líbí se mi
- Zboží bylo velmi pěkně zabalené
Rychle a bez problémů vyřízena reklamace
- Rychlost dodání
- rychlost, seriózní přístup, přesnost doručení
- Rychlost, dobré ceny
- Rychle doruceni
Reakce obchodu LANDEMA.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Vaše spokojenost nás moc těší a budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
Přejeme Vám pěkný den, s pozdravem, Michal Rojšl, za tým obchodů Landema Group s.r.o. -
- vše proběhlo v pořádku
vše OK
Reakce obchodu LANDEMA.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Těší nás Vaše spokojenost a kladné hodnocení. Budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
- velký výběr zboží
- rychlé dodání
- -
S obchodem jsem spokojena, doporučuji.
Reakce obchodu LANDEMA.cz
Velmi rychlé dodání, kvalitně zabalené, zkrátka super!
Reakce obchodu LANDEMA.cz
- nefunguje z ruky do ruky
- ani platební terminal
Vážený pane Valášku,
pro svůj nákup jste si zvolil odběr na našem expedičním skladu, kde bohužel není možné platit. To jste věděl už v době vytváření své objednávky. Na výběr jste měl buď platbu kartou on-line, nebo bankovním převodem. Bohužel nevíme, z jakého důvodu Vám platba kartou neprošla, nicméně jsme mohl svou objednávku uhradit i bankovním převodem. Platební údaje byste našel v opise své objednávky. Pevně věřím, že případný další nákup již bude v pořádku a k Vaší plné spokojenosti.
- Spokojenost se vším
- Vstřícné jednání
- Doručeno velmi rychle
Vše ok
rychlé, bezproblémové dodání zboží
spolehlivost obchodu
Reakce obchodu LANDEMA.cz
- velice ochotná paní, nic nebylo problém
Plná spokojennost, ochota a rychlost při jednání
vřele doporučujiReakce obchodu LANDEMA.cz
- rychlost dodavky
Reakce obchodu LANDEMA.cz
Rychlost dodání výborná komunikace děkuji pěkně