Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Nelze se normálně domluvit, komunikace jen přes robota. Objednávka vytvořena 29.9.2024 s odesláním 1-2 pracovní dny, dnes 6.10.2024 a stále nevím jestli bude expedováno či ne. Nerozumím.
Reakce obchodu Klarstein
velice se Vám omlouváme za tyto komplikace. Nyní jsme Vás kontaktovali a snažíme se udělat vše pro Vaši spokojenost. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. Telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].
S pozdravem Andreas z Klarstein -
Totální chaos a nekomunikace. Udělal jsem objednávku a zaplatil kartou, napsal fakturační a jinou dodací adresu. U mailovém potvrzení objednávky mi přišlo info s fakturační adresou, nikoliv s doručovací. Raději jsem odpověděl, že je doručovací adresa jiná, mailem mi přišlo potvrzení, že můj požadavek registrují. Za 3 dny mi přišlo info, že posílají zboží, opět na špatnou adresu. Znova jsem psal požadavek, že je opět špatná dorušovací adresa, mailem mi od nich přišlo znova potvrzení o mém požadavku. Pro jistotu jsem jim chtěl zavolat, ale po 30 minutovách zkoušení jsem to vzdal. Za 2 dny mi přišlo info od kurýra, že budou doručovat balík a co myslíte, na jakou adresu? No jasně, opět na špatnou !!! U kurýra jsem změnil adresu na správnou. Vinotéka přišla za 2 dny. po rozbalení jsem zjistil, že má skřížené dveře, dále že je po obou stranách odřená. Co na to říct? Je to k pláči ten zmar a katastrofální služby.
Reakce obchodu Klarstein
mrzí nás tyto nepříjemnosti za které se Vám omlouváme. Budeme se snažit udělat maximum proto, aby se již takováto situace neopakovala. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. Telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].
S pozdravem Andreas z Klarstein -
- Produkty Klarstein jsou super.
- Podpora obchodu a celé zastoupení je tragické. Pokud s nimi nemusíte komunikovat, je vše OK. Pokud něco potřebujete, nikdy se nedočkáte odpovědi. I banální věta, jestli je hrnec indukční nebo ne vyžaduje technika a odpověď nikdy nepřišla.
Reakce obchodu Klarstein
omlouváme se Vám za vzniklé komplikace a nepříjemnosti.
Kompletně jsem prověřil případnou komunikaci a bohužel jsem nedohledal žádnou komunikaci z Vaši strany.
Nyní jsme Vás kontaktovali a pevně věříme, že vše vyřešíme k Vaši spokojenosti. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. Telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].
- Dodání
Po přijetí platby není zboží odesláno jak bylo na stránkách napsáno.Až po mém urgentním mailu přišla informace, že se zboží odesílá.Ale stále nedorazilo.
Reakce obchodu Klarstein
mrzí nás tato nepříjemnost za kterou se Vám omlouváme. Vaše zásilka je na cestě k Vám z centrálního skladu z Německa a snažíme se udělat maximum proto, aby u Vás byla co nejdříve. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. Telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].
S pozdravem Andreas z Klarstein -
DIgestoř dorazil bez připojovací trubky a s mechanickým ovládáním místo dotykového. Číslo produktu ale odpovídalo, nicméne dle obrázku na eshopu a i recenze na youtube měl být ovladací panel dotykový. Je to pro mě záhadou jak mi mohl být dodán výrobek, který vlastně v této konfiguraci neexistuje.
Reakce obchodu Klarstein
velice se Vám omlouváme za tyto nepříjemnosti. Podle systému jsme vše již vyřešili a pevně věříme, že k Vaši spokojenosti. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. Telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].
S pozdravem Andreas z Klarstein -
- Dodali na chybnou adresu, 5x na to byli upozorneni a požádáni o dodání na správnou adresu. Reakce DPD- emailem mi potvrdili, ze jim Klrastein opravu adresu nedodal!
Reakce obchodu Klarstein
mrzí nás tato nepříjemnost za kterou se Vám omlouváme. Budeme se snažit udělat maximum proto, aby se již podobná situace neopakovala. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. Telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Po každé, když chcete vědět, kdy Vám balík doručí, tak po Vás chtějí tolik informací. Až jim napíšete vše, co chtějí, pošlou Vám nějaký odkaz na sledování balíku, který je neplatný. Dál už nekomunikují.
