Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Mají špatné objednávací čisla dojde vždy jinačí rozměr digestoře.
Reakce obchodu Klarstein
omlouváme se,velice nás mrzí vzniklá komplikace.
Podle informací jsou už s vámi kolegové v kontaktu a řešíme nesrovnalost s rozměrem.
S pozdravem Pavel z Klarstein -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Problém s vyskladněním více položek. Filtry přišly včas a Digestoř přišla až po urgencích a dohledávání, údajně ji zapomněli odeslat. Popis zboží na webu je nejednoznačný a můžete být překvapení co vám přijde, lepší je si obsah balení telefonicky ověřit. Deklarují designové výrobky u kterých předpokládáte kvalitu. Kvalita zpracování nevalná:( U mnou objednané digestoře.
Reakce obchodu Klarstein
omlouváme se za vzniklé zdržení.
Filtry jako takové jsou malá krabička a digestoř naopak velká a měl by zásilku přepravce doručovat najednou.
Předáváme logistům na prověření postupu při doručování,děkujeme za upozornění.
Přejeme hezký den.
S pozdravem Pavel z Klarstein -
- OBJEDNÁNÍ, DODÁNÍ
- KATASTROFICKÝ NÁVOD, TECHNICKÁ PODPORA PO TELEFONU NULA
Reakce obchodu Klarstein
mrzí nás,že nejste s výrobkem spokojeni.
Jsme v kontaktu,určitě problém s nastavením vyřešíme k vaší spokojenosti.
Přejeme hezký den.
S pozdravem Pavel z Klarstein. -
- Výroba v Číně
- Plastové prvky namísto kvalitní oceli
Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa za tieto nepríjemnosti s výrobkom. Práve sme Vás kontaktovali ohľadom ďalšieho doriešenia vzniknutej situácie. Všetko samozrejme urgentne vyriešime k Vašej spokojnosti.
Ospravedlňujeme sa Vám a želáme pekný deň.
S pozdravom Jaro z Klarstein. -
- Produkt je OK
- Nesmyslně složitý nákup
- Eshop není stavěný na české prostředí
- Dlouhá dodací lhůta, nedodržení avizovaných 1-2 dnů
- Komplikované řešení problémů, které vůbec nemusely vzniknout
Samotný produkt je OK, ale nákup na eshopu Klarstein naplňuje všechny znaky internetového podvodu. Špatná lokalizace, nejde vyplnit IČO (pouze DIČ, ale nejsme plátci DPH), objednávka se kvůli tomu "zasekne" na pár dní. Monitoring objednávky říká "zaplaťte", i když už je uhrazeno, na infolince (ke které dostat se je peklo) říkají "jasně, už odesíláme", pak volají ze Slovenska, že jsem vyplnil DIČ a ne IČO (což ale současně uznávají, že nejde, prý to v Německu neumí vyřešit) a musí objednávku stornovat. Potřebují nový e-mail a mám poslat peníze znovu nebo vzít na dobírku, vratka prý dorazí za cca 14 dnů.
Objednávám u Klarstein, e-maily chodí od Berlin Brands Group, peníze se posílají na Chal-Tec GMBH, zákaznickou podporu řeší electronic-star.cz . WTF? Opravdu jsem si myslel, že se mě někdo snaží okrást, chyběla jen platba v bitcoinech. Naštěstí zboží dorazilo (po cca 10 dnech, přitom slibují 1-2 dny), ale nákup zde již nikdy více.Reakce obchodu Klarstein
omlouváme se za všechny tyto nepříjemnosti. Celou situaci prověříme a budeme se snažit udělat maximum proto, aby se již neopakovala. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. Telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].
S pozdravem Andreas z Klarstein -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Koupila jsem lednici Luminance Frost, jejíž dveře jsou z tvrzeného skla. Vybalila jsem karton a sklo bylo prasklé, všude střepy. Překvapilo mě, že polystyren nechránil celou přední část lednice. Byl jen na bocích. Lednice mi byla přivezena 4. 9., následně si pro ni dojelo DPD. Od té doby, už je to víc jak měsíc (dnes je 9. 10), se obchod neozývá. Nemám lednici ani peníze.
Reakce obchodu Klarstein
mrzí nás tato nepříjemnost, za kterou se Vám omlouváme. Vše urgentně vyřešíme k Vaši spokojenosti. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. Telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].
S pozdravem Andreas z Klarstein