Reklama

• Široký sortiment
    • Rychlé dodání

Dobrý super

rychlé doručení, exkluzivní cena

rychlé dodání, žádný problém, komunikace s obchodem také v pořádku

• Zboží bylo rychle doručeno,vše v pořádku

• operativní vyřízení

Reakce obchodu LANDEMA.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Vaše spokojenost nás moc těší a budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
    Přejeme Vám pěkný den, s pozdravem, Pavla Morávková, za tým obchodů Landema Group s.r.o.

• dobrá komunikace

Super.

Reakce obchodu LANDEMA.cz

• rychlé a bezproblémové jednání

Reakce obchodu LANDEMA.cz

• Rychlé doručení, zboží nepoškozené, jednoduchá montáž

Reakce obchodu LANDEMA.cz

• rychlost, přehlednost obchodu, spolehlivost

žádná

Reakce obchodu LANDEMA.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Vaše spokojenost a kladné hodnocení nás moc těší a budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.

• Rychlé doručení ,vše proběhlo jak má

Doporučuji tento obchod, spolehlivý ,rychlý, kvalitní.

Reakce obchodu LANDEMA.cz

Rychlost dodání a perfektní zabalení.

Není co vytknout!

• Spolehlivost

Reakce obchodu LANDEMA.cz

Zbozi mi nebylo doruceno a na muj dotaz, kdy mi bude doruceno,odpoved zadna.

Dobrý den, paní Tejmlová,
    děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Velice nás mrzí, že jsme Vaši objednávku nedokázali vyřídit k Vaší spokojenosti. Vaši zásilku si dne 4.7. převzala přepravní společnost, kterou jsme obratem po obdržení Vašeho dotazu kontaktovali. Jakmile budeme mít zpětnou informaci, budeme Vás obratem kontaktovat. Z naší strany není bohužel možné služby přepravní společnosti jakkoliv ovlivnit či dokonce zlepšit. Ještě jednou se Vám omlouváme a věříme, že případný další nákup bude již v pořádku.
    S pozdravem a přáním pěkného dne. Pavla Morávková, za tým obchodů Landema Group s.r.o.

vše ok

• Vše Proběhlo OK

Reakce obchodu LANDEMA.cz

Jsem spokojen vše bylo v pořádku.