Reakce obchodu Klarstein
omlouváme se Vám za komplikace. Nyní jsme Vás kontaktovali a pevně věříme, že vše již bude v pořádku. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. Telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].
S pozdravem Andreas z Klarstein -
- Vracela jsem zboží,v podmínkách je poštovné na náklady prodávajícího,mně bylo stále předhazováno, že bych si měla poštovné platit sama, velmi nepříjemná komunikace po telefonu
Reakce obchodu Klarstein
omlouváme se Vám za tyto komplikace, ale bohužel jsme z Vašeho tel. čísla nezaevidovali ani jeden příchozí hovor a ani že byste nám zboží vracela. Nyní jsme Vás kontaktovali a pevně věříme, že se vše vysvětlí. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. Telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].
S pozdravem Andreas z Klarstein -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora
zboží nedorazilo a na stránkách mi automat stále odpovídá, že zboží je na cestě
Reakce obchodu Klarstein
omlouváme se Vám za tyto komplikace. Snažíme se udělat maximum proto, aby u Vás byla zásilka co nejdříve. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. Telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].
- Skladnici moc hulej
- Neberou telefony na zakaznicke
- Totalni chaos firma
Objednal jsem vysuvnou digestor. Misto ni mi prisly jen dva motory. Reklamoval jsem a prvni problem byl, ze se jim neda dovolat. Nakonec se povedlo a reklamace probehla, zbozi jsem vratil a poslali nove. Ale zase poslali cast digestore a misto motoru mi poslali jinou varnou desku.
Dobrý den, Michale,
mrzí nás tato nepříjemnost za kterou se Vám omlouváme. Výrobek si u Vás na naše náklady vyzvedneme a vyměníme to za správný. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. Telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].
S pozdravem Andreas z Klarstein -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- rychlé dodání
Český nÁvod zaslán S FAKTUROU na mail ovšem nešel odkaz, voláno na linku a zaslán jiný už šel. Problém zákaznické linky je, že dotazy neumí odpovědět a do nynějška nemám informaci o vÝrobku, jelikož se liší popis na stránkach e shopu a v návodu.
Reakce obchodu Klarstein
velice se Vám omlouváme za tyto nepříjemnosti. Nyní jsme Vás kontaktovali a pevně věříme, že jsme zodpověděli všechny Vaše otázky. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. Telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Absolutní katastrofa, nespolehlivost, špatná komunikace, již nikdy více.
Reakce obchodu Klarstein
velice nás mrzí zdržení Vaši zásilky, za které se Vám omlouváme. Vše jsme vyřešili k Vaši spokojenosti a dnes Vám přepravní společnost bude zásilku doručovat. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. Telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].
S pozdravem Andreas z Klarstein -
Po deseti dnech od objednání zboží stále nedodáno, komunikace žádná
Dobrý den, Michale,
omlouváme se Vám za zdržení Vaši zásilky, kterou má dnes přepravní společnost na doručení. Budeme se snažit udělat maximum proto, aby se již podobná situace neopakovala. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. Telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].
S pozdravem Andreas z Klarstein -
- nedodržení slíbeného termínu expedice
Zboží v pořádku dle popisu.
Po objednání jsem v pondělí 19.8. ověřoval termín dodání.
Byl jsem ujištěn, že zboží dostanu do pátku 23.8.
Protože se expeduje z Bratislavy, tak to nebude problém.
Přesto zboží bylo vyexpedováno večer ve čtvrtek 22.8., zboží dorazilo 26.8., převzal jsem 27.8.Reakce obchodu Klarstein
Dobrý den, Dušane,
mrzí nás tato nepříjemnost s Vaši zásilkou za kterou se Vám omlouváme. Vaši zásilku jsme odeslali a 22.8. jí převzala přepravní společnost, která Vám ji druhý den, tedy 23.8. měla doručovat. Bohužel přepravní společnost Vaši zásilku pozdržela na depu a doručila až 27.8.
S pozdravem Andreas z Klarstein