• Rychlé dodání

Reakce obchodu Kupzidle.cz

děkujeme za hodnocení a Vaši recenzi.

• rychlost
    • žádná

Reakce obchodu Kupzidle.cz

děkujeme za recenzi a hodnocení.

• vše bez problémů

Reakce obchodu Kupzidle.cz

děkujeme za hodnocení a milou recenzi.

• Výhoda až do domu.

Reakce obchodu Kupzidle.cz

děkujeme za recenzi. Po Brně doručujeme zboží až k Vašim dveřím. Pokud je potřeba zboží vynést až do patra, doporučujeme se předem domluvit s dopravcem, zda je ochoten tuto službu zajistit. Včasná komunikace pomůže předejít případným komplikacím.

Špatná komunikace. Nedodržování slíbeného.

Reakce obchodu Kupzidle.cz

Děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste měll pocit, že naše komunikace nebyla ideální. Vždy se snažíme dodržet slíbené termíny a poskytovat co nejlepší služby, ale bohužel někdy nastanou situace, které nemůžeme zcela ovlivnit – například zpoždění na straně dopravců, výpadek u výrobce apod. Vážíme si Vašeho pochopení a uděláme vše pro to, aby příště bylo vše bez komplikací.

• Zboží bylo vyprodáno, ale tato skutečnost nebyla na stránkách uvedena. Proběhla platba, následně volala pracovnice obchodu, že zboží nemají, ale mělo by být za 3-4 týdny.

Dobr7 den,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za vzniklé komplikace. Občas se stává, že se z feedu od dodavatele načte nesprávná informace o dostupnosti zboží. Velmi nás to mrzí a intenzivně pracujeme na zlepšení tohoto procesu, abychom podobným situacím předešli. Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení!

• Zkušenosti velice dobré neuvěřitelné rychlé dodání prostě super

Reakce obchodu Kupzidle.cz

Děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byl/a spokojen/a s našimi službami a rychlostí dodání. Vaše spokojenost je pro nás prioritou! Budeme se těšit na Vaši další objednávku.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Rychlé vyřízení

Reakce obchodu Kupzidle.cz

děkujeme za Vaši recenzi, jsme rádi, že vše proběhlo rychle a dle vašich představ.

bleskurychlé expedování zboží

Reakce obchodu Kupzidle.cz

děkujeme za recenzi a hodnocení.

s obchodem jsem velice spokojena, ale s dopravou ne, žádala jsem, aby mi zboží přinesli do 6 patra, jelikož jsem po operaci, řidič odmítl, že mu to nikdo neřekl a navíc byl sám, chtěla jsem znovu u vás nakupovat, protože jsem opravdu s výběrem zboží spokojená, ale zase to jsou těžké věci a tak se obrátím na jiný obchod, kde mi vyjdou vstříc

Reakce obchodu Kupzidle.cz

děkujeme za Vaši recenzi a za pozitivní hodnocení našeho sortimentu. Moc nás mrzí, že jste měla nepříjemnou zkušenost s dopravou. Standardně každý dopravce doručuje zboží za první uzamykatelné dveře, a výnos do patra je na individuální domluvě.
    Pro zajištění výnosu je potřeba dopředu kontaktovat dopravce a službu si domluvit. Tuto informaci uvádíme i v našich podmínkách, aby zákazníci mohli případně takovou situaci vyřešit předem. Rádi Vám s touto organizací pomůžeme při další objednávce, abychom předešli podobným komplikacím.
    Děkujeme za pochopení a věříme, že nám dáte ještě šanci.

• Mi

Reakce obchodu Kupzidle.cz

děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Velmi nás těší, že jste byl/a spokojen/a s rychlostí dodání i celkovým průběhem nákupu. Vaše doporučení je pro nás tou nejlepší odměnou.
    Těšíme se na Vaši další návštěvu!

• Zboží poslané po slibované době doručení

Zboží poslané se zpožděním,musela jsem psát emaily a volat abych zjistila jak na tom jsem a ještě se ani pořádně nemluvily.Jinak jsem se spokojená..

Reakce obchodu Kupzidle.cz

děkujeme za Vaši recenzi a zpětnou vazbu. Omlouváme se za zpoždění, které Vás potkalo, a za komplikace při zjišťování stavu objednávky. Bohužel zejména nyní, v předvánočním období, dopravci často čelí vysokému objemu zásilek, což může ovlivnit rychlost doručení.
    Jsme však rádi, že jste jinak spokojená, a doufáme, že Vám zakoupené zboží udělá radost. Do budoucna se budeme snažit zajistit co nejhladší průběh celého procesu.

• Zboží, ktré bylo skladem doručili do 3 prac. dnů bez problému

Reakce obchodu Kupzidle.cz

děkujeme za hodnocení a recenzi.

Týden trvalo než napsali že už lavici nemají když na eshopu byla

Reakce obchodu Kupzidle.cz

omlouváme se za prodlevu a za to, že jsme Vás informovali až po delší době. Naší snahou je, aby skladové informace na e-shopu byly co nejpřesnější, a mrzí nás, že tentokrát došlo k prodlení. Děkujeme Vám za zpětnou vazbu, která nám pomůže zlepšit naše služby, a doufáme, že nám dáte ještě šanci.

• Rychlost vyřízení. Komunikace.
    • QR platba- sleva.

Naprostá spokojenost. Zboží dorazilo bez problémů.Obchod doporučuji.

Reakce obchodu Kupzidle.cz

děkujeme za Vaše milá slova a skvělé hodnocení! Jsme rádi, že jste byla spokojena s rychlostí vyřízení, komunikací a našimi službami. Těšíme se na Vaše další návštěvy a děkujeme za doporučení!

rychlost vyřízení objednávky, spokojenost

Reakce obchodu Kupzidle.cz

děkujeme za Vaši recenzi a velmi nás těší, že jste spokojeni s našimi službami!

Velmi dobré, rychlé dodání

Reakce obchodu Kupzidle.cz

děkujeme za Vaši recenzi a hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost.

• Bylo to rychlé

nemám

Reakce obchodu Kupzidle.cz

děkujeme za vaši recenzi a hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo rychle a v pořádku.

Bohužel objednané křeslo firma odeslala přes Českou poštu jako balík do ruky a s nepravdivým údajem o hmotnosti. Možná i proto doprava pomalá a komunikace s Českou poštou strašná.
    Prodejce nereagoval na email.

Reakce obchodu Kupzidle.cz

děkujeme za Vaši recenzi a omlouváme se za nepříjemnosti spojené s doručením a komunikací. Vaše objednávka byla odeslána a doručena během 3 pracovních dnů, jak bylo plánováno. Bohužel, při vyřizování se Váš e-mail nezobrazil v naší hlavní schránce, což způsobilo zdržení v odpovědi. Už jsme podnikli kroky, aby k podobné situaci příště nedošlo.