovného o cc 30 Kč. Po území ČR si navyšují ceny poštovného rovněž. To je nepřijatelné. Již zde nenakoupím. Jednu objednávku jsem musela zrušit, ale vzápětí se objevila akce -100 Kč za objednávku, tedy jsem si objednala čočky, pač se mi to cenově vyplatilo i za tu cenu, že mě okradli na poštovném.
Dlouho jsme se přetahovali o cenu poštovného do zahraničí. Žádali 2x vyšší cenu, na začátku i více, musela jsem jim jak dětem ve školce pomocí kalkulátoru České pošty prokazovat, kolik stojí odeslání dvou desetigramových čoček do Irska. Trošku slevili, ale si navýšili cenu poštovného o cca 30 Kč. Po území ČR si navyšují ceny poštovného rovněž. Dlouho jsme se přetahovali o cenu poštovného do zahraničí. Žádali 2x vyšší cenu, na začátku i více, musela jsem jim jak dětem ve školce pomocí kalkulátoru České pošty prokazovat, kolik stojí odeslání dvou desetigramových čoček do Irska. Trošku slevili, ale si navýšili cenu poštovného o cc 30 Kč. Po území ČR si navyšují ceny poštovného rovněž. To je nepřijatelné. Již zde nenakoupím. Kvůli tomu jsem první objednávku zrušila, ale vzápětí se objevila akce -100 Kč za objednávlu, tedy jsem si objednala čočky, pač se mi to cenově vyplatilo i za tu cenu, že mě okradli na poštovném. To je nepřijatelné! Již zde nenakoupím! Navíc musím zmínit velmi netaktní chování personálu a managmentu, například mě klidně posílali ke konkurenci a chabě se vymlouvali na nesmysly, což nasvědčuje, že jejich obchodní model je velmi nešťastný. Nakonec jsem je poslala dop***.
Reakce obchodu Lentiamo.cz
standardně do zahraničí zásilky nezasíláme, ale snažíme se i přesto dělat výjimky a vyjít zákazníkům vstříc. Co se týká cen poštovného, nijak na něm nevyděláváme a s danými garancemi od České pošty pro zásilky od nás je poštovné standardní.
Hezký den
[email protected] -
- jíž 3x byl prodloužen termín dodání. Objednávky je od 6.3.
Reakce obchodu Lentiamo.cz
bohužel toto se může stát u specifického zboží jako jsou torické čočky nebo některé varianty barevných dioptrických čoček. Pokud je nemáme na skladě a nejsou ani na skladě dodavatele, čeká se na dodávku přímo z výroby.
- hezký a přehledný
- vysoké ceny, bublinkové obálky nechrání dostatečně zboží
Jsou i lepší obchody
- malo zboží skladem, dlouha dodaci lhuta
Reakce obchodu Lentiamo.cz
běžné varianty čoček máme skladem. Doba dodání je delší u specifického zboží jako jsou torické čočky, které skladem držet nelze nebo některé varianty čoček barevných.
- vysoké ceny
- V rámci objednávky jsem využila i bonus, kerý obchod nabízí a to tím, že jsem si objednala navíc zadarmo pouzdro na čočky, bohužel toto pouzdro nebylo součástí objednávky a nedorazilo mi.
Objednané zboží za peníze dorazilo v pořádku, ale zboží navíc jako bonus od e-shopu nedorazilo
Reakce obchodu Lentiamo.cz
napište mi, prosím, číslo objednávky, prověřím to. Nejčastějším důvodem je, že zákazník vloží produkt, který je za více bodů než má v danou chvíli na kontě. Pak systém produkt u obj. neuloží a získané body se převádí pro další nákup.
[email protected]