• vstřícné jednání a rychlé dodání zásilky

Reakce obchodu LANDEMA.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Těší nás Vaše spokojenost a kladné hodnocení. Budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
    Přejeme Vám pěkný den, s pozdravem, Michal Rojšl, za tým obchodů Landema Group s.r.o.

Velice rychle doručeno, nízká cena zboží.

Reakce obchodu LANDEMA.cz

• Široká nabídka zboží za příjemné ceny
    • Rychlé dodání
    • Vstřícný přístup

• Přesné a rychlé

• rychlost, kvalita

Reakce obchodu LANDEMA.cz

• Rychlost odeslání zásilky.

Reakce obchodu LANDEMA.cz

• V obchodě jsem již nakupovala , zatím jsem vždy byla spokojená , rychlost vyřízení a zabalení produktu ok , , , ,

Spokojenost , až budu potřebovat , určitě se vrátím

Jedním slovem skvělé!

Reakce obchodu LANDEMA.cz

Velký výběr zboží a rychlé dodání.

Reakce obchodu LANDEMA.cz

Vše bylo vyřízeno brzy, ale montáž teprve bude probíhat. Jednání obchodu bylo příkladné.

• Rychlost vyřízení
    • Komunikace

Reakce obchodu LANDEMA.cz

• Velice příjemné jednání. Rychlé dodání.

Rychlé dodání.

velice rychlé dodání

Reakce obchodu LANDEMA.cz

Velmi rychlá dodací lhůta, skvělé ceny,. celková spokojenost jak s výrobky tak i obchodem .

• Rychlý a spolehlivý

Doporučuji.

Ochota, férovost, vstřícnost,rychlost

Reakce obchodu LANDEMA.cz

Přehledný výběr na webu, dobrý výběr způsobu doručení, rychlé dodání.

rychlost, spolehlivost

• Vse OK