Ok
Reakce obchodu LANDEMA.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Těší nás Vaše spokojenost a kladné hodnocení. Budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
Přejeme Vám pěkný den, s pozdravem, Michal Rojšl, za tým obchodů Landema Group s.r.o. -
vše v pořádku
Reakce obchodu LANDEMA.cz
- rychlé dodání a v pořádku
- Rychlé jednání.
- serioznost
Reakce obchodu LANDEMA.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Vaše spokojenost nás moc těší a budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
- rychle, spolehlivě
- spolehlivý
vše OK
Reakce obchodu LANDEMA.cz
S obchodem mám ty nejlepší zkušenosti, dobrá cena, výborná komunikace a rychlé dodání.
- spolehlivý
- -
rychlý, spolehlivý
perfektní
Reakce obchodu LANDEMA.cz
- Rychlé vyřízení objednávky. Super cena.
Rychlé jednání, vstřícnost
Dodávka proběhla OK. Děkuji
Vše v pořádku
Reakce obchodu LANDEMA.cz
Kvalitní zboží za dobrou cenu
Reakce obchodu LANDEMA.cz
- zboží vždy přišlo v pořádku
Reakce obchodu LANDEMA.cz
- Rychlé bezproblémové dodání.
- spolehlivý e-shop
- rychlé doručení
- pečlivě zabalené zboží
- rozumná cena za dopravu
Vše ok, doporučuji.
Reakce obchodu LANDEMA.cz
- rychlost dodání - jeden den odpoledne objednáno, druhý den odpoledne doručeno! Děkujeme!
Perfektní, rychlý, bezproblémový nákup. Zboží za nejlepší cenu na netu.