Nemusíte do obchodu
- Nízká cena dopravy
- Široký výběr
- Nebalí každou prkotinu do obalů
Reakce obchodu Košík.cz
Dobrý den, pane Danieli,
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen a uděláme vše pro to, aby tomu bylo tak i nadále.
Tým zákaznické podpory Košík.cz -
Široký výběr z nabídky, spolehlivost, okamžitá ochota a spolupráce při vzniklé chybě.
Jen ty kladné.Zaporne žádné
- Nemusim nikam jezdit
- Vse donesou az do bytu
- Da se platit kartou
- Dodrzuji objednane casy
- Maly vyber zbozi - uvitala bych sirsi nabidku
Jsem velmi spokojená, vzdy nakoupim jen to, co opravdu potrebuji a ne blbosti okolo. Neztracim cas v krame.
- velký výběr čerstvého zboží, doručení až domů milým kurýrem
- bylo by prima snížit základ (hodnotu nákupu) bez placení dopravy
- Vynikající
- čerstvé zboží
- Levná doprava, kvalitní zboží, krátké a přesné termíny dodání, papírové obaly, velký výběr zboží (nejen potravin).
- Vyšší ceny.
- Velký výběr kvalitního zboží
- Snadný a pohodlný nákup
- Občas se vloudí chybička,ale Košík vždy zareaguje.
- Siriky sortiment
- Nevyhovujici vyber dodavatelu zbozi, potraviny dodavane ve spinavych taskach a to bez vyjimky. Nechutne!
Reakce obchodu Košík.cz
mrzí nás, že jste s nákupem nebyl spokojen. Bohužel od Vás neevidujeme žádnou stížnost nebo reklamaci.
Pokud máte jakoukoliv připomínku k nákupu, určitě nám ji zašlete na email [email protected], nebo nás kontaktujte telefonicky na čísle 226 220 500. Rádi se na vše podíváme a případně Vám naše pochybení budeme kompenzovat.
Tým zákaznické podpory Košík.cz -
- Velky vyber
- Novy web je menej prehladny
- Ceny produktov su vyssie, ako boli
- V poslednej dobe menej kvalitne ovocie a zelenina
jsem s "Košíkem" spokojena, oceňuji i levnou dopravu, bezproblémové řešení případných reklamací. Celkem nevyužívám body - věrnostní program.
- Jsem ráda,že tato služba existuje
- Mělo by se více dbát na záruční doby
- Cerstve ovoce i zelenina
- Presnost doruceni
- Prijemny ridic
Druhý nákup a velká spokojenost. Přešla jsem z Rohlíku a jsem spokojenější kvůli nižším cenám a vyšší kvalitě zboží. Nebylo nutné nic vracet, reklamovat apod. Do budoucna vychytat doplňování skladu s nebude konkurence.
- Zboží doručeno až domů
bohužel mi kurýr při poslední objednávce účtoval o cca 200kč vyšší částku. Ihned jsem to telefonicky oznámila, bylo mi řečeno, že peníze budu mít do dvou dnů zpět na účtu, ale doposud nic nemám a je to týden
- Vše pod jednou střechou.
- O
Výběr velký,cena vyhovující, dovoz rychlý.