- vstřícné jednání a rychlé dodání zásilky
Reakce obchodu LANDEMA.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Těší nás Vaše spokojenost a kladné hodnocení. Budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
Přejeme Vám pěkný den, s pozdravem, Michal Rojšl, za tým obchodů Landema Group s.r.o. -
Velice rychle doručeno, nízká cena zboží.
Reakce obchodu LANDEMA.cz
- Široká nabídka zboží za příjemné ceny
- Vstřícný přístup
- Přesné a rychlé
- rychlost, kvalita
Reakce obchodu LANDEMA.cz
- Rychlost odeslání zásilky.
Reakce obchodu LANDEMA.cz
- V obchodě jsem již nakupovala , zatím jsem vždy byla spokojená , rychlost vyřízení a zabalení produktu ok , , , ,
Spokojenost , až budu potřebovat , určitě se vrátím
Jedním slovem skvělé!
Reakce obchodu LANDEMA.cz
Velký výběr zboží a rychlé dodání.
Reakce obchodu LANDEMA.cz
Vše bylo vyřízeno brzy, ale montáž teprve bude probíhat. Jednání obchodu bylo příkladné.
- Rychlost vyřízení
- Komunikace
Reakce obchodu LANDEMA.cz
- Velice příjemné jednání. Rychlé dodání.
Rychlé dodání.
velice rychlé dodání
Reakce obchodu LANDEMA.cz
Velmi rychlá dodací lhůta, skvělé ceny,. celková spokojenost jak s výrobky tak i obchodem .
- Rychlý a spolehlivý
Doporučuji.
Ochota, férovost, vstřícnost,rychlost
Reakce obchodu LANDEMA.cz
Přehledný výběr na webu, dobrý výběr způsobu doručení, rychlé dodání.
rychlost, spolehlivost
- Vse OK