- Rychlost dodani, zboží bez komplikaci
- Rychlé doručení.
Reakce obchodu LANDEMA.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Vaše spokojenost nás moc těší a budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
Přejeme Vám pěkný den, s pozdravem, Pavla Morávková, za tým obchodů Landema Group s.r.o. -
Reakce obchodu LANDEMA.cz
- Objednávám již podruhé. Tablety jsou výborné. Dodáno vždy vpořádku. Mohu jen doporučit. Objednám zase za rok.
- Tablety fungují 100%.
- Mám bazén 30 kubíků vody. Voda je jak křišťál. Spokojenost...
- O žádné nevím. Děkuji za něj.
Reakce obchodu LANDEMA.cz
- Rychlost dodání, přehlednost, popis výrobku
Vše OK
Reakce obchodu LANDEMA.cz
- Super, rychlá dodávka druhý nebo třetí den.
nic
Reakce obchodu LANDEMA.cz
Rychlé dodání a dobře zabalené..Jen menší kaňka.Vždy dopravu určuje zákazník, vždy...on platí.A pokud dojde ke změně,je prodejce povinen zákazníka informovat a né to udělat a pak se omlouvat.
Vážená paní Baťová,
velice nás mrzí, že jsme Vaši objednávku nedokázali vyřídit k Vaší spokojenosti. Při objednání zboží jste si vybrala AlzaBox v Žatci. Do tohoto výdejního místa jsme Vám zásilku i odeslali. Pouze Vám bylo zboží odesláno z naší prodejny v Praze, aby se Vaše objednávka nezdržela tím, že budeme zboží převážet na expediční sklad. Pokud Vám byla zásilka dodána jinam než do zvoleného AlzaBoxu v Žatci, jednalo se o změnu od přepravní služby. Ještě jednou se Vám omlouváme a věříme, že případný další nákup bude již v pořádku. S pozdravem a přáním pěkného dne. Pavla Morávková, za tým obchodů Landema Group s.r.o. -
- E-shop, je velmi dobře propracovaný od výběru zboží, přes platbu až k odeslání a tím doručení zákazníkovi.
- Četl jsem si před objednáním žehlícího prkna všechny recenze, trochu jsem zpozorněl u jednoho nebo dvou zákazníků, kteří jsou tzv.mínusoví, ale to je jejich individuální zkušenost, kde věřím té většině.
- Domnívám se, že fi Landema to se sortimentem dělá velmi dobře,
- protože, alespoň já se prvotně orientuji cenou, potom si prohlédnu e-shop a jeho obchodní podmínky, pak se rozhodnu.
Domnívám se, že fi Landema to se sortimentem dělá velmi dobře,
protože, alespoň já se prvotně orientuji cenou, potom si prohlédnu e-shop a jeho obchodní podmínky, pak se rozhodnu.Reakce obchodu LANDEMA.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Vaše spokojenost a kladné hodnocení nás moc těší a budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
- Rychlý nákup a dodání ověřený ověřený obchod . Důvěra na dodání při platbě předem
Reakce obchodu LANDEMA.cz
- Vždy zásilka došla brzo a v pořádku
Rychlé dodání
Vše v pořádku.
Reakce obchodu LANDEMA.cz
Hezký obchod se širokou praktickou nabídkou produktů do domácnosti.
Rychlé dodáníReakce obchodu LANDEMA.cz
- Milý personál
- Rychlost, cena
Kvalitní zboží, rychlost, krasně zabaleno, profi služby.
Reakce obchodu LANDEMA.cz
Rychlé dodání, zboží splnilo očekávání.
Rychlost dodání, super
Rychlost doručení.